Şimdi Ara

Honda CBR 125 2013 Vites Geçiş Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaslar. Yaklasık 3 hafta önce cbr125 motorumu aldim. Daha önce cbr125 2006 modelini cok kullandim fakat bu yeni kasayi ilk defa kendi motorumda tecrube ettim. Bu motoru kullanan diger arkadaslarima soruyorum. Bu soruyu honda servisinede sordum fakat bir problem olmadigini ve normal oldugunu soylediler. Problemim şu... 2. Vitese gecerken cok sert gecis yapiyor yani nasil anlatsam vitesi atarken sanki icerde birseyler kırılıyormus gbi taaak diye vuruyor ve cok sesli gecis yapiyor, cok sert bir gecis oluyor yani. Bu gecis honda servisine gore normal bir durummus? Bende bu motorsikleti kullanan diger arkadaslara soruyorum? Sizlerin cbr125 inizde de ayni sekilde gurultulu bir gecis oluyormu? Birde ikinci bir problemim. Kalkış esnasında gidonu saga veya sola cevirmis halde kalkarken motorsiklet titreyerek yani ileriye dogru atılarak kalkiyo sanki 2. Vitesle kalkmak ister gibi. Bu problemide yasayan varmidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safaqq -- 19 Temmuz 2014; 1:26:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vites gecisleri cbr 125 lerde bu şekilde malesef bazen 1. vitese gecmeyebiliyor,gecerkende caat diye ses geliyo ama butun cbr 125 lerde bu şekilde korkma.
  • 3 aydır 2013 cbr125 kullanıyordum o sorunun aynısı bende de vardı fakat 1 den 2 ye geçerken değil motor 20yle giderken boşa at sonra tekrar 2 ye at tırakk diye ses geliyor kırılmış gibi. sanırım sadece bende yokmuş bu sorun ben de çok kafama takıyordum giderken boşa atmamaya çalış. ama normal 1 den 2 ye atarken öyle bir ses gelmiyordu bende sadece boştan 1 ya da 2 ye atarken seyir halindeyken
  • Cevaplariniz icin tesekkur ederim. Bence artik durumun normal birsey oldugu kanisindayim. Ama şöyle bir durumda var bugun biraz motorsikletle dolastim ve vites normal bir sekilde gecmeye basladi yani bu sorun aradabir rahatsiz edici oluyo bazende yag gbi akiyo vites anlayamadim garip :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.