Arkadaslar meraba honda civic 2008 model elegance araba aldım. 2 gün oldu..Navigasyon var araçta.. DVD çalısıyor problem yok.. Navigasyon açtığımda ekranda 'AUX NO SIGNAL ' diye mavi ekran cıkıyor..Tv de aynı sekilde mavi ekran cıkıyor no signal diyor..Ne gerekiyor hem navigasyonun hemde Tv nin çalışması icin ..Satın almam gereken aparat varmı çalısması icin yoksa bi aksaklık mı var yardım edermisiniz lütfen..
Bildiğim kadarıyla navigasyonun dosyaları bi Sd kart içerisinde oluyor eğer o yoksa hata alabilirsiniz. Tv nin de muhtemelen anteni takılı değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: OnRe
Bildiğim kadarıyla navigasyonun dosyaları bi Sd kart içerisinde oluyor eğer o yoksa hata alabilirsiniz. Tv nin de muhtemelen anteni takılı değildir.
tsk ederim..evet o sd kartı yok aracta baktım.. bende 2 gb sd card var buna yükleyebilirmiyim..Bana sd carda yazılım atabilecegim bir link gönderebilirmisiniz
quote:
Orijinalden alıntı: oktavia
tsk ederim..evet o sd kartı yok aracta baktım.. bende 2 gb sd card var buna yükleyebilirmiyim..Bana sd carda yazılım atabilecegim bir link gönderebilirmisiniz
Alıntıları Göster
Naviextras'a abone ol, beleş.....
Oktavya ve Honda da ayrı bir güzel olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: ABABA2307
Naviextras'a abone ol, beleş.....
Oktavya ve Honda da ayrı bir güzel olmuş...
sorma:) aslında bir alakası yok liseden beri kullandığım bir nick ondan.. Naviextras toolbox indirdim kurdum sd kartı taktım tanımadı bile her yolu denedim..nasıl olcak bu iş anlamadım gitti.tokat ta sanayide 3 yere götürdüm anlamadılar bile..tatile gidecem navigasyonu halletmem lazım..leptop u araca götürüp usb kablosuyla bağlasam olurmu arkadaslar sizce.
quote:
sd kartı aracta varmıs kusura bakmayın ben yok sanıyodum 2 gb sd kartı var pc taktım pc hemen tanıdı ve actı icinde iGO9 dosyası, backup dosyası (içi bos ama ) bir de device nng. diye birsey var ama naviextras tanımadı kartı
quote:
quote:
sd kartı aracta varmıs kusura bakmayın ben yok sanıyodum 2 gb sd kartı var pc taktım pc hemen tanıdı ve actı icinde iGO9 dosyası, backup dosyası (içi bos ama ) bir de device nng. diye birsey var ama naviextras tanımadı kartı
Alıntıları Göster
Arkadaslar multimedyanın 3 tane resmini attım bilen arkadaslar vardır belki bu cihazın markası ne en azından servisine danısırım..Birde resimde görürsünüz gps tusuna basınca navigasyon yazısı cıkıyor ve ekran öyle kalıyor..ikici problemde esc kısmına ekrandan dokununca menü cıkıyor menüden ekranda SD KART a dokundugumda INVALID uyarsı cıkıyor..sebebi ne olabilir.
Benim güncelleme için kullandığım 2gb.lık sd kartta fotoda görülen dosyalar mevcut. Seninkinde de aynısı olması lazım. Sadece cihaz dosyası farklı olacak. Benim cihaz Piranha Encore.
quote:
Benim güncelleme için kullandığım 2gb.lık sd kartta fotoda görülen dosyalar mevcut. Seninkinde de aynısı olması lazım. Sadece cihaz dosyası farklı olacak. Benim cihaz Piranha Encore.
evet malesef aynı dosyalar değil..kafayı yiyecem en sonunda yapamadım gitti
oktaviaO
kullanıcısına yanıt
Hatırladığım kadarı ile, önce boş sd kartı cihaza takıyorduk. Cihaz bu dosyaları karta yüklüyordu. Sonra kartı bilgisayara takıp naviextrası açıyorduk ve naviextras cihazı tanıyordu ve en son harita güncellemesi yapıyorduk ilk seferinde.
Bir yerlerde de naviextrasın synctool'u kullanılıyordu. 3-4 yıl geçtiği için unutmuşum ben de...
Cihazının marka modelini varsa kullanım kitabından öğrenebilirsin. Ya da arabayı aldığın kişiye sor istersen...
quote:
Hatırladığım kadarı ile, önce boş sd kartı cihaza takıyorduk. Cihaz bu dosyaları karta yüklüyordu. Sonra kartı bilgisayara takıp naviextrası açıyorduk ve naviextras cihazı tanıyordu ve en son harita güncellemesi yapıyorduk ilk seferinde.
Bir yerlerde de naviextrasın synctool'u kullanılıyordu. 3-4 yıl geçtiği için unutmuşum ben de...
Cihazının marka modelini varsa kullanım kitabından öğrenebilirsin. Ya da arabayı aldığın kişiye sor istersen...
cihaz sd karta yüklerken pc ye baglımı olması gerekiyor ?..Sordum kardesim adam ikici sahibi navigasyonu kullanmamıs anlamadı bile..bu cihazın markası nerde yazar illa arabadan sökmek mi lazım resimde honda amblenin altında car multimedia system yazıyor böyle bir marka varmı acaba
quote:
quote:
cihaz sd karta yüklerken pc ye baglımı olması gerekiyor ?..Sordum kardesim adam ikici sahibi navigasyonu kullanmamıs anlamadı bile..bu cihazın markası nerde yazar illa arabadan sökmek mi lazım resimde honda amblenin altında car multimedia system yazıyor böyle bir marka varmı acaba
sd kart boşken Fat32 olarak formatlamak gerekiyordu. Ben de okurken hatırladım...
olmadı malesef sd kartı taktım araca cihaz kapatıp actım..hic okumadı.menüden sd kartı tıkladım invalid yazdı yine..GPS düğmesine bastığımda resimdeki gibi navigasyon system diye bi ekran cıkıyor ama öylece kaldı.
oktaviaO
kullanıcısına yanıt
Hatırladığım kadarı ile işlem şöyleydi kabaca:
2gb'lık boş sd kartı önce Fat32 olarak formatlıyorsun.
Yukarıda verdiğim linki tıklayınca açılan sync tool user gide sayfasında 5. maddede HERE yazan yere tıklayıp sync tool'u indiriyorsun.Bu arada sd kart bilgisayara takılı olmalı.
Sonra bu synctool'u zip'ten çıkarıyorsun ve sd karta kopyalıyorsun. Belki kendi otomatik olarak gider sd karta kaydolur, belki sorar. Orasını hatırlamıyorum. 6. maddede görülen dosyalar çıkar zipten ve sd kartta bunlar olmalı.
daha sonra bu sd kartı götürüp cihaz kapalı iken, anahtarı bile kontağa sokmadan teybe takıp sonra teybi açıyorsun. Bir takım işlemler otomatik olarak cihaz tarafından yapılıyor. Sonra "kartı çıkarabilirsiniz" babından birşeyler yazar. O zaman kartı çıkarıp eve dönüyorsun.
Naviextrasa üye oluyorsun. Sd kartı bilgisayara takıp naviextrasa üye girişi yapıp varsa güncellemeleri indiriyorsun. Sonra tekrar arabaya gidip, anahtarı yine kontağa sokmadan kartı teybe takıp cihazı açıp bekliyorsun. Güncellemeleri cihaza aktarmaya başlar kartın.
quote:
Hatırladığım kadarı ile işlem şöyleydi kabaca:
2gb'lık boş sd kartı önce Fat32 olarak formatlıyorsun.
Yukarıda verdiğim linki tıklayınca açılan sync tool user gide sayfasında 5. maddede HERE yazan yere tıklayıp sync tool'u indiriyorsun.Bu arada sd kart bilgisayara takılı olmalı.
Sonra bu synctool'u zip'ten çıkarıyorsun ve sd karta kopyalıyorsun. Belki kendi otomatik olarak gider sd karta kaydolur, belki sorar. Orasını hatırlamıyorum. 6. maddede görülen dosyalar çıkar zipten ve sd kartta bunlar olmalı.
daha sonra bu sd kartı götürüp cihaz kapalı iken, anahtarı bile kontağa sokmadan teybe takıp sonra teybi açıyorsun. Bir takım işlemler otomatik olarak cihaz tarafından yapılıyor. Sonra "kartı çıkarabilirsiniz" babından birşeyler yazar. O zaman kartı çıkarıp eve dönüyorsun.
Naviextrasa üye oluyorsun. Sd kartı bilgisayara takıp naviextrasa üye girişi yapıp varsa güncellemeleri indiriyorsun. Sonra tekrar arabaya gidip, anahtarı yine kontağa sokmadan kartı teybe takıp cihazı açıp bekliyorsun. Güncellemeleri cihaza aktarmaya başlar kartın.
Yok hocam dediklerinizi aynen yaptım sd kartı arabaya taktığımda cihaz algılamıyor.radyodaysa radyo calısıyor cd varsa cd calmaya baslıyor:(.bugün naviextras a mesaj attım igo nun license dosyasını istediler maille gönderdm daha haber bekliyorum insallah olur biseyler.
quote:
Yok hocam dediklerinizi aynen yaptım sd kartı arabaya taktığımda cihaz algılamıyor.radyodaysa radyo calısıyor cd varsa cd calmaya baslıyor:(.bugün naviextras a mesaj attım igo nun license dosyasını istediler maille gönderdm daha haber bekliyorum insallah olur biseyler.
Alıntıları Göster
naviextras destek su cevabı vermis: Sayın Oktay Pala,
Cevabınız için teşekkür ederiz ancak maalesef verdiğiniz lisans koduyla gördüğümüz kadarıyla siz softver yazılım kurbanı oldunuz. Bu kodunuz geçersiz olduğundan biz size yardım ve destek verememekteyiz.
Bütün cihaza oluşturulan bireysel lisans geçerli olabilir sahte lisans. Sahte olan softveri çalıştıran PNA cihazların navigasyon softverleri değiştirilenemez, çünkü onlar önceden güncelleştirilerek satışa sunulmuşlardır. Lütfen aldığınız yer ile/üreticiyle temasa geçiniz.
Eğer softverimizi kullanmak istiyorsanız, seçeneğiniz var yeni lisanslı PNA cihazı satın almaya, bu legal versiyonu içermektedir (eğer Naviextras-dan güncellemeyi tercih ediyorsanız sonralarda lütfen uygunluk listesini kontrol ediniz – portalımız sadece bunları desteklemekte).
PDA versiyonunu yasal softver yazılım bayisinden satın alabilirsiniz.Elimizdeki bilgilere dayanarak sizin hata biletinizi kapalı olarak görmekteyiz. Eğer başka bir sorununuz olursa naviextras.com sayfasından veya Naviextras Toolbox uygulamasından bize yeni bir hata bileti açmanız rica olunur.
Elimizdeki bilgilere dayanarak sizin hata biletinizi kapalı olarak görmekteyiz. Eğer başka bir sorununuz olursa naviextras.com sayfasından veya Naviextras Toolbox uygulamasından bize yeni bir hata bileti açmanız rica olunur.