Şimdi Ara

Honda Accord 90-93 / 94-98 ( CB3 CB7 / CD4 CD5 CD7 ) Teknik Destek Sayfası (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.363
Cevap
27
Favori
86.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karbüratör enjeksiyon fark etmez yağ bakımından ben 1.5yıldır bu yağı kullanıyorum memnunum.
    urun.n11.com
    Motul 6100 Synergie+ 10W/40 4lt%100 Sentetik MotorYağı Fiyatları ve Özellikleri
    https://urun.n11.com/motor-yagi/motul-6100-synergie-10w40-4lt100-sentetik-motoryagi-P302286755

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Karbüratör enjeksiyon fark etmez yağ bakımından ben 1.5yıldır bu yağı kullanıyorum memnunum.
    https://urun.n11.com/motor-yagi/motul-6100-synergie-10w40-4lt100-sentetik-motoryagi-P302286755
    Eyvallah 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musambull kullanıcısına yanıt
    -kafa sallamayla ilgili üst salıncakları sökerek murçlarına bak.ve bozuk taraf ta ayrıca kamber olur az miktarda
    - parça için bostancı has honda da senin aracın kısmi parçaları vardı 0535 278 7600

• Selamun Aleyküm Kardeşlerim epey bir uğraşma sonucunda Hocamız Mehmet cevahir ile mekanik kısımlarını çözdük burdan kendisine bir kez daha teşekür ediyorum bazı elektirik fan klima gibi sorunlarım vardı

Ve devreye yasin414141 kardeşim girdi tesisatı yeniden inşa etmeye başladık gerçekten berbat bir durumda
    Yasin hocam belirli ödewler veriyor kısa ve kestirme işi sevmiyor illa orjinal hala gelecek burdan Hocama teşekür ederim bu form olmasa işimiz inanın zor

• mehmetcevahir kullanıcısına yanıt
    Mehmet abi benim kafam yanmak üzere. Elimde 2 adet orjinal 4lü cam düğmesi var 1 adette çin malı.

Şimdi 2 orjinal cam düğmelerinin ilginçtir ikisininde sağ tuşu çalışmıyor. Sağ kapı üzerinde de çalışmıyor. Ama çin malını takınca hiç sorun yokmuş gibi herşey çalışıyor. Orjinal olanları elektronikçilere götürüp test ettirdim hepsi çalışıyor sinyal veriyor. Lehimleri vs herşeyi yeniledik. Anlamadığım neden orjinaller çalışmıyor bi yerle bağlantısı varmı? Yine ilginçtir Geçen haftada çin malının sadece sağ taraf yukarı kaldırma çalışmıyor kapı üzerinden tekli switch çalışıyor. Şimdi Çin'den yeni düğme siparişi verdim. Fakat orjinalleri kullanmak istiyorum. Sanki anlayamadığım başka bir sorun varmış gibi geliyor. Kontrol etmem gereken bir yer varmı?

• Honda Accord 90-93 / 94-98 ( CB3 CB7 / CD4 CD5 CD7 ) Teknik Destek Sayfası

belki gözden kaçmıştır hocam On/off düğmesini kontrol ettin mi kapatınca sadece sürücü düğmeleri çalışıyor diğerleri çalışmıyor çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chatlaxs -- 9 Ağustos 2020; 21:8:13 >
  • Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 2:9:33 >
  • mehmetcevahir kullanıcısına yanıt
    Yok abi aracın diğer düğmelerinlerinde veya kablolarla hiç oynama yok. Geçen yıl kışın aracın kendi 4lü düğmenin sağı bozuldu. Çin'den sipariş vermiştim geldi taktım direkt çalışınca orjinali tamir ederim diye depoya kaldırmıştım. Çıkma denk geldi aldım 5-6 ay önce bu ara anca takma fırsatı buldum
    Onunda aynı şekilde sağ tuş çalışmayınca şüphelendim bu durumdan. Şunu düşünüyorum acaba roleler düşükmü geliyor bu tarz eskimeler sebebiyet verebilir mi bu tarz arızalara?

• quote:

Orijinalden alıntı: BulutKedisi

Yok abi aracın diğer düğmelerinlerinde veya kablolarla hiç oynama yok. Geçen yıl kışın aracın kendi 4lü düğmenin sağı bozuldu. Çin'den sipariş vermiştim geldi taktım direkt çalışınca orjinali tamir ederim diye depoya kaldırmıştım. Çıkma denk geldi aldım 5-6 ay önce bu ara anca takma fırsatı buldum
    Onunda aynı şekilde sağ tuş çalışmayınca şüphelendim bu durumdan. Şunu düşünüyorum acaba roleler düşükmü geliyor bu tarz eskimeler sebebiyet verebilir mi bu tarz arızalara?
    Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 2:9:44 >
  • öncelikle sağ ve sol koltuk altlarındaki g501 ve g502 şase kablo vidasının pasını temizle yağla tak
    main düğme açıkken
    sağ ön kapıdaki düğmenin soketini çıkar voltaj kontrolü yap
    blu/blk (+) ?
    blu/grn (-) ?
    blu/yel (-) ?
    böyleyse
    sürücü düğmesinden
    up yapınca blu/yel (+)
    down yapınca blu/grn (+) ya dönmesi gerek
    bunlar doğruysa devam
    sağ kapının içinde ön köşedeki soketteki terminallerin içini kontrol et bir kırık olabilir.
    yada tekli düğmenin içini aç.tekli düğmeyi tutturmak için uzun vida kullandıysan içindeki bakırı delmişindir.vida deliğinden leğim at öyleyse.bunlarda dilse
    sürücü kapı içi köşedeki soket terminaline bak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin414141 -- 17 Ağustos 2020; 13:58:48 >
  • Merhaba,
    Bu aracı almak istiyorum ama ekspertiz motor mekanik durumunu kime gösterebiliriz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sgen kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bulunduğunuz yeri yazarsanız size yakın olan üyeler yol gösterebilir belki.

• Istanbul da yaşıyorum.
    Mehmet bey

• Hala alınıp binilebilir mi?
    Mevcut ilanlardaki araçlara baktığımızda hepsi sorunsuz.

Güvenemiyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 2:10:0 >
  • Mehmet hocam mükemmel özetlediniz.
    Elinize sağlık uzun uzun yazıp zaman ayırdığınız için.

Özelden bir ilan atsam olur mu ?
    Çünkü başka araç kullanıp sattıysam bile geçmişte sizin yazılarınızı okuyup bilgilendik.

Ben hangi noktalarına nasıl bakılacağını bilmiyorum.
    Sorunlu kısımları da tespit etme kabiliyetim yok.
    İlan atıp baksanız püf noktalar nedir söyleseniz çok yorar mıyım sizi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 2:10:13 >
  • Selamun aleyküm ustalarım f20 a5 motorlu aracım bu sabah çalışmadı benzinde çalışır gibi yapıyo ama çalışmıyor bi an çalışıyor 1000 devire geliyo sonra yavaştan stop ediyor sebebi neyden kaynaklanır bana bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz kontrol ettiğimde pompaya enerji gidiyor kontağı açtığım zaman 5 sn sonra gidiyor benzin enjektöre giden hortumu söktüm kontağı açtığımda benzin geliyor oraya

• Bu mesaj yazarı tarafından silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcevahir -- 8 Kasım 2020; 2:10:27 >
  • Slm mehmet bey.siziden biraz yardim istiyorum.euro accord la ayni motor sanzumana saip rover 620 si aracim ariza kotlarini.sizin yazilarinizi okuyarak bilgilenerek.ariza kotlarini aldim.abs lambasi 18 kotu veriyo otomatik sanzumanin s lambasi 14 nolu arizayi veriyo.srs lambasi on sefer normal aralikla bir sefer kisa aralikla kot veriyo.yanilmiyosam.101 kotu veriyo...motor ariza lambasi.kot vermiyo devamli yaniyo..bunlar hangi arizalar. Bana yardimci olurmusunuz

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.