Bildirim
Homend Alex Pro 1290H Robot Süpürge İnceleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
E iyi de bu sadece tanıtım reklamı... Bir iki iyi yanından bahsedilmiş fakat hiçbir kötü yanından veya dezavantajlarından bahsetme yok, tamamen bitmiş haritayı gösterip onun üzerinde neler yapabiliyor bundan da bahsedilmemiş, zaten haritalamayı da görünüşe göre kamera ile yapamıyor, sadece geçtiği yeri haritalıyor aynı kamerasız ve lidarsız şekilde jiroskop ile haritalayanlar gibi, öyle ise gider çok daha ucuza jiroskop haritalaması yapan bir cihaz alırım... Donanımhaber'den "advertorial" yazmıyorsa detaylı güzel bir inceleme beklerdim
-
Kullanıcıların merak ettiği şeyleri söylemelisiniz. İnceleme yetersiz olmuş
-
Bir kahve makinelerini aldım garantideyken 3 defa tamire gitti. Garantisi bittikten sonra TEKRAR bozulduğunda ise yapmayı reddettiler. Bir daha tövbe Homend falan.
Altı üstü suyu ısıtıp kahvenin üstüne boca edecek kahretmişti makineleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikaruh -- 28 Mart 2021; 16:23:27 >
-
Homend mi? Allah korusun 2 kere çaycı aldım servise gidip gelmekten başka bir işe yaramadı. Şimdi de Karaca'ya satılmış MH'ye ulaşabilene helal olsun.
-
Arkadaşlar kesinlikle almayın bir işe yaramıyor. Aldığımız gün iade ettik. Telefonda çile çekeceğinize alın elinize süpürgeyi kendiniz süpürün. Kesinlikle bu tarz ürünleri almayın hiç bir halta yaramıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrbacktoback -- 3 Nisan 2021; 02:38:01 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
E iyi de bu sadece tanıtım reklamı... Bir iki iyi yanından bahsedilmiş fakat hiçbir kötü yanından veya dezavantajlarından bahsetme yok, tamamen bitmiş haritayı gösterip onun üzerinde neler yapabiliyor bundan da bahsedilmemiş, zaten haritalamayı da görünüşe göre kamera ile yapamıyor, sadece geçtiği yeri haritalıyor aynı kamerasız ve lidarsız şekilde jiroskop ile haritalayanlar gibi, öyle ise gider çok daha ucuza jiroskop haritalaması yapan bir cihaz alırım... Donanımhaber'den "advertorial" yazmıyorsa detaylı güzel bir inceleme beklerdim
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X