arkadaşlar ben de geçtiğimiz cumartesi yeni bir gizli özellik keşfettim. ön tampon çelik gibi herhangi bir arabay vurduğunuzda hasar çok az olusuyor.karsı taraf için aynı seyı soyleeyemıyorum ama
vuruş açısına göre değişir, sen şanslı bir açıdan vurmuşsun
allah korumuş
quote:
Orjinalden alıntı: caucass
tamam tuşu buldum , aMA HİÇ Bİ HALTA YARAMIYO
Pardon ya , halta yarıyormuş, gerçektende yazının devamını gösteriyor, bu display tuşuna her basışta başka bir fonksyonu devreye sokuyor galiba, mesala folder(Dosya) vay title vs gibi
evet zaten katalog ta da yazıyor diye hatırlıyorum.
saygılarımla....
quote:
quote:
tamam tuşu buldum , aMA HİÇ Bİ HALTA YARAMIYO
Pardon ya , halta yarıyormuş, gerçektende yazının devamını gösteriyor, bu display tuşuna her basışta başka bir fonksyonu devreye sokuyor galiba, mesala folder(Dosya) vay title vs gibi
emrehanci-caucass ben de oradan gördümde söyledim.denenedim de.oldu yani
Display tuşu aküsü biten arabayı bile çalıştırır.
quote:
Orjinalden alıntı: SnowPower
Display tuşu aküsü biten arabayı bile çalıştırır.
benzini biten arabayıda götürürmü
Henüz denenmemiş ama potansiyeli var.
bir özellik daha:Yeni arabalarda rot balans ayarı kaçık olabiliyormuş
SULANDIKÇA SULANIYOR.
FARKINDASINIZ DEĞİL Mİ ARKADAŞLAR.
ÇİŞİ GELİNCE KENDİLİĞİNDEN DE WC DİGİYOR BİLGİSİ OLAN VARMI DERMİŞİM BENDE
Birilerinin yeni bir konu açması lazım, bu başlıkta başka şey bulamıyoruz artık yazacak
Arkadaşlar honda civic almayı düşünüyorum fakat bir sorum olacak hazır bütün hondacı arkadaşlarda buradayken
Aracın arka süspansiyonu bağımsızmı yani 4 kollumu? Yol sesini çok fazla içeri alıyormu? focus düşünüyordum fakat yol sesini inanılmaz içeri alıyo diye vazgeçtim
focus la honda kıyaslanamaz bile
yokmu arkadaşlar soruma cevap verecek?
yani konulara açığız. son tahlilde...............
quote:
Orjinalden alıntı: strong84
yokmu arkadaşlar soruma cevap verecek?
Forumları hiç okumadınmı, herkes hondanın harika bir makine olduğu konusunda hemfikir, eğer yenilerinden alacaksan için rahat olsun , son derece sessiz ve rahat bir araba, süspansiyonu biraz sert ama iyi yol tutuyor, her yönüyle dört dörtlük bir araç, bazı ufak tefek eksiklikleri var ama önemli şeyler değil, yani yağmur sensörü falan gibi tamamen gereksiz şeyler
YOL ÜZERİNDE ÇUKURLARA BİRAZ SERT GİRİNCE MALESEF SES OLAYI İNSANI ÜRKÜTÜYOR.