Şimdi Ara

Honda Civic 1.6 elegance otm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • fiyat zamlandı nisanda bir zam daha gelecek yaklaşık 1 milyar kadar
  • Yakış olarak en az yakan benzinlilerin başında gelen bir araç motor olarak zaten Honda kendini kanıtlamış bir marka yanlız ses yalıtımı olarak biraz sıkıntı vardı eskilerinde tabi yenilerdeki olay nasıldır bilmiyorum ama genel olarak güzel araç Civic hayırlı olsun kazasız belasız.
  • 2005 model Honda Jazz CVT Comfort kullanıyorum. Daha önce 2 yıl kadar 2006 model Civic kullandım.
    Ses yalıtımı konusunda nasıl bir sıkıntı var farkedemedim?
    Çünkü her iki araçta yüksek hızlarda bile gayet sessiz.
  • Eski civicin aksine, yenisine hiç ısınamadım nedense..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aanil

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

Orijinalden alıntı: RomeodL.

quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

1 ay sonraya mı alınabiliyor anca?

Hocam eğer alıcaksanız araştırıldığı taktirde yine bayiden ellerinde bula biliyorsunuz zaten yazsında anladığım kadarıyla beyazı için okadar bekliyor.

Vallahi yeni civice en çok yakışan renk Siyah.Beyaz artık heryerde.Gına geldi.

Yani ben civic almaya kalksam beklemem bu kadar siyahını öyle mi?

Siyahina beklemessin. Sadece beyaz otomatik elegance icin sira var oda mart aonuna teslim heralde.

Ayrica premium manuel liste fiyati 46 bin. Rahatlikla 44'e alinir. Elegance'dan tek eksigi xenon ve sunroof. Tam f/p araci bu aslinda. 44 bine sunduklari cok cok iyi. Ayriyetten manuel olunca performansta yeterli.

45 bine1.4 benzinli rio satılıyo bu memlekette anıl

Vallahi almışken elegane alınır kesinlikle.Madem uygun fulleyeceksin aracı.Xenon ve sunroof için bile elegance alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ex_silver -- 3 Mart 2012; 12:36:44 >

• Hayırlı olsun, bizimkisi de mart ortasında geliyor. Otm. Elegance beyaz. bu arada beklemek istemeyenler, Çorlu Onur'da eski fiyattan füme otomatik elegance teslime hazır bekliyor.
  • almadan önce baya bir araştırma yaptım. aslında dizel araç vardı aklımda ama bu donanımda dizel araçlar yaklaşık 60 binden başlıyordu. volkswagen grubu düşünüyordum onunda dizel ve otomatik vitesleri baya bir pahalı idi benzinlilerine baktım ama otomatik işe girince o bile baya bir artış gösteriyor artı birde bugün sıraya girsem mayıs sonu gibi teslimi var.mazda 3'e baktım impressive 4 ileri otomatik vites kafamı karıştırdı artı 105 beygir motor yetersiz gelebilir diye düşündüm ve mazda 3 2. elde değer kaybettiğini gördüm. aslında bakınca en son ford focus ve honda civic kaldı full donanımlarıyla birbirine yakın fiyattalardı honda tip olarak çok hoşuma gitti gidip inceleyip test sürüşü yapınca gerçekten harika bir araç olduğunu gördüm aldım umarım yanıltmaz diyorum.
  • Yılbaşında incelemiştim güzel araç hayırlı olsun
  • Yeni kasaları güzel, fakat ben bir önceki kasaları beğenenlerdenim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: wurunkadde

almadan önce baya bir araştırma yaptım. aslında dizel araç vardı aklımda ama bu donanımda dizel araçlar yaklaşık 60 binden başlıyordu. volkswagen grubu düşünüyordum onunda dizel ve otomatik vitesleri baya bir pahalı idi benzinlilerine baktım ama otomatik işe girince o bile baya bir artış gösteriyor artı birde bugün sıraya girsem mayıs sonu gibi teslimi var.mazda 3'e baktım impressive 4 ileri otomatik vites kafamı karıştırdı artı 105 beygir motor yetersiz gelebilir diye düşündüm ve mazda 3 2. elde değer kaybettiğini gördüm. aslında bakınca en son ford focus ve honda civic kaldı full donanımlarıyla birbirine yakın fiyattalardı honda tip olarak çok hoşuma gitti gidip inceleyip test sürüşü yapınca gerçekten harika bir araç olduğunu gördüm aldım umarım yanıltmaz diyorum.

Zaten en başta test sürüşüne çıksaydınız hiç düşünmeden alırdınız hocam ayrıca 1 ay bekleme uğruna galleriyi tercih etmemeniz daha güzel bir olay.

• quote:

Orijinalden alıntı: dogukan21

Yeni kasaları güzel, fakat ben bir önceki kasaları beğenenlerdenim...

her yönüyle güzel tercih olmuş,önceki kasa daha oturaklı sanki yeni kasa biraz havada gibi,hayırlı olsun
  • Ben de eski kasa sahibi ve eski kasayi daha güzel bulanlardan olsam da,bence de çok yerinde bir tercih olmuş.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Hayırlı olsun bu arada,almışsınız sonuçda
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.