Şimdi Ara

Honda Civic 1.4is 1996-2001 Benzin ve LPG Tüketimi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
4
Favori
54.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüketim olrak ben çok memnunum benzinde de iyi sayılırdı özellikle şehirler arasında 90-100 arası gidince harikalar yaratabiliyor.
    lpg taktırmayı düşünen varsa ,ki ben düşündüm taktırdım, dünkü indirimide göz önüne alırsak muazzam sonuçlar çıkıyor.
  • Selam brava.

Benim araç 2009 honda civic otomatik. LPG'de tam durmaya yakın aniden devir 500'lere düşüyor. Fakat benzinde 1000 devir altına düşmüyor. LPG de bu yüzden 5-6 defa stop etti. Senin problemde böylemiydi.

Yardımcı olursan memnun olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: underpower

Selam brava.

Benim araç 2009 honda civic otomatik. LPG'de tam durmaya yakın aniden devir 500'lere düşüyor. Fakat benzinde 1000 devir altına düşmüyor. LPG de bu yüzden 5-6 defa stop etti. Senin problemde böylemiydi.

Yardımcı olursan memnun olurum

Evet aynen dediğiniz gibi oluyordu.Lpg programına yapılan rolanti ve kalibrasyon ayarımı ne öyle birşey diyorlar; bunları yaptırınca düzeliyor...
  • son ölçüme göre 10 tl lik gazla 82 km yol yaptı daha yaparmıydı bilmiyorum yola çıkacağım için gaz aldım 2000 1.4 is
  • lpg takalı yeni oldu tüketim hakkında bir şey yazamıcam ama

klimayla ilgili bir sorunum yok..
  • araştırmalırıma ve şu ana kadar gelinen noktaya göre civic 1.4 is için LPG benzinle tüketim açısından kıyaslandığında çok ta fark yaratmadığı kanaatindeyim. dezavantajları da göz önüne alınırsa benzin daha cazip görünüyor.
    gerçi topic içinde daha fazla veriye ihtiyacımız var ancak ben öyle düşünüyorum.
  • merhabalar bende de 1998 honda civic 1.4 is otomatik vites araba var.lpg olarak brc taktırdım ve 10 liraya şehir içi 40 km gidiyor. şehirler arası ise 50 km gidiyor.benimkinde de lpg de araba ilk çalışırken devri düşüp istop edioyor. bu taktırdığım ikinci lpg ve gidip baktırmaktan bıktım adamlar lpg ayarından anlamıyor sanki.ne yapmam gerekir?neden çok yakara birde ?tşk.
  • SELAM ARKADAŞLAR HONDA KULLANANI OLARAK SİZDEN YARDIM İSTİYORUM YARDIM EDERSENİZ MENNUN OLURUM BENDE 97 MODEL 1.4İES LPG Lİ CIVIC VAR ARACA CASTROL TAM SENTETİK 10 BİN KM YAĞ KOYUYORUM ARACIMIN ÜZERİNDE 5500 KM YAPTIKTAN SONRA YAĞ ÇUBUGUNA BAKTIĞIMDA YAĞ ÇUBUĞU SADECE YARIM CM GÖSTERİYO ARACIM YAG MI YAKIYO YOKSA Bİ USTA YA GÖSTERDİĞİMDE 1 LT EKSİLMİŞ DEDİ LPG Lİ ARAÇTA NORMAL DEDİ AMA SADECE YARIM CM GÖSTERİYO BANA BİR LT DEN FAZLA EKSİLMİŞ GİBİ GELDİ NE OLUR YARDIM EDİN ARABAMI SEVEREK ALDIM YOKSA SATAÇAM ...
  • Merhaba Arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım. 2001 Kırmızı 16 İES lpg li aracım. 1.96 kuruşa lpg nin litresi-45 liralık lpg ile klima sürekli açık halde 4 kişi 330 km yol yaptım.
  • Klima açık iken performans gerçekten söylediğiniz gibi düşüyor durup kalkarken gerçekten araç zorlanıyor ama bu durumun diğer kullandığım araçlarla da aynı yönde olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar 164.000 km de sedan, 97 model klimalı bir civic aldım otomatik. arabama lpg taktırmalı mıyım sizce ? Benzinde 30-35 krş yakacaksa hiç taktırmayayım daha iyi. Üç kuruş kâr edicez diye motoru bozmak istemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KombiElemanı

Arkadaşlar 164.000 km de sedan, 97 model klimalı bir civic aldım otomatik. arabama lpg taktırmalı mıyım sizce ? Benzinde 30-35 krş yakacaksa hiç taktırmayayım daha iyi. Üç kuruş kâr edicez diye motoru bozmak istemiyorum. Bana yardımcı olabilir misiniz ?

Arkadasım biraz geç olucak ama bende de 98 1.6 sedan civic var üç aydır kullanıyorum, şu kadarını söyleyebilirim benzinde bu araba seni biraz üzer ama bendekine hiç tüp takılmadığı için motor saat gibi sessiz ve seri çalışıyor, karar senin performans artı sağlamlık dersen benzinde devam et ancak benzin son zamlardan sonra benim canımı biraz fazla yakmaya başladı.Senin durumun nedir bilmiyorum ama km başına ortalama 45-50 kuruş ki bu değer 3000 devirin altındaki değerdir seni üzmezse benzinde kalabilirsin.

• o model arabaya düp şart
  • Beyler tüp taktırmadım valla 35 krştan fazla yakmıyo araba. 50 tl ye 150'yi zorluyorum gidiyor yani :)
  • Hayırlı cumalar
  • Adana dan selamlar 2000 model 1.6 ies 3 tl lik gazla 155/160 km gaz itresi 2.500 tl landirenzo lpg kiti honda mı seviyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 Tl olmasın..
  • civic 98 hb
    3 kapı
    zavoli LPG
    15" lastik
    BP gazı
    4 kişi bavullar
    19kr. şehirlerarası
    30 kr. şehiriçi
  • 98 1.4 is Sedan Otomatik civic kullanıcısıyım.(lacivert)

LPG (istanbul )
    Şehiriçi: Yazın 10 Lt Kışın 13 Lt yakıyor

Şehirdişi : 7,5-8 Lt yaktı

Bu arada az yakmak için önerisi olan varmı.

Şehirdışı ii de Şehiriçi 13 lt çok yakıyor kerata ne yaptıysam olmadı.Artık lpgcimi ayarlıyamıyor.Yoksa lpg satan yerlermi bizi kazıklıyor anlıyamıyorum.Artık sürekli tek yerden alıyorum.Bp den şaşmıyorum.Diğer marka lpg lerde benim araba bayılıyor.En iisi BP şimdilik.İstasyonda önemli tabiki.

Benzin hesaplama şansım olmadı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.