Şimdi Ara

Honda CBR 125 - Honda PCX 125 mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benım bi arabam var ama malum motorsıtlerı göre cok yakıyo trafık falan çekilmiyoo ve kendine motorsıklet almayı düşünüyorum.
    Aklımda honda cbr 125 ve honda pcx 125 var aslında spor olsun istiyorum bir yandan sonucda genciz havamız olsunn bide honda pcx 125 daha az yakıyo bagajı genıs daha konforlu vıdeolarda ızledıgım kadarıyla 120 km hıza cıkıyo ben o kadar da basıcamı dusunmuyorum. mantıksal olarak düşünürsek o daha ıyı gelıyo ama spor degıl yoldan gectınmı mıllet bakmıyo bıle saka maka bı yana ne alsam bılemedım akıl verırsenız cok sevınırım..

• quote:

Orijinalden alıntı: denntr0

Herkeze merhaba !!

Benım bi arabam var ama malum motorsıtlerı göre cok yakıyo trafık falan çekilmiyoo ve kendine motorsıklet almayı düşünüyorum.
    Aklımda honda cbr 125 ve honda pcx 125 var aslında spor olsun istiyorum bir yandan sonucda genciz havamız olsunn bide honda pcx 125 daha az yakıyo bagajı genıs daha konforlu vıdeolarda ızledıgım kadarıyla 120 km hıza cıkıyo ben o kadar da basıcamı dusunmuyorum. mantıksal olarak düşünürsek o daha ıyı gelıyo ama spor degıl yoldan gectınmı mıllet bakmıyo bıle saka maka bı yana ne alsam bılemedım akıl verırsenız cok sevınırım..

Şehir içi kullanacaksınız honda cbr125e önerebilir im

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Emin ol cbr125 e de kimse bakmaz :) amacına daha çok uygun olan Motor Pcx.

• Cbr 125 alcagina pcx al derim

• Tabi ki pcx

• Pcx qşın ondan sonra 125 takılmadan büyütürken 250-600lüklere bakarsınız.Hem öğrenmek için daha güzel olur:d

• pcx daha mantıklı
  • pcx
  • pcx diyorum.
  • sen bırak hondayı yamaha ybr al bir tane ömür boyu rahatına bak.
  • pcx candır
  • pcx iyidir
  • bende kararsız kaldım..ama maddi durumdan yormazsa PCX tek geçilir..benim durummum elverse on alırdım ama kymco agility city 200i alıcam bende..bakalım daha araştırıyorum gerçi..tavsiye eden varmı kymco yorumu olan?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.