görünce hemen sağ elinin baş parmağıyla kapat, bakalım neler olacak
yarın sabah bakarım artık merak ettim ama neyse
Ya bizi de düşünün ama, bizim civic'imiz yok diye itilip kakılalım mı yani. Söyleyin çatlatmadan Ne işe yarıyor?
Ünlü düşünür Cem Yılmaz'ın avagadro sayısı için "ben de bir sayı bulup gelecem sonra hepinizin ağzı düşecek!" dediği gibi (bipli kısımlar edit'lenmiştir), ben de bi civic alip gelecem yetti
valla, bende cevikism in aklına uydum, bismillah diyip parmağımla kapattım ışığı malesef hiç bir halt olmadı, işin kötütüsü kitapçığındada yazmıyor ne poka yaradığını
İÇ MEKANDA MAVİ GİZLİ SİHİRLİ BİR AMBİYANS YARATIYOR.
o senin dediğim mavi ambians ışığını ayrıca satıyorlar, tabii onunda ne işe yaradığını çözebilmiş değilim
vites bölgesini aydınlatıyor bunu ancak çevredeki ışığın az olduğu, karanlık bir yerde olursanız farkedersiniz
Dostum!
Sağ ol
Merak çile birşey
quote:
Orijinalden alıntı: BLacKeLDiaBLo
vites bölgesini aydınlatıyor bunu ancak çevredeki ışığın az olduğu, karanlık bir yerde olursanız farkedersiniz
birincisi vites bölgesinin aydınlatılmaya ihtiyacı yok hem otomatik vites , fazla işin olmuyor, hemde zaten yan taraftaki PNDS vs harflerin altından ışık yanıyor
ikincisi: sanırım bu sadece sunroof lu araçlarda var, bu durumda diğerlerinin vites bölgesi aydınlatmasına ihtiyaçları yokmu?....
üçüncüsüde.... neydi yaw unuttum
elegance ve premiumlarda var. bu mavi ışık. focuslarda aynı yerde bu airmatik sensörü olarak kullanılıyor bu ışığın yanındada birde hoparlar yada havalandırma gibi delikli bişi var bizim civiclerdede airmatik varda bizimmi haberimiz yok :D airmatik(kötü hava algıladığında otomatik olarak aracı havalandıram sistemi)
quote:
Orijinalden alıntı: UtKuPRO
elegance ve premiumlarda var. bu mavi ışık. focuslarda aynı yerde bu airmatik sensörü olarak kullanılıyor bu ışığın yanındada birde hoparlar yada havalandırma gibi delikli bişi var bizim civiclerdede airmatik varda bizimmi haberimiz yok :D airmatik(kötü hava algıladığında otomatik olarak aracı havalandıram sistemi)
O sensör 4lü düğmelerinin yanında alt alta yatay çizgi şeklinde bir bölüm var. civic lerde orası.
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
quote:
Orijinalden alıntı: UtKuPRO
O sensör 4lü düğmelerinin yanında alt alta yatay çizgi şeklinde bir bölüm var. civic lerde orası.
sizin bahsettiğiniz klima tuslarının arasındaki iç hava ve dış hava göstergelerimi. bu göstergeler içerideki havayı otomatik algılayabiliyomu. focusta titanyumlarda sanırım airmatik var.
Selamın Aleyküm..
Dün 2009 model honda civic premium almış bulunmaktayız :) şimdi bir kaç tane merak ettigim aklıma takılan şeyler var :)
1-Bu modelde yol bilgisayarı var mı ? 2-gaz göstergesinin sol tarafında sadece cruise main yazıyor ne oluyor bu ? 3-bu arabada ibre yok bu arabanın aslında hızı ne ? 220 , 240 , 260 gibi :) 4-Tüp taktırmayı düşünüyoruz nasıl olur avantajı nedir motora zarar verir mi ve hangi marka tavsiye edersiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme