Bildirim
honda cıvıc otomatik vites yakıt tüketimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Normal gibi...
Katalog verisi optimum şartlarda şehiriçi 10 lt/100km benzin tüketimi var. LPG litre bazında %20-30 kadar fazla tüketir. Buna kısa mesafe kullanım ve trafik durumunu eklerseniz normal gibi. -
merhaba bir de 2009 cıvıc ların trigeri zincir mi -
quote:
Orijinalden alıntı: mf0646
merhaba bir de 2009 cıvıc ların trigeri zincir mi
Evet -
kaç binde değişir -
quote:
Orijinalden alıntı: mf0646
kaç binde değişir
Değişmez:)
Bildiğim kadarıyla 250bin km gibi kontrol edilmesi; gevşeme, yıpranma vs. varsa gerekli ayarların yapılması; çok zaruri bir durum varsa değişmesi gerekiyor. -
Bizdede 2009 otomatik sedan var. Bizde sehir ici 7-10km kullaniyoruz.bizimde 12 lt tuketiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz
Bizdede 2009 otomatik sedan var. Bizde sehir ici 7-10km kullaniyoruz.bizimde 12 lt tuketiyor
Şehirr hangi şehir. Şehir içinden kasıt nasıl bi tarfik. 20 km yi 1 saatten fazla sürede gidiyorum. yani tarfik baya yogun bende 11-13 litre oluyor. Ama bu normal mi bilemiyorum. Ama şuda var boş ve düz yolda neredeyse yakmıyor gibi:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfj -- 24 Ocak 2013; 16:14:38 > -
ben izmirde ş.içi 8 litre yakıyorum
araç 08 elegance otm. -
8.0 kısa mesafe motor soğuk... AKSARAY... -
Kısa mesafede daha çok yakıyor günlük kullanımda mesafe uzadıkca yakıt da düşüyor tabi kullanıma bağlı yine de
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X