Ne kadar çok yabancı hasta geliyor yahu Türkiye'ye. Son 2 senedir her farklı hastaneye gidişimde mutlaka yabancıları görüyorum.
uluslararası departmanında çalışıyorum bende .o hastaları biz getiriyoruz. hastanenin %44ü yabancı hasta sayemizde.
Yav tam da adamına söylemişim yani. Hakkaten hocam niye geliyor bunlar? Yurtdışında hastane mi yok?
daha çok bulgar romen rus geliyor.orda hem bazı cihazlar yok hemde gereksiz derecede pahalı.bize pahalı gelen sağlık sistemimiz onlara ucuz geliyor
Vay be bize göre pahalı olan fiyatlar onlara göre ucuz geliyor. Hemde ASM gibi bir hastanenin fiyatları. Galiba o insanların memleketlerinde sağlık sistemi yeni yeni gelişiyor. Bir makina çok pahalı ise ya o bölgede yenidir ya da tekel durumundadır.
Teşekkürler hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
quote:
Orijinalden alıntı: ulashh1907
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Fotoğrafta ki işyeri ASM mi?
doğrudur dostum
Ne kadar çok yabancı hasta geliyor yahu Türkiye'ye. Son 2 senedir her farklı hastaneye gidişimde mutlaka yabancıları görüyorum.
uluslararası departmanında çalışıyorum bende .o hastaları biz getiriyoruz. hastanenin %44ü yabancı hasta sayemizde.
Yav tam da adamına söylemişim yani. Hakkaten hocam niye geliyor bunlar? Yurtdışında hastane mi yok?
daha çok bulgar romen rus geliyor.orda hem bazı cihazlar yok hemde gereksiz derecede pahalı.bize pahalı gelen sağlık sistemimiz onlara ucuz geliyor
Vay be bize göre pahalı olan fiyatlar onlara göre ucuz geliyor. Hemde ASM gibi bir hastanenin fiyatları. Galiba o insanların memleketlerinde sağlık sistemi yeni yeni gelişiyor. Bir makina çok pahalı ise ya o bölgede yenidir ya da tekel durumundadır.
Teşekkürler hocam.
ne demek dostum.bir daha geldiğinde haber et görüşelim.
up
vitesi herhalde ortada oturan kişi değiştiriyor.
quote:
up
up - up -up
Bulgaristanda doktormu yokmuş benim yakın arkadaşımda orda okuyor hatta foruma üye :D Bizimkide oraya okumaya gitti
quote:
Orijinalden alıntı: Bugrahan27
quote:
up
up - up -up
Bulgaristanda doktormu yokmuş benim yakın arkadaşımda orda okuyor hatta foruma üye :D Bizimkide oraya okumaya gitti
güzel ülke ama ben gittim.en basitinden vergi yok
quote:
quote:
quote:
up
up - up -up
vergi yok herşey ucuz muş . 25 milyara E 270 aldı :)
Fakat okulunun zor olduğunu söylüyordu
quote:
quote:
quote:
quote:
up
up - up -up
vergi yok herşey ucuz muş . 25 milyara E 270 aldı :)
Fakat okulunun zor olduğunu söylüyordu
bizim suçumuz ne acaba..
Serseri bi arkadasimiz
quote:
Orijinalden alıntı: idemo
vitesi herhalde ortada oturan kişi değiştiriyor.
adını frv koydum
2009 dan sonra üretilmemiş. CMAX e de benziyor bence. O varken bunu aramak çok şart değil gibi.
kardes bir türlü alamadin aylar oldu kivraniyorsun araba alicam diye al su arabayi sende kurtul bizde :)
Ürgüp-Göreme Dinler Otel'de HONDA ODYSSEY vardı, 01 MB plakalı, İncirlik Hava Üssünden bir Amerikalıya ait. Arkadaşımın HONDA CR-V'si yanında küçük kaldı.
3 5 bin gibi extra ( hava parasi) gibi bir ucrete getirtilebilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme