Şimdi Ara

Hogwarts Legacy 2022'ye Ertelendi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jer Aders

Avalanche software'nin önceki oyunları genelde hep küçük yaşta oyuncular için yani çocuklar için tasarlanmış.Bu oyununda çok casual bir kitleye hitap edeceğini düşünüyorum.Hem oynanış, hem hikaye sığ olacakmış gibi geliyor.Çok fazla beklentiye girenler hayal kırıklığı yaşayabilir aman dikkat.Zaten şu küçücük görsel oyun içinden alınmış ise grafiklerde gerçekçilikten ziyade pixel, disney animasyonları kalitesinde.Derin bir oyun olmayacakmış gibi geliyor umarım yanılırım.

Bu oynanış eğer gerçekse dediğiniz gibi olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/u0elKGOUzYs" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Önceden geliştici tabiri caizse hep çoluk çocuk oyunu yapmış.Bana güven vermedi geliştirici.Elbette oyun iyi olsun bende isterim ama harry potter markasının hakkını verecek çok daha iyi firmalar vardır piyasada.Birde bu kadar büyük bir markanın oyununda kesin bir yerde online, multi, micro-transaction olacaktır diye düşünüyorum.Misal asaları para ile satmasınlarda.Diyecek olursanız bu oyun singleplayer nasıl bunları koysunlar, assassin's creed'te single ama para ile item satılıyor.Bunun gibi yöntemlere başvurabilirler.Tekrardan söyleyim umarım yanılırımda sonunda kaliteli bir harry potter oyunu oynarız.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

• Son olarakta belirteyim bu oyun avalanche software'nin geliştirdiği ilk AAA oyun.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • WB Games'i severim. Rocksteady ve Monolith Productions'ın oyunları gayet iyi bakalım Avalanche Software neler yapacak.

• Avalanche! Mad Max oyunu yeter adamların gayet netti! Çok merak ediyorum bende. :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jer Aders

quote:

Orjinalden alıntı: mahsur kalan adam

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/u0elKGOUzYs" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>

Önceden geliştici tabiri caizse hep çoluk çocuk oyunu yapmış.Bana güven vermedi geliştirici.Elbette oyun iyi olsun bende isterim ama harry potter markasının hakkını verecek çok daha iyi firmalar vardır piyasada.Birde bu kadar büyük bir markanın oyununda kesin bir yerde online, multi, micro-transaction olacaktır diye düşünüyorum.Misal asaları para ile satmasınlarda.Diyecek olursanız bu oyun singleplayer nasıl bunları koysunlar, assassin's creed'te single ama para ile item satılıyor.Bunun gibi yöntemlere başvurabilirler.Tekrardan söyleyim umarım yanılırımda sonunda kaliteli bir harry potter oyunu oynarız.

Shadow of War dan o dersi aldılar bence

Ayrıca bu oyunu Portkey Games diye bi firmada yapıyor sanırım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.