Şimdi Ara

HOMEND 1301 TOST MAKİNESİ MORHİPO'DA 50 TL ÇEK İLE 99 TL (KARGO ÜCRETSİZ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
7.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunu bilmiyorum ama görünüşü nerdeyse birebir aynı olan Sinbo SSM-2528 modeli aldım, kesinlikle uzak durun. Bir kere yeterince ısıtmıyor, tostlar kızarmak bir yana hamur gibi çıkıyor. Bir de kutusu üzerine grill yazıp biftek resmi filan koymuşlar. Servise gönderdim, başka bir müşterininkiyle değiştirip geri yollamışlar. Gelende de aynı problem olunca Allah müstehakınızı versin deyip koydum bir kenara, duruyor öyle. 2000W olayına kanmayın, önemli olan termostatın kaç derecede açtığı ve plakanın ne kadar ısındığı. Cool touch filan derken "don't touch" alet yapmışlar. Uzak durun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacidayi -- 22 Aralık 2012; 16:56:24 >
  • presli tost makinasına çok ihtiyacımız vardı. 99 liraya böyle bir tost makinası alamazsınız. çok araştırdığım için biliyorum. o sebeple 2 çekimle 2 tane aldım. konuyu açan arkadaşa teşekkürler. umarım memnun kalırız
  • Ürünü Morhipo'dan 99 TL'ye alalı 1 hafta oluyor, çok memnunuz. Tostu yaparken baskı uygulayınca tüm bölgelerden pres yaptığı için tost dağılmıyor, daha önce farklı markalar kullanmıştım ama onlarda üstten ayrıca bastırmak gerekebiliyordu daha eşit ve yüksek baskı sağlayabilmek için. Düşünüyorsanız bu fiyat çok çok iyi. kaçırmayın. ayrıca bir çok yerde bu ürün kalmamış görünüyor.

Ayrıca Homend'in tüm ürünlerini tavsiye ederim, evde Gramatic Banyo Tartısı, Hairforce Saç Kurutma Makinesi ve Royaltea Konuşan Çay Makinesi ürünlerini de kullanıyoruz, hepsinden memnunuz...
  • Bu ürün 126hipopara kazandırıyor, yani 12,6tl ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.morhipo.com/aciklama/54

Bonusa %25 hediye çeki de veriyormuş kimse bundan bahsetmemiş 75 liraya geliyor.

Bunda normal uzun halk ekmeği tost yapsak olmaz mı?

Tost ekmeklerini sevmiyorum şekerli gibi geliytor :)
  • Hemen tüketmişsiniz yav :)
  • arkadaş ne çabuk bitirdiniz yetişemedik acil de lazımdıı
  • bu homend çinli bir firma mı arkadaşlar, öyle söyledi ama bir darty çalışanı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: McMannes

bu homend çinli bir firma mı arkadaşlar, öyle söyledi ama bir darty çalışanı...

Türk firmasıdır (G.Antep), üretim yeri Çin olabilir.
  • tereddüt etmeden aldım bi tane. homend gibi müşteri odaklı firma görmedim ben, cihazları da ortalamanın çok üzerinde. tavsiye ederim herkese.
  • Girer yine stoğa merak etmeyn
  • iyi fiyat mı arkadaşlar 99 tl arzum ve tefalin de benzer fiyatlara makinaları var ama... olmadı stoğa girerse alalım bi tane... hiç homendi duymadığım için karar veremedim açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacidayi

Bunu bilmiyorum ama görünüşü nerdeyse birebir aynı olan Sinbo SSM-2528 modeli aldım, kesinlikle uzak durun. Bir kere yeterince ısıtmıyor, tostlar kızarmak bir yana hamur gibi çıkıyor. Bir de kutusu üzerine grill yazıp biftek resmi filan koymuşlar. Servise gönderdim, başka bir müşterininkiyle değiştirip geri yollamışlar. Gelende de aynı problem olunca Allah müstehakınızı versin deyip koydum bir kenara, duruyor öyle. 2000W olayına kanmayın, önemli olan termostatın kaç derecede açtığı ve plakanın ne kadar ısındığı. Cool touch filan derken "don't touch" alet yapmışlar. Uzak durun.

bende bu makineden almış bulundum demek sizdede aynı sorun varsa bu makine ısıtmıyor cidden yada biz yanlış kullanıyoruz düğmeyi doğru yerde konumlandırdığınıza eminmisiniz, yeşil yanarkenmi ısıtıyor kırmızı yanarkenmi ısıtıyor hala anlamış değilim.

• n11 de 125 tl. Bir ay sonra çek kampanyasıyla neredeyse 25 tlye gelecek tabii 200tlye ürün tamamlamak lazım bende almayı düşünüyorum.homend Meyve sıkacağı ve kettle sipariş verdim daha gelmedi.Media martkta baktığımda gayet kaliteli ve sağlam duruyordu. netteki yorumlarıda iyi
    düzenleme:Türk markasıymış,ingilizce sloganla dünya markası olmak istiyolarmış.Satış sonrası servis olayını herkes methediyor nette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bey_Efendi -- 7 Nisan 2013; 16:53:09 >
  • Kullanıyorum, tavsiye ederim.,
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.