Şimdi Ara

HONDA CIVIC 1.6 vtec-es yada ls almayı düşünüyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
5.944
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • es modelini tavsiye ederim civic 2002-2006 arası modelleri çok güzel sorunsuz araçlar.ancak öyle bir yere gelmiş ki bunların fiyatları 2003 model araç 27 de etmez söyliim.
  • Arkadaşlar LS ve ES arasındaki en önemli fark airbag sayısıdır, Ls iki airbag ES dört airbagtir, diğer farkları zaten arkadaşlar yazmış.
    Konu sahibi arkadaşa önerim, ES alması bulabilirse de makyajlısını alması.
    12 yıldır Honda kullanıyorum, neredeyse her kasasından aldım, fiyat için ES makyajlı 2004 modelin en temizinin ederi 25-26 bini geçmez, verilen fiyatlar genelde şişirilmiş rakamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xNofear

Arkadaşlar LS ve ES arasındaki en önemli fark airbag sayısıdır, Ls iki airbag ES dört airbagtir, diğer farkları zaten arkadaşlar yazmış.
    12 yıldır Honda kullanıyorum, neredeyse her kasasından aldım, fiyat için ES makyajlı 2004 modelin en temizinin ederi 25-26 bini geçmez, verilen fiyatlar genelde şişirilmiş rakamlar.

Aracın şuanki piyasa değeri es modeli için 27-32 Tl arası ls modeli içinde 24-27 arasında gider gelir şişirilmiş ama şuanki aracın piyasası bu eskiye göre bakarsak dediğiniz normal fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_emre34

quote:

Arkadaşlar LS ve ES arasındaki en önemli fark airbag sayısıdır, Ls iki airbag ES dört airbagtir, diğer farkları zaten arkadaşlar yazmış.

Aracın şuanki piyasa değeri es modeli için 27-32 Tl arası ls modeli içinde 24-27 arasında gider gelir şişirilmiş ama şuanki aracın piyasası bu eskiye göre bakarsak dediğiniz normal fiyatı

aynen öyle size katılıyorum hocam peki 27 bin Tl verilirmi o araca pişman olurmuyum yada 5 yıl sonra satarken temiz bir kullanımla tabi kaça satarım..Genelde şehir içinde kullanacağım..Ama şehir dışı yolsa yapabilirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: limosthanatos

quote:

quote:

aynen öyle size katılıyorum hocam peki 27 bin Tl verilirmi o araca pişman olurmuyum yada 5 yıl sonra satarken temiz bir kullanımla tabi kaça satarım..Genelde şehir içinde kullanacağım..Ama şehir dışı yolsa yapabilirim..

Kazasız Lpg'li LS için 25-26 verilir Lpg yok ise 24- civarında bakın lpg 1500 tl tutacaktır. Kilometresi ne kadar düşük olursa iyi 90-110.000 civarı iyi olur.
    Es modeli içinde yine kazasız olsun komple boyalıda bakmayın 28.000 civarı verin daha yüksek olmasın ilerde satıcağınız zaman ise zarar etmezsiniz.

2005 Model 110.000'de 2 Parça boyalı Civic Vtec LS aldım 22.700 piyasaya göre çok uygun fiyata almıştım adam sıkışmıştı uygun fiyata verdi + 1000 tl lpg taktırdım 23.700'e geldi 1 yıl kullandık ve satmak zorunda kaldık hemen satılması lazımdı ilanı verdim 25.000 tl yazdım hemen gün içinde sattım Lpg'de şehir içi 24-25 krş yakıyordu çok ekonomik ve lpg'de performans kaybı yapmıyor şehir içi çok keyiflidir sürmesi

• IslakFasulye kullanıcısına yanıt
    Fasulye sizdeki makyajsız kasa mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: limosthanatos

quote:

quote:

5 yıl sonra 30 a satarsın.

(Şaka yapmıyorum, belli olmaz çünkü eskidikçe fiyatı artıyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Makyajsız ES
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Makyajsız ES

Ok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

1.6 VTEC LS--25.500 TL--2005 MODEL(Sahibinden)

Verdiğiniz linklerde bu aaracın park şekli dikkatimi çekti. Açıklamayı okumadım ama. Adam park mı etmiş vurmuş mu ?

Hocam aracın sahibi benim. Zamanında sürtmüştüm, satarken değer kaybetmesin diye de resmini çektim. Arabayı satmak için bi daha resmini çekmeye üşendim o yüzden bunları atıverdim.
    O resimlerde gördüğünüz köpekte fiyata dahil. Arka cama koyarsınız artık.

Şaka bir yana, ya çok ince park etmiş ya da "usta şoförüm arabada çizik olmaz" imajı mı vermeye çalışmış bilemedim.

• Ne kadar temiz olursa olsun ne kadar piyasası olursa olsun 2006 modeli bile olsa 25-26 dan fazla verilmez. Abartmaya gerek yok.
    2010 Temmuzda 2004 makyajsız LS manuel 98000Kmde 21750 TL ye aldım.(LPG siz)
    2012 Şubatta 139000Kmde LPG li haliyle 23200TL ye sattım.
  • Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim ikinci el araba almaktan vazgeçtim fiyatlar çok pahalı..Adamlar 2003-2004 modellere 27-32 istiyorlar..sıfır araç alınıyor o fiyatlara...
  • Bende bir araç düşünüyorum ama ilk 2004 model fiesta dedim.

Sonra fikrimi değiştirdim 2004 model focu hb ile 2002 Honda civic vtec es-sl arasında kaldım.

Özellikle focus ile civic araçlarının her ikisinde de tecrubesi olan arkadaşlar yazabilir mi?

Saygılar.
  • Tecrubesi olan yok mu bu iki modelde?
  • Hey yavrum heyy, şimdi 2003 hatasız boyasız 188.00 binde otm es kasa 1.6 vtec 34lira olmuş. 5 sene önce alsaydık şimdi köşeliktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.