Bildirim
Hollanda Sigara Paketi Sınırı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim sen tecrübe ettikten sonra yazarsan sevinirim bende sonucu merak ettim 😁😁 -
Yakalanmazsan sorun olmaz. Yakalanırsan hem sigaraları alıyorlar hem de para cezası ödetiyorlar.
Dikkat çekmeyecek kadar eşyan varsa valizinde götürebilirsin. Valizini aldıktan sonra "nothing to declare" yönüne gidiyorsun. Valizine bakmazlarsa yırttın, bakarlarsa yazdığım gibi. Şans işi, sigara içtiğim dönemlerde valizimde götürürdüm. Hiç yakalanmadım. Ama belli olmaz.
-
Teşekkür ederim hocam. -
Yakalanırsanız cezası var. Artık daha çok kontrol var. -
Bavulu kontrol etmediler. Cezasını araştırınca Almanya için 50€ olduğunu okudum Facebooktaki bir Almancı grubunda. -
Yıllar önce Amsterdam havalimanında rastgele çevirip bavulları aradılar. Arkadaşta 2 karton vardı. 1 kartonu bıraktılar ama diğerine el koydular ve ceza ödettiler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X