Şimdi Ara

HONDA HR-V(ANA KONU) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.188
Cevap
24
Favori
99.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Official Honda HR-V 2015 safety rating
    https://www.euroncap.com/en/results/honda/hr-v/21486

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iihs-hldi crash testing and highway safety
    2016 Honda HR-V 4-door SUV
    https://www.iihs.org/ratings/vehicle/honda/hr-v-4-door-suv/2016

• Bu arac yağ 0-20 mi kullaniyor ,filtre vs dışarda satılıyor mu.

• geberit kullanıcısına yanıt
    Yag 0W-20
    Filtre vs disarida satiliyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CeLTiK kullanıcısına yanıt

Suyun sebebini bulabildiniz mi acaba? Bugün bende bir nem hissettim alt kısımda

• ak_al kullanıcısına yanıt

Arabayı 9 ay önce aldığımda bagaj havuzunda su birikmişti. Araç yılama ve geçen haftaki uzun süreli yağışta herhangi bir birikim olmadı. Sadece arka üst kısımda hafif ıslaklık oluyor gibi. O bölgede zamanla su izi oluşmuş. Fotoğraf eklerim. Şimdilik içeride su birikmiyor diye tahmin ediyorum. Koku veya buğu olmuyor. Bir ara üst çıtaları söküm ilave izolasyon yapacağım. Bu sorun 2016-2017 Meksika üretimi olanlarda varmış. Geçen hafta internette arama yaptığımda Amerikan forumunda da dert yanıyorlardı. Hatta bir tanesi 3 gün incelendi sorun tespit edilemedi diye belirtmiş. Honda neden çâre üretmiyor diye kızıyorlar. Birde cam tavandan kaynaklanan gider tıkanması veya tahliye hortumu çıkması sebebiyle su alma durumu yaşayanlar var. Cam tavan kısmı ve bagajın sol yanını sökerek kontrol etmek gerekiyormuş. Sıkıntılı bir durum maalesef.

• CeLTiK kullanıcısına yanıt

Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim hocam. Bende az önce bagaj alt kısımdaki döşemeyi söktüm. Alt kısımda ıslaklık vardı. Kurulayıp peçete serdim. Sonra tazyikli su ile yıkadım bi ıslaklık olmadı. Açıkçası kafam karıştı :) Sunroof kanallarına yakın zamanda bakmıştım sorun yoktu. Tekrar kontrol edeyim. Bide yağmur yağmasını bekleyeceğim bakalım.

• 2023 model hrv aracımın ekranında hem devir göstergesi, ortalama yakıt ve menzil tek göstergede olacak şekilde fotoğraftaki gibi nasıl ayarlayabilirim?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.