e l i f t u n i n g tüm modeller var, ama fiyata dışarıdan bakın daha ucuza bulursunuz muhtemel, ben sahibinden com dan abs plastikleri daha ucuza almıştım...
Bunun sedanmı HB mi olduğunu anlayamadım, ikinci ise açılmıyor
sedan ... elif tuning . com a gir hocam, ordan solda body kit modifiye, sonra honda, sonrada civic 2007 de, tüm çeşitler çıkar, daha net resimlerde var tavan spoilerli sedanın.... ama dediğim gibi fiyata dışarıdan da bakmak lazım...
Ne faydası var acaba?
bir faydası oldugu içinden çok görüntü için taktırıo millet zannedersem ;)
sadece görüntü için değil, doğru spoiler takınca rüzgarı kullanarak arabanın arkasını yere doğru bastırır bu da yüksek hızlarda stabiliteyi sağlar, acaba vizede bunda takıyorlarmı
@caucass:hocam spoyler konusunda net bir görüş bildirmedin ama anladığım kadarıyla istediğin tarz anatomik olmayan ve typeR sd gibi abartılı olmayan birşey. sorduğum led stoplu linkteki model: http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=4002&k_id=144&kn=Honda fiyatı boya+montaj 190 TL kdv dahil fiyatı
@sohdarelez: maalesef senin aracın için birşeyleri yokmuş...
tanerm 232 diyor artı bide kargo var, hatta ben bunu değilde o abartılı olanını taktırmak istiyorum, sanırım 300 falan bulurki o zaman serviste taktırmak daha akılcı , servislerde 300 olduğunu söylemişti arkadaşlar, eliftuningte iki tip var birisi 275 diğeri 310, o 275 lik benim istediğim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme