Şimdi Ara

Holy Invasion of Privacy, Badman! What Did I Do To Deserve This?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temmuz ayında PSP lerimize cılgın bir oyun geliyor Sony nin yaratıcı oyunlarından biri olan ve belkide oyun tarihinin en ilgi cekici ismine sahip olan oyun oldukca eglenceli

Kısaca anlatmak gerekirse oyunda Badman diye biri var Badman yeraltında buyuk bir zindan yaratıp ordu kurup insanlıgı yok etmek istiyor ve kendisini yardım etmeniz icin sizi cagırıyor. Siz ise God of Destruction adında bir tanrısınız ve zindanı yaratıyorsunuz oyun ilk basta oldukca kolay geliyor yalnızca kareye basıp kazmak. Yer altını kazıyorsunuz ve kazdıkca fosillesen taslardan yaratıklar elde ediyorsunuz.Oyunda bir cok cesit yaratık var ve bunlar birbirleri ile besleniyorlar.Yani yeraltında bir cesit ekosistem yaratıyorsunuz.bir sure sonra insan savascılar zindanınızı basmaya geliyor sizde kazdıgınız labirentleri kullanarak Badmani guzel bir yere saklıyorsunuz.Yarattıgınız canavarlarda insanları olduruyor

Badmanin oyun ici diyalogları oldukca komik eger ingilizceniz iyiyse kolayca gulebilirsiniz bu da buyuk bir artı ama bazen cok konusması sinirinizi bozabiliyor boyle zamanlarda daireye basarak Badmanin cenesini kapatabiliyorsunuz ama diyebilirimki karakter cok iyi olmus seslendirmelere gelince 2D grafikli bir oyuna uygun olarak seslendirmeler atari oyunlarındaki gibi olmus ama bunu bir eksi olarak sayamayız. Cunku atmosferi tamamlıyor.

Tabii zindanınızı kazdıktan sonra sadece ekosisteminizin gelisimini izlemiyorsunuz. Cunku ekosistemini icindede rekabet var. Ornegin bocekler yesil yaratıkları yiyerek kozaya donusuyor ve kozada bir sure kalıp kanatlı bir yaratık haline geliyor ama yesil yaratıklarda gelisip ciceklere donusuyor ve ciceklerin poleneleride kozalara zarar veriyor. Burda bir denge kurmak zorundasınız aksi halde sadece yesil yaratıklarla ortada kalırsınız

Oyunda sınırsız olarak kazamıyorsunuz bir sınır var bu sınıra gore kazıyorsunuz fakat daha az kazarak biraz tasarruf ederek bolum sonuna saklarsanız bu yaptıgınız tasarruf bir cesit puana donusuyor sizde bu puanlarınız ile yaratıklarınızın levellarını atlatabiliyorsunuz ornegin yesil yaratıklar level 2 ye gecerek turuncu yaratıklara donusuyor ve gucleniyor

oyunun sadece demosunu oynayarak yaptıgım incelemeye dayanarak diyebilirimki oyun oldukca eglenceli grafige fazla onem vermeyen benim icin onemli olan eglence diyen oyuncular icin mutlaka oynanması gereken bir oyun bu arada oyun 14 Temmuzda cıkıyor ama oyunun demosunu US PSN inden indirerek deneyebilirsiniz indirin pisman olmassınız sadece 9mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Party Starter -- 12 Haziran 2009; 19:47:00 >

• İlginç görünüyor saol dostum
  • Bence çok berbat. Grafikler eski Pixel havasında verilmiş ama onun yerine LocoRoco gibi basit grafikler verse daha tutulurdu.-
  • oyunun ismi çok komik
  • Tutmaz bu oyun. Hatta Fake filan olmasın resmi acıklama yok mu?!
  • her seye de fake demeye basladiniz artik ya adam demosunu indirip denedim diyor siz fake tir bu fake diyorsunuz oyunun cikacagini ESRB bile onayladi yanlis hatirlamiyorsam.

@PartyStarter:
    arkadasim emegine saglik cok sagol, bu oyunun psp ye duyuruldugunu yaklasik 1.5 ay once Joystiq' te okumustum ama haberi tam tercume edememistim , demosunun ciktigini ogrendigimiz de iyi oldu bir sure sonra UK Psn e de gelir insallah.

Kucukken atari dedigimiz su NES cakmasi konsolda severek oynadigim Dig-Dug diye bi oyun vardi Namco firmasinin, iste bu oyun oynanis yonunden biraz ona benziyor.Dig-Dug' i ara`sira psp de emulator ile hala oynarim
    Sadece Psn de satisa cikan sony nin kendi kucuk exc. oyunlari (fl0w,Echochrome,Stardust Portable,Everyday Shooter vs.) gibi bu da cok eglenceli ve orijinal bir oyun olacak gibi duruyor.

Komik ve eglenceli bi oyun olacagi adindan da belli zaten....biz bu psp ile daha cok eglenecegiz cooook...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 17 Haziran 2009; 11:31:26 >

• Oyuna Önyargılı yaklasmayın oyun oldukca eglenceli grafiklerde bilerek yapılmıs atmosferin degisik olması icin

Ayrıca oyuna fake olabilir diyen arkadasa bir cift sozum var

kardesim hic mi okuman yazman yok oraya on inceleme yazmısım oyunun demosu cıkmıs sen hala resmi acıklama soruyorsun babam mı koydu PSN e demosunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her oyunun belirli bir kitlesi oluyor mutlaka.

Mesela beni grafik etkilemesede bu oyun pek açmaz beni (ingilizcemde iyidir)

Ama bu türü sevenler için eğlenceli bir oyuna benziyor.
  • İnceleme oldugunu baslıga yazsaydın farkedebilirdim. İlgilenmediğim ve grafikleri beyenmedigim bir oyunun incelemesini okumamı beklemezsiniz herhalde!
    Oyunun demosunu oynadıgını ve indirilebilir oldugunu da son paragrafa yazmıssın, bu cumleler ilk paragrafta kurulur. Neyse ben de sana yazmayı ogretecek degilim
  • Bu arada oyun kendi gorusumce, ne donanım ozelliklerine ne oyuncu profiline ne de PSP ismine yakısmıs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blur -- 20 Haziran 2009; 9:27:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blur

İnceleme oldugunu baslıga yazsaydın farkedebilirdim. İlgilenmediğim ve grafikleri beyenmedigim bir oyunun incelemesini okumamı beklemezsiniz herhalde!
    Oyunun demosunu oynadıgını ve indirilebilir oldugunu da son paragrafa yazmıssın, bu cumleler ilk paragrafta kurulur. Neyse ben de sana yazmayı ogretecek degilim

Bak kardesim oyunun ismi zaten ne kadar bir de ben baslıga inceleme diye eklemek istemedim eger hemen yorum yapmayıp birazını okusaydın anlayabilirdin ayrıca ben deneyip inceledigim bir oyunun demosunu oynadıgımı ister son paragrafa ister ilk paragrafa yazarım istersem hic yazmam bana burda inceleme yapmayı ogretme eger madem gorunusunu begenmedin o zaman yazarsın bana gore degil diye son mesajındaki gibi yerden yere vurman gerekmez

Ayrıca oyun PSP ye cokda yakısmıs sadece goruntuye bakarak oyunu sanki oynamıs gibi yorum yapmaman lazım ilk mesajını sadece goruntuye bakarak attıgın belli burda kendini haklı cıkarmayada calısma ve biraz saygılı ol

• quote:

kardesim hic mi okuman yazman yok oraya on inceleme yazmısım oyunun demosu cıkmıs sen hala resmi acıklama soruyorsun babam mı koydu PSN e demosunu

Saygıdan konu acılmısken önce cevabını oku! Daha da yazmıyorum zaten susmak en buyuk erdemdir.
  • Bu ne ya ?
  • Arkadaşım incelemen gerçekten çok güzel olmuş nette araştırdım senin ki gibisi yok gerçekten ellerine sağlık ama benim ingilizcem biraz kötü(baya kötü) O yüzden acaba bu oyundaki yaratıkların hangi durumlarda çıkabileceğinide yazar mısınız mesela ejderler çıkarabilmek için neler gerekiyo falan filan eğer anlatırsanız gerçekten çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler kötü yorum yapanlara gelince insan bu kadar uğraşmış bence beğenmeseniz bile sadece teşekkürler beğenmedim demelisiniz kötü yorum yapmak bence yanlış Saygılarımla...

• Party Starter

Sağol arkadaşım inceleme için :)
    Bu arada Oyun kavramını herkese göre değişir herşey grafik değildir.Yok şunu şuraya yazmışsın , onu buraya yazmışsın , başlığa şunu yazıcakmışsın aldırma :)
  • Başlığı görünce önce yabancı bir arkadaşımız soru soruyor durun bi yanıtlıyayım diye daldım. Oyunu görünce yarıldım tabi.
    Dungeon Keeper tarzı ama daha komik ve eğlenceli bir oyuna benziyor. Kısa zamanda oynamak isterim.
  • aha sonunda n+dan başka zevkli oyunlarda geliyor pspye
  • Oyun bayağı bi eğlenceli fakat bikaç bölüm sonra oldukça zorlaşıyor.
    Ama asla N+ kadar sinir bozucu bi oyun olamaz.
  • Sıkıcı geldi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.