o urunu bılmıyorum ama HR1855/00 Viva Collection 700 W canavarrrr :) yerde kaplamıyor ve temızlıgı cok pratık!kapagı kaldır dok tekrar tak ! cok arastırdım meyve sıkacaklarının ıcınde 1000 w luk olup bu sekılde hızmet veremeyen bır cok cıhaz var! phılıps devrım yaratmıs tebrık ederım; cok memnun kaldım;ve cıhazı goren medıya markete kostu; eger hala gec kalmadıysanız baska yerde 286-265 gıbı satılan bu cıhaz orada 219 tl ye geldı bana ; cok memnunum ve her sabah ıse gec kalma sıkıntısı yasayan ben; phılıps 1855 ıle bır meyve suyumu ıcıp ve arcelıgın Md 891 i mikrodalgası ile dıger yanda tam 20 sanıyede sandvıcımı hazırlayıp , ve bırde arcelıgın K-3190 P telve sınde 1 tam dakıkada dıger yandan turk kahvemıde tasma sorununu dusunmeden hazırlamaya bırakıp; sabahları kahvaltı ve kahve keyfımı yapıp cıkıyorum kı gune pozıtıf baslamak müthiş ayrıcalık ; arastırmadan almayın;zira vakıt çalışan kısıler ıcın onemlıdır ; saygılarımla ebru odabaşı
ebruskhaaE
kullanıcısına yanıt
teknolojı sayesınde toplamda (20sn mıkrodalga + 1dk kahve + 30sn dk meyve ) 1:30 dakıkada kahvaltınız hazır !
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme