Bildirim
holux gpslim236 cihazımı n70 görmüyor artık kafayı yıyecem yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
kardeş onun için sen şu programı bi ara smart go 2 beta diye bişey bunun bende symbian 9.1 içini var ama goggle de aratırsan belki 8.1 içinini bulursun bu program çok güzel..yada sen git bir servise ordaki adamlardada olabilir bu program bide onu dene... -
ama o programda türkiye haritası yok diye biliyorum
yanılıyorsam düzelt
ben türkiye için istiyorum -
valla kardeş tüm dünyanın haritası gözüküyo sen gps cihazıyla bi yakınlaştırmayı dene türkiyede nasıl olsa denemekten zarar çıkmaz.... -
türkiye yok sitesinden baktım
arkadaşlar bilen yokmu şu soruna el atacak birileri -
ama sen yinede bi dene çünkü yeni n70in yanında verilenler yani n70 gps diye bişey bir gps aracı vede smart 2 go beta yazılımı bence olması lazım sen bidene bak.... -
demek istedigini anladım n70 te calışıyor fakat o program için türkiye haritası henüz yüklenmemiş ayrıca navigasyonda ücretli imiş.
yokmu bir bilen deneyen arkadaşlar -
tomtomun gps seceneklerinden baska bir gps secince halloldu duyrulur
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- telefon ekranı neden yanıp söner
- ınsert sım ne demek
- yenilenmiş telefon nedir
- vodafone ödemeli arama
- fastboot ne demek
- silinen fotoğrafları geri getirme
- teşhir telefon ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X