Şimdi Ara

Home Tuşu Kalibrasyonu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
4.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denedim ve harbiden bir değişiklik var :) bakalım iPhone 'dan daha neler öğreneceğiz :)
  • Hurafe teknik bir aciklamasi yok
  • Ne yazıyor ki? şirketten girdiğim için göremiyorum linki.
  • Tusa artik dokunmama bile gerek kalmadi, yaklastirmak bile yetiyor, adeta kokusunu almasi yetiyor, sagolasin kalibrasyon...

Not: Apple Genius lar bile bilmiyor bunu, home tusu iyi calismiyor diye gidince yenisini veriyor salaklar...
  • Telefon ya hızlandı ya da tamamen psikolojik.
  • çift tıklama hızında bariz artış oldu!
  • bu olay iphone'un ingilizce kitapçıklarından birinde de yazıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

bu olay iphone'un ingilizce kitapçıklarından birinde de yazıyor.

O dedigin eski iphone larda kapanmayan programlari kapatmak icin, iki tusa birden basarak.
  • bugüne dek 3 defa yaptım, son seferi 10 dakika önceydi ve tüm sorun bir anda düzeldi. bu yöntemi öğrenmeden önce bir sene delirmiştim home tuşu yüzünden.

iPhone 3GS bu arada.
  • Oldu galiba Önce ve sonrasını karşılaştırayım dedim, unutmuşum direk yaptım ama düzeldi gibi
  • beyler işe yarıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar mobilden izledim videoda ne yapıldığını tam anlayamadım birisi ayrıntılı bi yazabillirmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih.

arkadaşlar mobilden izledim videoda ne yapıldığını tam anlayamadım birisi ayrıntılı bi yazabillirmi ?

herhangi bir program açıyorsun örn. hava durumu
    program açıkken power tuşuna basılı tutuyorsun cihazı kapatma butonu ekrana geldiğinde home tuşuna basılı tutuyorsun ve açtığın program kapanıyor
    normalde bunun home tuşu ile ne donanımsal nede yazılımsal olarak uzaktan yakından hiç bir alakası yok ancak işe yaradı diyen arkadaşlara saygı duymak gerekir ..
  • quote:

arkadaşlar mobilden izledim videoda ne yapıldığını tam anlayamadım birisi ayrıntılı bi yazabillirmi ?

kapatma tuşuna basılı tut. sonra ortadaki tuşa basılı tut sonra hızlanıyormuş sanırım iphone'um yok bilmiyorum oluyor mu diye herkes oluyor demiş
  • ilginç gerçekten :) bende kullanmıyorum şuan alınca denerim bi

• ev tuşunu zaten kullanmıyorum gereksiz
  • işe yarıyor bencede 2G-3G ve 4 te denedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-Immortal

quote:

kapatma tuşuna basılı tut. sonra ortadaki tuşa basılı tut sonra hızlanıyormuş sanırım iphone'um yok bilmiyorum oluyor mu diye herkes oluyor demiş

pek sanmıyorum denicem.
  • Satlik Dayre tuşunu bende kullanmıyorum .

Ama belki lazım olur abiler aplalar

• 2 yıldır orta tuşun kalibresi değiştiğinde düzeltmek için başvurduğum bu yöntemdir. Her defasında işe yaradı. Bazen 2-3 defadan sonra oluyor. Israrla deneyiniz düzelecektir. Kalibresi iyi olan arkadaşlar durumu fark edemeyebilirler ama ben bizzat yaşıyorum bu kalibrasyonla. Tabi gerçekten donanımsal bir probleminiz yoksa.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.