Şimdi Ara

honda civic 2011 model aracıma garantisi bozulmadan lpg? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
7.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2100 tl 10 taksite...inciroğlu bayi hondanın olduğu yerde değilde opelin servisinde takıyor. ne de olsa hepsi onların...
  • Prins-VSI varken başkasına bakılmaz. Kalitesi ile aracınıza değer katar
    Prins-VSI en iyilerin tercihi
    İMZA:
    Yaklaşık 3 yıldır, Civic'ini Prins-VSI ile LPG'de kullanan kendi halinde biri...
  • Değerli arkadaşlar, ben Honda ve BRC konusunu iyice araştırdım, olay şu ;
    Öncelikle şunu öğrendim, Honda nın 6 yıl 150.000KM garantisi şu şekildeymiş , Honda nın 3 yıl 100.000 km garantisi var , ve bu çok kapsamlı, hemen hemen herşeyi kapsıyor, ama sonraki 3 yıl ve 50.000 km yi Honda Türkiye veriyor, bunun adınada uzatılmış garanti diyor, ama bu çok sınırlı bir garanti, sadece mekanik garanti ve çoğunlukla Motor arızalarını kapsıyor, bu böyle bilinmiyor genelde,

Sonrasında anlaşmalı Bayiler üzerinden BRC marka lpglerin takılmasıyla Hondanın vermiş olduğu kapsamlı 3 yıl garanti iptal olurken uzatılmış garanti olan ve sadece ağırlıklı motor garantisini kapsayan garantiyi devam ettiriyorlar, Firmanın 1850 TL ye taktığı ürünü 2200tl ye takıyorlar, ve 300-350 ye halledilecek işletme olayına 550 tl alıyorlar, ettimi 2750tl bence anlamsız ,,,,

Ben şahsen evet BRC taktırıyorum sebebi gerek Kit ve patenti kendilerine ait olan pipo ile motorunuzu delmeden ,kabloları kesip bantla yapıştırmadan, tak-çıkarlı teknik bir sistemle güvenilir iş yapıyorlar , ve Honda BRC ye güvenmiş, ancak bayi aracılığıyla yapmayacağım, BRC zaten 2 yıl hem ürün , hemde motor garantisi veriyor, e daha neden honda ya fazla para vereyim, hem daha fazla para verecem, hem her 10.000km de bir servise gitmek zorunda olacam, ne fatura çıkarırlarsa razı olacam, (aynı bakımı uzman ustamda yarı fiyatına yapabilecekken)

İyi araştırmadan yapılan hareketin maliyeti cebe zarar...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.