merhabalar arkadaşlar 2004 model otomatik honda civic var sis farım yok ama sis farı taktırmayı düşünüyorum orjinali çok pahalı bende yan sanayi malı taktırcam ama renk olarak beyaz, sarı, smoke var hangisi sizce uygun olur.birde farlar fazla ışıtmıyor bende ampulü değiştireyim dedim ama buralarda bulunan bir ampul cinsi değil kısalar 9006 hb4 uzunlar 9005 hb3. bunları philips 9006 hb4 4000k ve 9005 hb3 mtec 4750 k taktırsam uygun olur mu.internet ten sipariş verecem cevap yazarsanız sevinirim.
Pembe taktır..
Şaka şaka.. Arkadaşım Sis Farı = Sarı Renk demektir. Yağışlı havada, siste pusta işimi görsün, ben de önümü göreyim derseniz sarı renk lazım (smoke nasıl bir renk bilmiyorum, duman rengi falan mı?) Yok bana görüntüsü daha önemli derseniz o sis farı değil aksesuar olur, hele ki beyaz yada açık maviye (çakma zzzzzzenon) yakın bir ampul takarsanız yağışlı ve sisli havada 1 metre önünüzü göremezsiniz. Işık havada asılı duran su zerrecikleri (sis) nden yansıma yaparak önünüzü görmenizi engeller.. Kolay gelsin..
Mor'da olabilir
Şaka şaka.. Arkadaşım Sis Farı = Sarı Renk demektir. Yağışlı havada, siste pusta işimi görsün, ben de önümü göreyim derseniz sarı renk lazım