Haci benimde eksik var ya 1000 ytl bile yeter YBR 125 alcam yükseklerde gözüm yok
ben de suzuki gsx r 600 hastasıyım eski kasaları da güzel tam bir efsane onlarfakat şu yüksek model sarı renktekiler yokmu önde tek zenon böle böcek gibi işte onlara bitiyorum
Sevgili arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler para toplanmak üzere ha gayret az kaldı...
quote:
Orjinalden alıntı: hornet76
Sevgili arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler para toplanmak üzere ha gayret az kaldı...
Sebahat ediyon demekki
quote:
Orjinalden alıntı: zayzay
quote:
Orjinalden alıntı: hornet76
Sebahat ediyon demekki
yok ben sabahata bişey yapmadım.. Hala sağlam...
Forumdaki arkadaşlar oldukça fedakar attılar üçer beşer bi şeyler. Toplandı makul bir miktar..
banka hesap no verirsen yardımcı olalım..
evet bi hesap no ver sonuçta paylaşımdır forum herkes bişeyler paylaşsın
Sevgili arkadaşlar espri şaka felan derken bende nihayet bir motor sahibi oldum. Ne yazıkki hayallerimi süsleyen Honda 600 rr alamadım ama CBF 500 sahibi oldum. Cbf 500 ü tercih etmemin sebebi öncelikle daha önce hiç racing tarzı motor kullanmadığım için cbf 500 ü geçiş motoru olarak kulanmak istememdir benim için bu makinada yeterince güçlü. Ayrıca ss makinalardan daha konforlu olduğu için zabdetmesi kolay. Ayrıca üzerinde yoshimura eksoz çanta koruma demiri ve cam vardı satın aldığım arkadaş orjinal eksozunuda verdi.