Şimdi Ara

Hometech HT 1050 Second Edition 69,95 TL!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.559
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hometech Full HD Uydu Alıcısı HT 1050 Second Edition bugün itibariyle 69,95 TL fiyatı ile tüm A101 marketlerde.

Hometech HT 1050 Second Edition 69,95 TL!

Uydu Özellikleri:
    http://blog.hometech.com.tr/ht-1050/

• bu ürün tekrar stoklarda kullanıp bilenler yardımcı olabilirmi
  • Ben kullanıyorum kanal geçiş hızı iyi, görüntü kalitesi de özellikle hd kanallarda iyi sd kanallar ortalama.Benim yaşadığım tek sıkıntı, hd ready tvde bu cihazla hd veya ful hd görüntü almaya çalıştığımda bazen ekranda belli belirsiz kırmızı çizgiler çıkıyor.Uydu alıcısının ayarlarından görüntüyü 576p seçince kırmızı noktalar gidiyor.HD kalitesinde kullanamasam da ben memnunum yine de.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben a101'den 89 TL'ye almıştım ancak yanında wireless anteni hediye idi. yani internete de girebiliyorum. kanallardan ziyade, mkv gibi formatları da çok güzel oynatıyor. altyazıda türkçe karakter sorunu vardı, onu da çözdüm. çok memnunum cihazdan. tahminimce aynı cihazdır tipi aynı çünkü
  • Bu cihazda kayıt yapma (PVR) özelliği var mı? Varsa, formatı nedir? Yaptığımız kayıtları bilgisayarda açabiliyor muyuz?
  • Arkadaşlar bu tarz hdmi çıkışlı cihazları tüplü tvde scart girişi ile kullanabilir miyiz böyle bir şansımız var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Ben kullanıyorum kanal geçiş hızı iyi, görüntü kalitesi de özellikle hd kanallarda iyi sd kanallar ortalama.Benim yaşadığım tek sıkıntı, hd ready tvde bu cihazla hd veya ful hd görüntü almaya çalıştığımda bazen ekranda belli belirsiz kırmızı çizgiler çıkıyor.Uydu alıcısının ayarlarından görüntüyü 576p seçince kırmızı noktalar gidiyor.HD kalitesinde kullanamasam da ben memnunum yine de.

Hocam ben ayni sikintiyi bluray de 1080p goruntu aktarirken yasamistim. 720p de sorun olmuyordu. Arastirdigimda piyasadaki hdmi kablolarin cok kalitesiz oldugunu ve bundan dolayi yuksek cozunurlukte goruntu aktaramadiklarini ogrendim. Kaliteli bir kablo ile ayni kaynak ve tv de yuksek cozunurluk alinca bunu dogrulamis oldum. Daha kaliteli bir hdmi kablo ile denemenizi oneririm...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedeparted

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Ben kullanıyorum kanal geçiş hızı iyi, görüntü kalitesi de özellikle hd kanallarda iyi sd kanallar ortalama.Benim yaşadığım tek sıkıntı, hd ready tvde bu cihazla hd veya ful hd görüntü almaya çalıştığımda bazen ekranda belli belirsiz kırmızı çizgiler çıkıyor.Uydu alıcısının ayarlarından görüntüyü 576p seçince kırmızı noktalar gidiyor.HD kalitesinde kullanamasam da ben memnunum yine de.

Hocam ben ayni sikintiyi bluray de 1080p goruntu aktarirken yasamistim. 720p de sorun olmuyordu. Arastirdigimda piyasadaki hdmi kablolarin cok kalitesiz oldugunu ve bundan dolayi yuksek cozunurlukte goruntu aktaramadiklarini ogrendim. Kaliteli bir kablo ile ayni kaynak ve tv de yuksek cozunurluk alinca bunu dogrulamis oldum. Daha kaliteli bir hdmi kablo ile denemenizi oneririm...

Kullandığım kablo zaten uydu alıcısının kutusundan çıkan kablo hocam, madem kablo yüksek çözünürlük desteklemiyor niye kutuya koymuşlar. Farklı bir kabloyla denemek lazım yine de, teşekkür ederim bilgi için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.