Şimdi Ara

Honda'dan 4 adet Goodyear kış lastiği ve çelik jantı sadece 800 TL+kdv’ye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda yetkili servislerine uğrayın, 4 adet Goodyear marka kış lastiğini ve çelik jantı 1.250 TL yerine sadece 800 TL+KDV’ye alın

Kampa Detayları

• Kampanyamız Civic Sedan 1.6 Dream, Dream Eco ve Dream Smart modelleri ile uyumlu 4 adet Goodyear marka 91H ULTRA GRIP 8 MS model kış lastiği ve 15” çelik jantlar için geçerlidir. Stoklarla sınırlıdır.
    • Civic Sedan 1.6 Dream, Dream Eco ve Dream Smart modellerinde kullandığımız jant kapağı ve bijonlar kampanyaya dahil değildir.
    • İlanda belirtilen fiyatlara KDV dahil değildir.
    • İlanda kullanılan görsel ile satın alınan model farklılık gösterebilir.
    • Honda Türkiye A.Ş. sunmuş olduğu avantajların içeriğini değiştirmek ve tümünü ya da bir kısmını yürürlükten kaldırma hakkını saklı tutar.

Honda'dan 4 adet Goodyear kış lastiği ve çelik jantı sadece 800 TL+kdv’ye

• Yetkili servis fiyatı muhteşemmiş, Citroen alıyorlar mı servise.
  • Benim 2005 civicin es jantlarindan olsa acilista kapidaydim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çelik jant dediği muhtemelen bildiğimiz kara sac jant
  • quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

çelik jant dediği muhtemelen bildiğimiz kara sac jant

Aynen Firmaların "çelik jant" tabiri ile halkın çelik jantı farklı Firmalar halkın kara jant ya da sac jant dediğine çelik jant diyor Halkın çelik jant bildiğine firmalar "hafif alaşım jant" diyor

Honda yı aramadım ama kampanya detayları 2. maddede geçen cümle her şeyi ortaya koyuyor

"Civic Sedan 1.6 Dream, Dream Eco ve Dream Smart modellerinde kullandığımız jant kapağı ve bijonlar kampanyaya dahil değildir."

Jant sac jant olduğu gibi birde kapaklarını bile bu fiyattan ayrı olarak satacak
  • Jant kapagi dahil degil dedigine gore, teneke dedigimiz jantlarsan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Civic Sedan 1.6 Dream, Dream Eco ve Dream Smart modellerinde kullandığımız jant kapağı ve bijonlar kampanyaya dahil değildir.

teneke jant ve piyasada 150-160 lira lastikler. 600+ 100 de jant deseniz sıcak bi tarafı yok gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Lastik ebatı muhtemelen 195 65R 15. Bu lastik bu markada piyasada zaten 150-160 lira. 15" kara jant fiyatı nedir bilmiyorum ama bana fiyat çok uygun gelmedi. Çek satın alınarak N11 den çok daha uygun bir fiyata alınabilir.
  • ozay06 kullanıcısına yanıt
    yuh diyorum utanmazlar kampanyaya gel bide bijon kapak parası alacak...
    hava basma parası da alır bunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Orijinalden alıntı: carsoul

çelik jant dediği muhtemelen bildiğimiz kara sac jant

Aynen Firmaların "çelik jant" tabiri ile halkın çelik jantı farklı Firmalar halkın kara jant ya da sac jant dediğine çelik jant diyor Halkın çelik jant bildiğine firmalar "hafif alaşım jant" diyor

Honda yı aramadım ama kampanya detayları 2. maddede geçen cümle her şeyi ortaya koyuyor

"Civic Sedan 1.6 Dream, Dream Eco ve Dream Smart modellerinde kullandığımız jant kapağı ve bijonlar kampanyaya dahil değildir."

Jant sac jant olduğu gibi birde kapaklarını bile bu fiyattan ayrı olarak satacak

Doğrusu da öyle değil mi zaten? Kara jant denilenler çelikten yapılıyor, hafif alaşım dedikleri dayanıklı metal alaşımdan yapılıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.