Bildirim
honda civic elegance 2011 yakıt tüketimi (2. sayfa)
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: E.R.W.
6 litreler 7 litreler havada ucusuyor,bu arac sehir icinde 11-12 den asagi dusmez.Nerden mi biliyorum 2 sene kullandim fd6 kasayi o yuzden,duzenli servis bakimina giren aracti ayrica.
Hele bu aylarda lpg ye gecmesi icin 5 km ilerlemek lazim,benzin tuketimide normal.
Forumda ki kendini kandiran lpg ci kitle ile gercekte olanlar cok farklidir.Kisin tasarruf sifirdir lpg ile,simdi gelirler ama ben ustama ayarlattim erkenden geciyor diye.
Hocam siz hep diyorsunuz ya ben de Civic kullandım evet kullanmışsınız fd6. Siz hiç fb7 kullandınız mı? Aşağıya link atıyorum hani fb7 ye gitmiyor diyorsunuz ya ben anlamıştım fb7 kullanmadığınızı. Yeni civic lpg ve fd6 ile kapıştım ve ikisinde de fb7 ile aldım aşağıda da benzer bir örnek. Bana cevap verirken fd6 nıza göre cevap vermeseydiniz bu zamana kadar iyiydi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skandalek -- 20 Ocak 2018; 9:16:4 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Araçta lpg takılı değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X