Şimdi Ara

Hometech Pro Tab 8.1 Intel Alıcam Acilll yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
2.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Windows bir tablet alamak istiyorum hepsiburada'dan 75 TL lik indrim ile birlikte Hometech Pro Tab 8.1 8inc IPS ekran bir tablet var yarın indirimim son günü 350 TL normal fiyatı indirim ile birlikte 275 TL olucak cihaz çok hoşuma gitti sizce almalı mıyım görüşlerniz benim için değerli teşekkürler.

İşletim Sistemi Windows (8.1)
    İşlemci INTEL (ATOM Z3735G QUAD CORE)
    Çekirdek Sayısı Dört (Quad)
    Ekran Boyutu 8"
    Panel IPS Panel
    Çözünürlük 1280 x 800
    RAM 1 GB
    Dahili Hafıza 32 GB
    Bluetooth Var
    HDMI Var
    Kamera Ön 0.3 MP, Arka 2.0 MP
    SD Kart Desteği Var

• Kronik arızası, ekran sorunu, wifi veya başka sorunları varmı bilmiyorum ama HDMI çıkışı ve 1/32GB bellekle o rakama başka rakibi yok, bunu biliyorum. Ses ve güç tuşlarınının oynadığıni okumuştum.

Beğenmezsen 15 gün şartsız iade hakkın var.

75 indirimi nasıl alıyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koppa kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum bu fiyata başka bir rakibi yok. Youtube aynı özelliklerden farklı olan modelleri inceledim gerçekten başarlı hometech servis olarak fena değil sanırım araştırdgım kadarı ile eğer alırsam burdan inceleme dönücem. İndirim 2014 aralık ayında 1000 tl üzerinde alışveriş yapana 150 Tl lik indrim çeki veriyordu 75 75 kullanım şartı ile benden faydalanmal istoyrum bugün son günü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaaga

Merhaba arkadaşlar,

Windows bir tablet alamak istiyorum hepsiburada'dan 75 TL lik indrim ile birlikte Hometech Pro Tab 8.1 8inc IPS ekran bir tablet var yarın indirimim son günü 350 TL normal fiyatı indirim ile birlikte 275 TL olucak cihaz çok hoşuma gitti sizce almalı mıyım görüşlerniz benim için değerli teşekkürler.

İşletim Sistemi Windows (8.1)
    İşlemci INTEL (ATOM Z3735G QUAD CORE)
    Çekirdek Sayısı Dört (Quad)
    Ekran Boyutu 8"
    Panel IPS Panel
    Çözünürlük 1280 x 800
    RAM 1 GB
    Dahili Hafıza 32 GB
    Bluetooth Var
    HDMI Var
    Kamera Ön 0.3 MP, Arka 2.0 MP
    SD Kart Desteği Var

Hocam indirim ile birlikte baya baya iyi fiyata geliyor. Piyasa karşılaştırması yaparsan o fiyata böyle ürün bulamazsın, emin ol bundan.

Özellik açısından Windows tabanlı en iyi cihazlardan biri. Senin için TV'ye bağlı halinin fotosunu koyuyorum;
     Hometech Pro Tab 8.1 Intel Alıcam Acilll yardım

http://www.hometech.com.tr/tablet-pc/windows/pro-tab-8-1 yorumlar da baya iyi

• ardaaga A kullanıcısına yanıt
    ardaaga... umarım fırsatı kaçırmadan almışsındır..çünkü türkiye pazarında bu fiyata gerçek 4 çekirdekli 4k video bile oynatabilen ıps ekran kalite dahada iyileştirilmiş retinaya yakın (PREMİUM DİSPLAY kullanıyor bu tablet)Goldte incelemiştim.) tam masa üstü exe yazılımları kurabileceğin windows 8.1 li tableti bulamassın... casperin t8w si var vatanda 299 tl veriyor ama HDMI sı yok..reeder A8İQ su var 299 tl ye onunda depolaması 16 gb ..yani bu fiyata gerçekten fiyat performans ürünü..Hometech Pro Tab 8.1 Ayrı etten HDMI sı olması büyük bi artı cünkü 8 inc windowsta küçük gelse tak televizyona mönitöre ohhh masa üstü gibi kullan..
  • amer4a kullanıcısına yanıt
    AL KARDEŞ ATOM İŞLEMCİLERE... NETBOOK ZAMANINDAN KALMA ÖN YARGILARI YIKACAK Bİ VİDEO... İZLE 4K VİDEO OYNATIMI..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi managerxn -- 23 Mart 2015; 21:22:51 >
  • Aldım aldım kaçırır mıyım :) çok araştırdım ve dün indirimim bitmeden verdim siparişi gelmesini bekliyorum. Geldiği güzel bir inceleme yapıp burdan paylaşıcam dediğin 32 gb IPS ve HDMI girişi olan bu fiyata başka bir tablet bulmam imkansız gibi ki ikinci elinde bile yok umarım sorunsuz gelirde bende mutlu olurum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaaga -- 23 Mart 2015; 21:56:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ardaaga A kullanıcısına yanıt
    Güzel güzel aramıza hoş geldin... bi kişi daha dandik androidten kurtuldu

Umarım ayrı bi konu açıp resimlerle destekleyeceğin ayrıntılı bi inceleme yaparsın...Walla videolu inceleme olsa tadından yenmezya..çünkü VİDEOLU türk kullanıcı incelemeleri neredeyse yok...Katkın olsun be...

özellikle 720 1080p varsa 4k video oynatımı esnasında görev yöneticisinden işlemci kullanımını çekersen...maaalesef ram konusuna değinemeyecem idareli sörf yapacan artık..Ama 2 gb ramli cihazlar çıkması yakındır...
  • managerxn kullanıcısına yanıt
    İnceleme yönünden Sıkıntı olmasın Oyun video testi herşeyini yapıcam merak etme :) Aslında güzel donanımlı bir android arıyordum alma amacımda ev ve iş yerindeki windows pc ime uzak masa üstü yapmak :) dedim ki neden Windows almıyorum :) bakalım ilginç bir deneyim olucak ama aklımda güzel şeyler var detaylı bir inceleme yapmak istiyorum. Merak gelmesini bekliyorum.
  • Forum da gezinirken birşey dikkatimi çekti arkadaşlar REEDER W7iC çok tutulan bir model onuda baya inceledim. OTG sorunu var sanırım bu modelde ayrı etten USB olması avantaj sanırım siz ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaaga -- 24 Mart 2015; 0:40:10 >
  • quote:

Forum da gezinirken birşey dikkatimi çekti arkadaşlar REEDER W7iC çok tutulan bir model onuda baya inceledim. OTG sorunu var sanırım bu modelde ayrı etten USB olması avantaj sanırım siz ne düşünüyorsunuz?

Bence de avantaj hocam sana dediğim gibi ben Hometech Pro Tab 8.1'i öneririm.
  • amer4a kullanıcısına yanıt
    Kargoya çıkmış yarın geliyor :) merakla bekliyorum geldiği gibi güzel bir incleme yapacağım
  • Merhaba arkadaşlar cihaz bugün elime ulaştı iş yerimde olduğum için pek inceleme fırsatım olmadı açıkcası. Ama dikkati çeken ekran ve depolama birimi hiç bir uygulama kaldırmama rağmen 25 gb boş yer bir sd kart alırsam 50 55 gb arası yerim olacak bence gayet iyi.
    Ekran konusunda açıkcası bu kadar kaliteli bir ekran beklimiyordum gerçkten başarılı. IPS ve 1280*800 olmasının avantajları sanırım.

Dikkatimi çeken konu ise Ben ayrı etten bir usb çıkışı var sanıyorum ama yokmuş kafamda soru işareti var suan :( OTG ile ilgi reader kullanıcıları tarafında çok konu okudum şarj ve otg kullanumı aynı anda gerçekten sıkıntılı sanırım. koppa arkadşımız güzel bir çalışma yapmış sanırım bende onun yolundan ilerliycem şimdilik bu kadar hafta sonu cihaz hakkında detaylı bir inceleme yapacağım
  • Beyler cihazda sorun var sanırım şarj oluyor ama otg ile ne klave mouse nede usb bellek görüyor 2 4 8 gb artı 1 tb herşeyi denedim ama görmüyor neden olabilri acilllll yardım :(
  • quote:

Beyler cihazda sorun var sanırım şarj oluyor ama otg ile ne klave mouse nede usb bellek görüyor 2 4 8 gb artı 1 tb herşeyi denedim ama görmüyor neden olabilri acilllll yardım :(

OTG kablonda sıkıntı yoksa görmesi lazım. Bilemiyorum.
    Yok kardeşim 2 adet otg kablom vardı iksi ilede denedim ayrıca telefonda çalışıyor, birde sonradan fark ettim saatin yanındaki pil kısmında şarja takılı pil domuyor yazısı görünce sorunu anladım ve biraz önce geri gönderdim :( para iadesi olacak ama tekrar alır mıyım bilmiyorum
  • quote:

Yok kardeşim 2 adet otg kablom vardı iksi ilede denedim ayrıca telefonda çalışıyor, birde sonradan fark ettim saatin yanındaki pil kısmında şarja takılı pil domuyor yazısı görünce sorunu anladım ve biraz önce geri gönderdim :( para iadesi olacak ama tekrar alır mıyım bilmiyorum

İyisini yapmışsın uğraşmaya değmez. Usb girişinde sıkıntı olmalı.
    napiyim tekrar alıyım sizce HB da ile konustum 75 Tllik indirim çekim devam edicekmiş Hb da suan 3 adet tablet var windowslu en uygunu bu ve donanımlı ayrıca 275 TL ye gelecek ama kararsızım :(
  • Bunu iade edip paranı al bence. İade etmeyip yenisini istersen tekrar iade etmen gerekirse, zamanın kalırmı bilmiyorum çünkü. Gerisini sen bilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 28 Mart 2015; 12:34:13 >
  • Teknoloji şans işi bundan arkadasımla birer tane aldık, bir sıkıntı cıkmadı. Ürün tam bir f/p ürünü, zaten ülkemizdeki 8 inc Win8 tabletler arasında en iyi f/p ürünü. Windows oiması yeter bir kere.

Ürün paylaşım başlığını açan olmamış, olsa iyi olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.