Fabrika çıkışta böyle bir şey yok.. Sahibi tarafından bej deri döşeme yaptırılmış sonradan..
Fabrika çıkışı yoksa alan yaptırsın. Çok güzel duruyor.
Ama ben aynısından bir sürü gördüm.
Alıntıları Göster
Son zamanlarda beyaz araba gene moda oldu. Ayrıca Civic'lere çok yakışıyor beyaz renk.
quote:
Orijinalden alıntı: ZSARA
quote:
Orijinalden alıntı: iakgul
pembe rengine bile razıyım yeterki az benzin yaksın
Hocam ne yaptın Civic işini
Siaprişi verdik hocam. İlle de beyaz renk diye tutturunca "sizi biraz bekleticez öyleyse" dediler. Dur bakalım haber bekliyoruz heyecanla ama bu heyecanın yanında birde hem kredi taksidi ödeyip hemde bu araca nasıl benzin parası yetiştiricem onu düşünüyorum kara kara
quote:
quote:
quote:
pembe rengine bile razıyım yeterki az benzin yaksın
Hocam ne yaptın Civic işini
Siaprişi verdik hocam. İlle de beyaz renk diye tutturunca "sizi biraz bekleticez öyleyse" dediler. Dur bakalım haber bekliyoruz heyecanla ama bu heyecanın yanında birde hem kredi taksidi ödeyip hemde bu araca nasıl benzin parası yetiştiricem onu düşünüyorum kara kara
Alıntıları Göster
evet beyaz güzel ama beyaz aracı istediğiniz fiyata bulmanız çok zor hele civicte:D sahibindencom u incelerseniz eger beyaz araçların normal renklerden 2-3 bin tl fazla ve hatta bazı araçlarda 5-6 bin tl fazla fiyat verildiğini görürsünüz..bence renk için deymez füme-gri-siyah da güzel.
quote:
Orijinalden alıntı: iakgul ...birde hem kredi taksidi ödeyip hemde bu araca nasıl benzin parası yetiştiricem onu düşünüyorum kara kara
LPG, LPG, LPG
quote:
Orijinalden alıntı: iakgul Siaprişi verdik hocam. İlle de beyaz renk diye tutturunca "sizi biraz bekleticez öyleyse" dediler. Dur bakalım haber bekliyoruz heyecanla ama bu heyecanın yanında birde hem kredi taksidi ödeyip hemde bu araca nasıl benzin parası yetiştiricem onu düşünüyorum kara kara
Seninki biraz alkol kullanmaya benzemiş içerken iyi de sonra baş ağrısı yapıyor ya hani
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: iakgul Siaprişi verdik hocam. İlle de beyaz renk diye tutturunca "sizi biraz bekleticez öyleyse" dediler. Dur bakalım haber bekliyoruz heyecanla ama bu heyecanın yanında birde hem kredi taksidi ödeyip hemde bu araca nasıl benzin parası yetiştiricem onu düşünüyorum kara kara
Seninki biraz alkol kullanmaya benzemiş içerken iyi de sonra baş ağrısı yapıyor ya hani
Alıntıları Göster
Hakikaten renkler ve zevkler tartışılmamalı demek ki, bir önceki aracıma beyazı çok yakıştırırdım ve beyaz aldım ama şu Civicte beyaz renge bir türlü alışamadım. Aracı cansız, sönük gösteriyor sanki diye düşünüyordum ama baksana ne kadar çok hastası varmış beyazın
quote:
Hakikaten renkler ve zevkler tartışılmamalı demek ki, bir önceki aracıma beyazı çok yakıştırırdım ve beyaz aldım ama şu Civicte beyaz renge bir türlü alışamadım. Aracı cansız, sönük gösteriyor sanki diye düşünüyordum ama baksana ne kadar çok hastası varmış beyazın
Alıntıları Göster
Aracına bakabilecek isen,koyu renk gibisi yok.
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan21
Aracına bakabilecek isen,koyu renk gibisi yok.
Alıntıları Göster
siyah mı beyaz mı derseniz beyaz diyorum
siyah arabalar bana eskilerde kalan kapısında resmi hizmete mahsustur yazan resmi araçları anımsatıyor hala