Şimdi Ara

Honda Civic i-mid Ekran Hatası Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2012 model honda civic 1.6 Elegance Eco (Otomatik) aracımda hondanın çözemediği bir sorunum var. Bu sorunu yaşayan başka arkadaş varmı merak ettim.
    Otomatik aracımı geri vitese aldığım zaman i-mid ekranında (geri görüş ekranında) arkada ve önde bir engel olmadığı halde varmış gibi ekranda sol tarfta ön ve arkada kırmızı uyarı yanıyor. Aracın önünde park sensörü yok sadece arkada orjinal honda park sensörü var. sesli uyarı yok sadece ekranda sol tarafta ön ve arkada uyarı olarak kırmızı yanıp sönen ikazlar var. Bu uyarıyı her geri vitese taktığım zaman almıyorum. Ara sıra oluyor kafasına göre takılıyor :)
    Honda servisiyle konuştum, anlattım, gösterdim. İlk defa böyle bir şeyle karşılaştıklarını ve önde sensör var gibi algılıyor araştırıp döneriz dediler. Sonra format attık sorun çözüldü dediler ama devam ediyor.

Honda Civic i-mid Ekran Hatası Yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derdest-ist -- 12 Ekim 2014; 15:19:59 >

• derdest-ist D kullanıcısına yanıt
    Çok soğuk havalarda bazen ben de görüyorum. Servis hiç bi şey söylemedi
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi olmasın ama ne yağmur ne kar ve sis geri viteste bu şekil görünüyorsa oturduğunuz (sol ön kapı) kapıyı tekrar açıp kapatınız. Sonrasında düzeliyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.