Şimdi Ara

Honda Euro Civic 1.6 1998 model LPG Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben aracıma LPG taktırmayı düşünüyorum ama halen hangi marka taktırcağıma karar veremedim ve sizden bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.

BRC sıralı 1800 YTL'e 10 ay taksit yapıyor.BRC dizel gibi çalışıyor gibi duyumlar aldım.

Voltran sıralı 1150 nakit 1350 10 ay taksit fırsatı sunuyor.Fakat beni yerli ve forumda okuduğum yorumlar baya bir korkutuyor.

Tartarini markasınıda düşünüyorum fakat 1000 euro peşin veya 2100 YTL 10 taksit yapıyor.Fiyatı çok yüksek ve yaptıracağım yer Maslakta ufak bir dükkan.

Ama açıkçası BRC 2.A. Muhendislik daha ciddi bir şirket izlenimi verdi.En azından bir sorun oluştuğunda karşımda sorunu giderebilecek ciddi bir kurum izlenimi bıraktı.

Sizin de fikirlerinizi bekliyorum.İşin açıkçası şu an arabamdan memnunum çok yakması dışında ama az yakacak diyede usta usta, servis servis, yollarda sabah arabanın başında çile çekmek istemiyorum.

• cevapları merakla ben de bekliyorum.
    lpg topiklerini dün hatim ettim.
    çıkan sonuç voltran dan kesinlikle
    uzak durmak,tartarini taktırmak.
    bir arkadaş maslakta mıydı bir rus
    usta varmış ona 1650 ye taktırmış
    tartariniyi haberin olsun forumda bir ara istersen.
  • [color=#660033][size=4]MERHABA ARKADAŞIM
    ARACINIZA GAZ TAKTIRMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ . BU SEBEPLE MASLAKTAKİ TARTARINI BAYİİSİNE
    GİTMİŞSİNİZ. FAKAT YERİN KÜÇÜK OLMASI NEDENİ İLE MUHTEMELEN SİZE GÜVEN VERMEDİ. ANLADIM
    KADARI İLE MASLAKTA POVEL USTAYA GİTTTİNİZ. KENDİSİNİN SANATI GAYET İYİDİR. SİZ YERİN KÜÇÜK OLMASI NEDENİ İLE GÜVENSİZLİK HİSSİ DUYMUŞSUNUZ ANCAK TARTARINININ MERKEZ YERİ DIŞINDA
    İSTANBUL'DA 65 NOKTADA BAYİİSİ OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ?SİZ 2A MÜHENDİSLİĞİN MUTEMELEN MERKEZ SERVİSİNE GİTTİNİZ.FAKAT TARTARINI MARKASININ HEPSİNİN MERKEZ SERVİS NİTELİĞİNDE OLDUĞUNU BİLİYORMUYDUNUZ?AYRICA TÜRKİYE ÇAPINDA KESİNTİSİZ HİZMET AĞI OLDUĞUNU BİLMELİSİNİZ.ÖRNEĞİN TARTARINI MARKASINI MASLAKTAKİ BAYİİMİZE TAKTIRDINIZ.BURDAN ERZURUM'A DAHİ GİTSENİZ VE HERHANGİ BİR PROBLEMLE KARŞILAŞMANIZ DURUMUNDA HERTÜRLÜ
    DESTEK (PARÇA VE ÇALIŞMA PROBLEMLERİ GİBİ)ALMA İMKANINA SAHİPSİNİZ.FAKAT DİĞER MARKALARDA BİRÇOK FARKLI KOŞULLAR OLDUĞUNDAN TARTARINI KADAR HİZMET ALMA OLASILIĞINIZ DAHA ZAYIFTIR.SİZE BUNU KONUDA DAHA AYRINTILI BİLGİ ALABİLMENİZ İÇİN İSTERSENİZ AŞAĞIDA BELİRTTİĞİMİZ TELEFONLARDAN İRTİBATA GEÇEBİLİRSİNİZ.

SAYGILARIMLA

ORBAY OTOMOTİV
    TEL : 0212 671 66 11(ORBAY ÇATAROĞLU)

TARTARINI MERKEZ

ALTINDAĞ A.Ş.

TEL : 0212 501 72 80
    SATIŞ GENEL MÜDÜRÜMÜZ
    SN.HASAN ÜNLÜ

• Arkadaşım bende de 98 1.6 ies var.Lovato fast marka sıralı taktırdım .Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.İnan benzindekinden hiçbir farkı yok.Brc de çok iyi bir markadır.Dizel gibi çalışıyor demelerine bakma.Brc nin enjeksiyonları daha kuvvetli olduğu için diğer markalara göre biraz gürültülü çalışyor.Onu da ancak rölantide iken anlayabiliyorsun.
  • Biz türkiyeye 6 çeşit markayı getiren ortakları italyan olan turital firmasıyla çalışıyoruz türkiye çapında ne kadar bayi lerini oldugunu tahmin edin bizde onlardan biriyiz fazla bir ayrıntı yazmıyacagım eyer ararsanız sizemüşteri sözleşmelerinden telefon verebilirim yada gelirseniz bilgisayardan resimleri cekilmiş araçları göstere biliriz yerimiz ikitellide yetkili tse li kendi yerimiz herzaman bulabilirsiniz cep telefonum 24 saat açık daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz HAKAN UYM 0212 549 01 38/39 saygılarımla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.