Şimdi Ara

Honda Accord ülkemizde satıştan kaldırıldı mı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu kaderi paylaşacak Mazda 3 Ve Mazda 6'da olacak.

Bizim forumda laf çok icraat yok. Sözleri ile öve öve bitiremedikleri araçları alan yok boş laflar...
  • accord belki vazgeçilir ama jazz ilginç, o kadar satan sevilen bir araç kullananı da çok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anro

Merak Etmeyin.

Bizim forumda laf çok icraat yok. Sözleri ile öve öve bitiremedikleri araçları alan yok boş laflar...

Bir aracın satılmaması o aracın övgüye layık olmadığı anlamına gelmez
  • foruma baksak bir kaç marka dışında marka satılmayacak Ülke' de.. Araba zevki olan adam arabadan aldığı hazza zevke kaliteye bakar, ikinci eline değil. Yatırım yapılmak isteniyorsa paranın dönüştürülebileceği bir çok mecra ve uğraş var.

Boşuna demiyorlar ön yargıları yıkmak atomu parçalamaktan zordur diye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurozer

yeni vergi sistemi henuz banttan çıkmamış otomobilleri kapsayacak yani elinde stok olan firmalar eski sisteme göre satacaklar, bunu duyan akıllı firmalar uzun bşr suredir fabrikadan alım yapmadı ve yasa çıktığı anda yeni vergi sistemi ile 2,0 aracı uygun fiyata satabilecek...

Ben bu açıdan hiç düşünmemiştim eger dediğiniz gibi olursa birde dizel seçeneği gelirse yeniden piyasada söz sahibi olacağı kanaatindeyim biz honda dan ülkemize getirilmeyen modelleri beklerken daha elimizdekinden oluyoruz bu vergi sistemiyle olan hep vatandaşa oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafanıza takmayın...Ülkenin yarısından fazlası bu işlerden acayip memnun...
  • hondanın öküz fiyat uygulamasından kaynaklandı sanırım. jazz 45 binlerde geziniyordu bi ara. o paraya bir sürü öküz alınır
  • hondada anlamış satmadığını. Ama hondanın gözünde türkiye, avrupa nedir ki? honda daha büyük bir firma. daha önemli pazarlara hitap ediyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquzdag

hondada anlamış satmadığını. Ama hondanın gözünde türkiye, avrupa nedir ki? honda daha büyük bir firma. daha önemli pazarlara hitap ediyor.

Alaksı yok , honda bizim ülkemize abd accord'u değil , daha kaliteli olan acura tsx modelini getiriyordu. Sagolsun devletimiz 2.0 motorlara ötv bindirene kadar accord ortalama da olsa satıyordu , daha dogrusu honda accord stoklarını tüketiyordu.

Ne zaman ki ötv zammı gerçekleşti , accord bitti.

Ötv zammı gelmeden önce 2.0 accord 75.000 tl liste fiyatı ile satılıyordu. 70.000 civarına bırakıyorlardı ve millet alıyordu. Accord gerçekten iyi bi otomobil ve insanlar beğenip tercih ediyordu, devletimiz bize 1.4 lt motordan büyüğünü lüks görüyor. Ama kendileri özel uçaklarla fırt oraya fırt buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

hondada anlamış satmadığını. Ama hondanın gözünde türkiye, avrupa nedir ki? honda daha büyük bir firma. daha önemli pazarlara hitap ediyor.

Alaksı yok , honda bizim ülkemize abd accord'u değil , daha kaliteli olan acura tsx modelini getiriyordu. Sagolsun devletimiz 2.0 motorlara ötv bindirene kadar accord ortalama da olsa satıyordu , daha dogrusu honda accord stoklarını tüketiyordu.

Ötv zammı gelmeden önce 2.0 accord 75.000 tl liste fiyatı ile satılıyordu. 70.000 civarına bırakıyorlardı ve millet alıyordu. Accord gerçekten iyi bi otomobil ve insanlar beğenip tercih ediyordu, devletimiz bize 1.4 lt motordan büyüğünü lüks görüyor. Ama kendileri özel uçaklarla fırt oraya fırt buraya.

katılıyorum. son makyajlı kasa accordlar gerçekten hem kasa olarak hem sürüş olarak passattan çok önde. ama işte vergiler bahane olmamalı. Bu kadar esnek (bir fabrikadan değişik model üretebilen) üretim fabrikalarına sahipler. Ciddi pazarlara göre bu güçlerini kullanabilirler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

katılıyorum. son makyajlı kasa accordlar gerçekten hem kasa olarak hem sürüş olarak passattan çok önde. ama işte vergiler bahane olmamalı. Bu kadar esnek (bir fabrikadan değişik model üretebilen) üretim fabrikalarına sahipler. Ciddi pazarlara göre bu güçlerini kullanabilirler...

Bu sizin 2 kelimenizle çok kolay ama honda için ciddi çalışma demek. Ve bu çalışma , arge'yi yapacağın yer avrupa.

Sen ne kadar kaliteli ve uygun motorlar koyarsan koy , avrupa'da passat'ın çeyreği kadar satamazsın.

Bu kadar düşük satışa rağmen yine de atılım yapıyorlar ama sizin beklentiniz vw , renault gibi anında herşeyi yapsın. Avrupa honda için güçlü olduğu bi pazar değil ve adım atarken 2 kez düşünmeli.

• İkinci el alin hem daha uygun bir suru araba var

• Turkiye pazarini pek sallamiyor honda. Bir toyota degil. Bu arada accord olanlar kapak oldu arkadaslara yazik. Artik iyice olu fiyatina satarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 15 Kasım 2013; 20:12:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Merak Etmeyin.

Benim cümlemden bu sonucumu çıkardın.

Bende zaten Mazda 3 ve Mazda 6 araçlarının güzel olduğunu belirterek yorum yapayım. Bu araçları forumda öve öve dile getiren kişilerin bu aracı almadıklarını bildiğim için bu yorumu yaptım. Bakın göreceksiniz...

Araç az satıyorsa tabikide övgüyü hak etmez anlamına gelmez.

Sanırım siz cümlemdeki '' öve öve bitiremedikleri '' kısmına takıldınız. Bu kısımda aracın hiç kusuru yokmuş gibi daha gelmeden övmelerineydi lafım yani araç ile alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anro -- 15 Kasım 2013; 21:17:34 >

• Ben sordum yenı jazz ve accord ıle getıreceklermiş şubat başı gibi yeni gelicek honda accord da japonyada satılan olacakmış
  • Hatta civic satışlarını baltalamasın diye yeni city'i de satışa sunmayacağını üst düzey bir yetkili açıklamıştı hondada. Garip bir pazar algıları var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: algebraic

quote:

Merak Etmeyin.

Benim cümlemden bu sonucumu çıkardın.

Bende zaten Mazda 3 ve Mazda 6 araçlarının güzel olduğunu belirterek yorum yapayım. Bu araçları forumda öve öve dile getiren kişilerin bu aracı almadıklarını bildiğim için bu yorumu yaptım. Bakın göreceksiniz...

Araç az satıyorsa tabikide övgüyü hak etmez anlamına gelmez.

Sanırım siz cümlemdeki '' öve öve bitiremedikleri '' kısmına takıldınız. Bu kısımda aracın hiç kusuru yokmuş gibi daha gelmeden övmelerineydi lafım yani araç ile alakası yok.

Ben çıkarmadım o sonuç kendiliğinden çıkıyordu zaten

Şimdi daha açık oldu mesajın

• Yeni kasa gelir diye düşünüyorum. Biraz zaman alır.
  • cezare kullanıcısına yanıt
    Bunuda bozmuşlar.

• Linkteki araç hybrid. Normal versiyonu böyle.
     Honda Accord ülkemizde satıştan kaldırıldı mı...

Honda Accord ülkemizde satıştan kaldırıldı mı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.