Şimdi Ara

Hometech Premium Tab 10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tablet hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Alınacak bir tablet mi yoksa varsa alternatif olarak hangileri tercih edilebilir?

• Bende bir süredir bu ürünü takip ediyorum.
    Özellik olarak ideal görünüyor ama markasından ötürü tereddüt ediyoruz almakta.
    Kullananlar yorum yaparsa sevinirim. Tabletin Wİ-Fi performansı, dokunmatik ekranı ve ses düzeyi önemli..
  • wi fi hepsinde kötü aklınızda olsun. hepsinde aynı donanım var sayılır. dokunmatik olarakta kötü değiller alışverişmerkezlerinden kontrol edebilirsin. malezeme olrakta berbat :) ama o fiyatada bu kadar köfte.
  • wi-fi performansı kötü değil telefonumdan daha iyi diyebilirimen ev içinde daha uzak odalardan bağlanabiliyor, bağlantı kopma sıkıntısı olmadı. dokunmatik performansı yeterli köşe ve kenarlarda boşluk yok, ama palm reaction yok yada bendekinde problem var ama not almada onenote ile güzel çalışılabiliyor. pil performansı bence yeterli oluyor. Ses çok gürültülü olmayan ortamlarda idare eder ama genede kulaklıkla daha güzel oluyor. Malzeme plastik ve köşelerde esneme yapıyor, arka tarafında parmak izi kalıyor, toz falan yapışıyor. Ama ofis için ideal, hafif, kullanışlı..
  • slm arkadaşlar hometech premium 10 tb windows 8.1 single language with bing 32 bit ile geliyor .işlemcisi x64 mimarisinde .acaba buna 64 bit windows 8.1 enterprise yüklenebilir mi acele cvp verirseniz sevinirim
  • woronve W kullanıcısına yanıt
    Yüklersin de lisans iline karışmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elimde win8.1 64 bit enterprise var bunu rufus ile uefi modunda gtp olarak usb ye yazdırıyorum bios da boot seceneğini uefi usb device olarak da ayarlıyorum ama kurulum ekranına geçmiyor bir türlü . bir yolunu bulamadım o yüzden 64 bit işletim sistemi yüklenemiyor mu diye şüpheye düştüm .bilen biri varsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • woronve W kullanıcısına yanıt
    Fırsatım olursa deneyeceğim.Bir ara denemiştim ama usb bellek bozuk çıkmıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-56C907127 -- 21 Ağustos 2015; 20:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aynı usb ile laptopu bir de masaüstünü formatladım .usb hatası kesinlikle değil.secure boot falan mı dedim bios u actığımda zaten 2 satır bios var hiç bir yerinde secure boot göremedim . bir türlü olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.