Şimdi Ara

HOLY WAR DİN SAVAŞI SÜPER Bİ OYUN SALDIRIN MÜSLÜMANLAR.... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: meta5

İSLAM'ı diğer dinler ile aynı kefeye koymaları kötü!

ne adamlar var ya
  • valla sevdım iibır oyun world 2 ye gırdım adım ferhatbey
  • diğer dinleride Allah göndermiştir ama hak dini islamiyettir! Kuran diğer dinlere saygılı olmayıda öğütler ama hiçbir zaman diğer dinlere sempati besleyin demez!

sonuçta onlar peygamberimiz Hz.Muhammed'e inanmıyorlar. ama biz hrpsine inanıyoruz. işte aramızdaki fark

bu arada dinler kardeşliği diye birşey yoktur olmayacaktır! din kardeşliği kavramı yabancı kuvvetler tarafından ülkeyi bölmek amaçlı çıkarılmış bir kavramdır. 1. dünya savaşı sırasında birçok cemiyet kurulmuştur. bunlardan birçoğu İslam'ı kullanarak dini duyguları sömürerek ülkeyi yıkmak amaçlı kurulmuştu. istediklerini yapamaılar ama birçok aptalca düşüceyi ve kavramları burada bıraktılar!
  • Bölümümn Amacı Kayıyor Biz Oyunda DÖnelim.
  • bende uye oluyorum. hangısı musluman bunlardan ? pagan mı saracen mı ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laxori -- 14 Aralık 2007; 19:08:39 >
  • Paganla Müslümanlığın ne alakası var kardeşim? O kadarmı genel kültüre sahip değilsin. :D

Saracen tabiki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Smirdon

quote:

Orjinalden alıntı: serhan357

oha niye canın öle olmak çektiki saldirimmi şimdi :D

Ölesine bir baktımda sende pek iyi değilsin arkadaş listesine bakıyorum bulunca burdaki herkezi kaydedicem

Oyunda holly war ve order war diye iki seçenek var bunları keşfeden varmı.Holly war din adına yapılan savaşlar olsa order war ne oyunda herkez bir ülkeyemi bağlı ?

holy war:isminden de anlaşılacağı gibi dinler arası savaşlar bunlar
    order war:isminden de anlaşılacağı gibi tarikatlarr(oyundaki binevi birlik sanırım) arası yapılan savaşlar da bunlar

• Tarikat yön demektir.

Lütfen kelimeleri özenle seçelim hassas bir konu çünkü. :)

Lonca diyebiliriz.
  • geldim mille adım zincirbey world2 deyim
  • quote:

İSLAM'ı diğer dinler ile aynı kefeye koymaları kötü!

yazık ya valla yazık
  • quote:

Orjinalden alıntı: aranelxtr

Tarikat yön demektir.

Lütfen kelimeleri özenle seçelim hassas bir konu çünkü. :)

Lonca diyebiliriz.

pardon
  • şimdi sizlerle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü bilmediğiniz şeyler var ve eğerki onları bilseydiniz şu anda benim dediğim şeyi anlamanız gerekirdi. hepiniz daha gençsiniz ve anlamanız gereken çok şey var. Allah'ın size verdiği ömür süresince gerek yaşaığınız ortam sayesinde gerek yaşanan siyasi olaylar neticesinde dediğimi anlayacaksınız. onun için bilgisiz olduğunuz için size kızmıyorum ve şuanlık size hak veriyorum
  • quote:

şimdi sizlerle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü bilmediğiniz şeyler var ve eğerki onları bilseydiniz şu anda benim dediğim şeyi anlamanız gerekirdi. hepiniz daha gençsiniz ve anlamanız gereken çok şey var. Allah'ın size verdiği ömür süresince gerek yaşaığınız ortam sayesinde gerek yaşanan siyasi olaylar neticesinde dediğimi anlayacaksınız. onun için bilgisiz olduğunuz için size kızmıyorum ve şuanlık size hak veriyorum

Bilgisizmi nerden çıkarttın.Pardon sen uzmanlık alanı ilahi konular olan bir profosordün niye arada hatırlatmıyorsun.Sence herkez İslam dinine inanmak zorundamı ?

Eminimki etrafında vardır.Herkez Müslüman'ım diye geçiniyor fakat hangisi 5 şartı yerine getiriyor.Çok fazla kişi değil.Neyse konuyu kapatın bence amacından çok dışarı çıktı.Yani kitlenirse şaşırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smirdon -- 15 Aralık 2007; 13:41:09 >

• quote:

şimdi sizlerle tartışmaya girmek istemiyorum çünkü bilmediğiniz şeyler var ve eğerki onları bilseydiniz şu anda benim dediğim şeyi anlamanız gerekirdi. hepiniz daha gençsiniz ve anlamanız gereken çok şey var. Allah'ın size verdiği ömür süresince gerek yaşaığınız ortam sayesinde gerek yaşanan siyasi olaylar neticesinde dediğimi anlayacaksınız. onun için bilgisiz olduğunuz için size kızmıyorum ve şuanlık size hak veriyorum

Yavaş olman gerek kanımca. :)

Pekçok kişi kimliğini saklar doğaldır fakat saklama gereksinimi duymuyorum.

Allah' ın birliğine,
    Son elçinin Hz. Muhammed (S.A.V) olduğuna,
    Yüce Kitap Kuran-ı Kerim' e,
    ...
    Nice Evliya ve Peygamberlerin varlığına,
    ...
    Her neyse delirmiş olmalıyım Müslümanlığın maddelerini yazmıyorum oysa ki Hz. Ali kahinattaki denizler mürekkep, ağaçlar sayfa olsa dahi Bir Besmeledeki "B" harfini açıklayamayacağını buyuruyor benim ne haddime İslamiyeti açıklamak.

Ayrıca "Nakşibendiyim". Pekçok kişinin aksine gururla söylemektende çekinmiyorum. İnanıyorum ve dahası Biliyorum daha ne :) İsterse tüm insanlar cellat olsun dünya kütük farkmaz. :)

Kendini çok bilgili sanma, övünme konu din olsa dahi. :)

• arkadaşlar oyun harika bir şey bütün sınıfı üye yaptım dinleri kendileri seçtiler(hepsi müslüman oldu).Oyun bitefighta çok benziyor ama 10 katı.ve burda yapılan gereksiz tartışmayı gerçekten de gereksiz buluyorum.Zaten herkes kendi görüşünü savunacak,kafasının dikine gidecek zaten konu saptı iyice saptırmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.