Şimdi Ara

HolySheep Günahkar Kılıç - Yasuo Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
7
Favori
1.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Takip, ben Lloncept'ten bekliyordum aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takipp
  • Takip
  • Acil bir işim çıktı şimdilik bu kadarını yapabildim , takipte kalın
  • Müsterisi gelmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meşhur dolandırıcı holişip hg.
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kauppatore

Takip, ben Lloncept'ten bekliyordum aslında

bu forumda bi daha rehber konusu açmıycam ben
  • takip
  • reserved
  • Statik'ten sonra BotRK çıkılmalı bence.Eline sağlık.
  • LLoncept kullanıcısına yanıt
    niye kardiş
  • http://loldb.gameguyz.com/news/what-kind-of-teammates-do-yasuo-need-.html Buna bir bakın team comp için yararlı.

Ayrıca LLoncept den aldığım öneriyle botrk yerine hydra aldım. Daha iyi bence deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

http://loldb.gameguyz.com/news/what-kind-of-teammates-do-yasuo-need-.html Buna bir bakın team comp için yararlı.

Ayrıca LLoncept den aldığım öneriyle botrk yerine hydra aldım. Daha iyi bence deneyin.

Lifesteal ihtiyacını karşılamak için Hydra veya botrk çıkılabiliyor . LLonceptin oynayış tarzını bilmiyorum ama sanırım split pusha yönelik oynuyor bu yüzden hydra tercih etmiş . Fakat bana göre statik sayesinde zaten hızlı pushlıyabiliyoruz mobilitimiz yüksek oldugu için statik'in stacki hizli doluyor . botrk'ın verdiği ad az geliyor diye hydra çıkıyorsa bence blood çıksın daha iyi . ben blood veya botrk çıkıyorum şuana kadar hiç hydrayı tercih etmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: HolylSheep

quote:

Orijinalden alıntı: Vez IX

http://loldb.gameguyz.com/news/what-kind-of-teammates-do-yasuo-need-.html Buna bir bakın team comp için yararlı.

Lifesteal ihtiyacını karşılamak için Hydra veya botrk çıkılabiliyor . LLonceptin oynayış tarzını bilmiyorum ama sanırım split pusha yönelik oynuyor bu yüzden hydra tercih etmiş . Fakat bana göre statik sayesinde zaten hızlı pushlıyabiliyoruz mobilitimiz yüksek oldugu için statik'in stacki hizli doluyor . botrk'ın verdiği ad az geliyor diye hydra çıkıyorsa bence blood çıksın daha iyi . ben blood veya botrk çıkıyorum şuana kadar hiç hydrayı tercih etmedim

Bi ara bt de denerim ama hydra iyi gidiyor llonceptin dediğine göre q cd daha azalmıyor galiba yani botrk cd için almak yanlış ama denemek lazım deneye deneye bunlar. Tabi oynayış stilleride önemli ama lloncep bana direk botrk alınmaz dedi. Tabi rakibe görede değişir.

• @@LLoncept

ch3 depo arkası bekliyorum .s.s
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.