Şimdi Ara

Honda civic otomatik mi manuel mi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
64.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alacaginiz civic ler CVT sanzuman mi ona gore bilgi verecegimde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mehmaddict

Alacaginiz civic ler CVT sanzuman mi ona gore bilgi verecegimde

Valla CVT şanzuman ne oluyor ilk defa duydum
  • Hondanın otomatiği konforludur ve kolay kolay sorun çıkarmaz.
  • 1 Kişide çıkıp otomatik te şöyle problem var demedi valla merak ettim nasılmış şu honda'nın otomatiği
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakkagan -- 1 Mart 2016; 23:23:04 >
  • Honda jazz im icin konusuyorum, bakimlariniza ekstra sanzuman ygida koymaniz gerekiyor 20ooo km de bir. 180 200 lir arasinda degisiyor. Bir arkadasim pek umursamamis bu durumu 4bn liraya ikinci el otomatik sanzuman aldi. Civicleri bilmiyorum Cvt sanzumansa bakimlarini dusunun gecirme luksunuz yok. Ha kendi aracim icin hoc gecirmedim hicte sorun cikmadi masallah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Honda jazz im icin konusuyorum, bakimlariniza ekstra sanzuman ygida koymaniz gerekiyor 20ooo km de bir. 180 200 lir arasinda degisiyor. Bir arkadasim pek umursamamis bu durumu 4bn liraya ikinci el otomatik sanzuman aldi. Civicleri bilmiyorum Cvt sanzumansa bakimlarini dusunun gecirme luksunuz yok. Ha kendi aracim icin hoc gecirmedim hicte sorun cikmadi masallah.

Civic Sedan'lar CVT değil, tam otomatik şanzıman. Şanzıman yağı 60.000 KM'de bir değişiyor.
  • quote:

Honda jazz im icin konusuyorum, bakimlariniza ekstra sanzuman ygida koymaniz gerekiyor 20ooo km de bir. 180 200 lir arasinda degisiyor. Bir arkadasim pek umursamamis bu durumu 4bn liraya ikinci el otomatik sanzuman aldi. Civicleri bilmiyorum Cvt sanzumansa bakimlarini dusunun gecirme luksunuz yok. Ha kendi aracim icin hoc gecirmedim hicte sorun cikmadi masallah.

Böyle birşey hiç duymamıştım .Bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba ? Ekstradan şanzuman yağı filan koymak gerekiyormu masraflı olmuyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: master_monster

quote:

Civic Sedan'lar CVT değil, tam otomatik şanzıman. Şanzıman yağı 60.000 KM'de bir değişiyor.

Ozaman sorun deyil benim 60.000Km. yapmama baya bir zaman alır

• Bugün bir arkadaş hondaların servis masraflarının çok olduğunu bu sebeple çok başımın ağrıyabiliceğinden bahsetti.Bu konuyu hiç düşünmemiştim servis masrafları ortalama nekadar oluyor acaba ? Diğer markalara göre uçuk fiyatlar mı var ?
  • quote:

CVT şanzıman yağı 40 binde bir değişiyor diye biliyorum.

Siz bu bilgiyi nereden aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.candemir

Bugün bir arkadaş hondaların servis masraflarının çok olduğunu bu sebeple çok başımın ağrıyabiliceğinden bahsetti.Bu konuyu hiç düşünmemiştim servis masrafları ortalama nekadar oluyor acaba ? Diğer markalara göre uçuk fiyatlar mı var ?

İstanbul Bostancı sanayiinde bulunan İkiler Honda Özel Servisini tavsiye ederim arkadaşım:

http://forum.donanimhaber.com/m_46703029/tm.htm
  • İkisi de olabilir. Otomatik 1-2 litre fazla yakabilir. Konfor için değer diyorsanız otomatik alın.
  • Rahatınıza düşkün birisiyseniz kesinlikle otomatik öneririm ama ekonomik olsun sürekli dur kalk vs olcak diyorsanız manuele yönelin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcandmt

Rahatınıza düşkün birisiyseniz kesinlikle otomatik öneririm ama ekonomik olsun sürekli dur kalk vs olcak diyorsanız manuele yönelin derim.

İstanbul trafiğinde sürekli dur kalk illaki olucak fakat yakıt konusunda otomatiğin beni üzeceğini sanmıyorum kullanan arkadaşlar arada pek bir fark olmadığını söylüyorlar.
  • benim tavsiyem otomatik olur şehir içi çok daha rahat olur
  • Duyduğuma göre otomatik viteste honda yada toyota alıcakmıssın diğer türlü çok uğratıştıyormuş
  • otomatik
  • bende honda civic almayı düşüniyorum manuel de sorun cıkıyor debriyaj da sorun cok cıkıyormuş bide firenlerinde sorun cıkıyormuş bunun ne kadarı dogru bıde boya sorunu cok oluyormuş cok araştırdım ama sizinde yorumlarınız nedir hem arkadaşa hem bana yardımcı olursunuz bide arkadaş 30 bulamazsın elagant ama premium al bende öyle yapcam 33 tl alcam allahın ıznıyle hazıranda
  • otomatik hem daha pahalı olur, hem de daha çok yakar

aynı fiyata alacağınız manuel aracın daha donanımlı/daha düşük km'li/daha modelli olması muhtemeldir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.