Şimdi Ara

Honda Civic 98-2000... 1.4 Nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
97.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Civiclerin arka süspansiyonu bağımsızmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Arkadaşlar birşey takıldı kafama,

evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacarsoy -- 21 Ağustos 2008; 18:21:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacarsoy

quote:

Orjinalden alıntı: Energetic

Arkadaşlar birşey takıldı kafama,

evet

Teşekkürler
  • ben 4 yıldır 2000 model 1.4 modelini kullanıyorum bakımını yaptırdıktan sonra hiç masraf çıkarmaz. diğer 1.4 lere nazaran yakıt-performans oranı çok iyidir. 2. elide çok iyidir ben daha arabayı satmayı düşünüyorum dememle çok taliplisi çıktı. 13-15000 ytl aralığında alabileceğin en iyi araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • kullanışlı bir arabadır
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4DTurk

Honda Civic 98-2000... 1.4 SEDAN Nasıl bilirsiniz? almayı düşünüyorum az km yapmış bir honda.. tavsiyeleriniz nelerdir.. bu aracın gerçek ederi nedir vs.. yardımlarınızı bekliyorum. teşekürler..

az km yapmış uygun fiyatlı bulabilirsen banada haber ver
  • 98 model 1.4 İs otomatik vites 102.000 km'de bir araç için 11.750 ytl fiyat nasıldır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerlihaktan

98 model 1.4 İs otomatik vites 102.000 km'de bir araç için 11.750 ytl fiyat nasıldır?

yokmu bi bilgisi yada fikri olan??
  • İyi fiyat ancak aracın ABS'si yoktur sanırım ve deneyimlerim beni uzun yolda klimanın çalıştırılmasının (yüksek güçte) kamyonların egsoz frenine benzeyen bir etki yaratıyor olması. Şehir içinde özellikle LPG> ile o fiyatı biraz daha aşşağıya çekip BRJ LPG sistem ve plaka masrafı ile gayet iyi olur.
  • kırmızı ve 1.6 olsa bide tamponlarda çıta iptali tadından yenmez. geç karşısına otur çay iç.gerçekten güzel performanslı araç ama sevemedim keratayı. ses yalıtımı biraz berbata kaçıo bide ön konsolu kuşlardan çalımışlar motor performans yakıt bir binersen bir daha inemeyeceğin derecede iddialıdır...seçim senin..
  • Honda Civic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göktug7 -- 1 Ekim 2011; 23:25:27 >
  • arkadaşım kesinlikle al ama bana kalırsa 1.6 daha iyi araba çok iyi sağlam tutulan modeli yan sanayisi var parçası bana göre o kadar pahalı dqil 4 seneden beri kullandım 2 kere sanayiye gittim benim araç 1.6i di tek hava yastığı vardı aksesuar çok güzel gdiyodu bnim araç kırmızı renk siyah çelik jant dı araba parlıyodu 1.4 lerde kasa ağır problemi yok 1.6 sis farı filan var 1.4 lerde yok Bna kalırsa 1.6 i al kafanı hiç ama hiç yormaz hız istiyosan civic al
  • 1997 model otomatik vites 3 kapı hb honda civic 170 bin de 13500 tl eder mi sizce, artı olarak 97 model olması motorda şanzumanda problem çıkma ihtimalini yükseltir bundan çekiniyorum, araç temiz ama yinede çekincelerim var, sizce nasıl, almalı mıyım? yada bunun yerine 2006 model 3 kapı manuel vites corsa mı bakmalıyım, kararsızım...
  • Arkadaş 97 de airbag var mı? Güvenlik paketi ? ben 98 1.4 is 3 kapı hacback otomatik aldım 15 bin verdim, boya değişen yok 168 binde, kazasız LPG li. Sen kendin kıyasla, ama bana kalırsa kesinlikle Honda vede alışveriş içine sinecek.
  • 1998 model hondam var 2 hafta önce 15500 e aldım 100 tl lik (2,38 tl) lpg ile 470 km şehir içi yaptım konfor yol tutuş çok güzel şiddetle tavsiye ederimm

Honda Civic  98-2000... 1.4 Nasıl bilirsiniz?
  • herkese slm
    arkadaşalar 16000 tl lik bi araç almayı düşünüyorum nezamndır araştırıyorum fakat bu fiyata temiz araba bulmak zor.

1.4 is gri renkli bi araç buldum. satıcını yaptığı açıklama bu şekilde ...

... arka salıncak traver burçlar ve silecekler servisde degişti trgerseti 125 binde degişti muaynesi 7ay 2012 ye kadar lastikler güzel klima abs aynalar elektikli 4 cam otomatik degişen sag ön çamurluk sadece ufak birkazadan dolayı sag kapı sacı deişti alarm cd çalar filtreler yag yeni 3 ay oldu degişeli başka kazasıyok resimlerini gösterebilirim isteyene hiç bir masrafı yok egzoz yeni taktırdım 300 tlye istenilen servise gösterilebilinir vuruk çizik yok lpg atiker sıralı sistem italyan yazılımlı faturayı alan kişi adına kestirecegim lpg yi binliraya taktırdım aracın yedek anahtarı var kırmızı anahtarıda mevcut 2adet kumandası da dahil ..

araç 140 binde ve 16000 bin tl istiyor. sizce bu para bu araca verilirmi .1.6 lara param yetmiyor bu aracı aldığımda ilerde pişma olurmuym acil cevaplarını bekliyorum

• Konunun basligina bakni sanki araba rahmetli
    Civic i nasil bilirsiniz
    Onumuzdeki sene bende almayi dusunuyorum bu modeler arsi fiyat yirmi bin tl yi gecmicek aile arabasi icin kullanilicak.
    Yorumlara bakilirsa araba alina blir aslinda bmw nin e36 kasasi vardi aklimde 1.6 1.8 motor yaktta kafam karisti hondayi buldum hondanin performansi ve yaktta en iyi motoru hangisi hondacilar yorumlarinizi bekliyorum ve tavsiyenizi
    Belirlediginiz motor 100km de kac yakiyor

Simdiden tsk ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _M-U-E_ -- 9 Eylül 2013; 23:02:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEN TAVSIYE EDIYORUM UCMAK ICIN ALIYORSANIZ O KADAR PERFORMANS BEKLEMEYIN YAKIT ICIN COK COK UYGUN PARCA SIKINTISI YOL YOL AKISI GUZEL BEN DE VAR MANUEL 1997 ÇOK MEMNUNUM ŞEYTAN KULAGINA MAŞALLAH TAVSIYE EDIYORUM KM SIKINTISIDA YAPMAYIN BU ARAÇLARDA KM YE BAKILMIYO TOYOTA COROLLA ALICAGIMA HONDA ALIRIM DAHA IYI BENIM FIKRIM TOYOTAYIDA KOTULEMIYORUM TABI ALIRSANIZ HAYIRLI OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.