< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HONDA HR-V(ANA KONU) (60. sayfa)
-
-
iihs-hldi crash testing and highway safety2016 Honda HR-V 4-door SUVhttps://www.iihs.org/ratings/vehicle/honda/hr-v-4-door-suv/2016
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arac yağ 0-20 mi kullaniyor ,filtre vs dışarda satılıyor mu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yag 0W-20
Filtre vs disarida satiliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Suyun sebebini bulabildiniz mi acaba? Bugün bende bir nem hissettim alt kısımda
Arabayı 9 ay önce aldığımda bagaj havuzunda su birikmişti. Araç yılama ve geçen haftaki uzun süreli yağışta herhangi bir birikim olmadı. Sadece arka üst kısımda hafif ıslaklık oluyor gibi. O bölgede zamanla su izi oluşmuş. Fotoğraf eklerim. Şimdilik içeride su birikmiyor diye tahmin ediyorum. Koku veya buğu olmuyor. Bir ara üst çıtaları söküm ilave izolasyon yapacağım. Bu sorun 2016-2017 Meksika üretimi olanlarda varmış. Geçen hafta internette arama yaptığımda Amerikan forumunda da dert yanıyorlardı. Hatta bir tanesi 3 gün incelendi sorun tespit edilemedi diye belirtmiş. Honda neden çâre üretmiyor diye kızıyorlar. Birde cam tavandan kaynaklanan gider tıkanması veya tahliye hortumu çıkması sebebiyle su alma durumu yaşayanlar var. Cam tavan kısmı ve bagajın sol yanını sökerek kontrol etmek gerekiyormuş. Sıkıntılı bir durum maalesef.
Ayrıntılı bilgi için teşekkür ederim hocam. Bende az önce bagaj alt kısımdaki döşemeyi söktüm. Alt kısımda ıslaklık vardı. Kurulayıp peçete serdim. Sonra tazyikli su ile yıkadım bi ıslaklık olmadı. Açıkçası kafam karıştı :) Sunroof kanallarına yakın zamanda bakmıştım sorun yoktu. Tekrar kontrol edeyim. Bide yağmur yağmasını bekleyeceğim bakalım.
2023 model hrv aracımın ekranında hem devir göstergesi, ortalama yakıt ve menzil tek göstergede olacak şekilde fotoğraftaki gibi nasıl ayarlayabilirim?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X