Şimdi Ara

HONDA HR-V kullanıcı yorumları lütfen.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
27.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ugurBJK

Bence biraz daha araştır, bu arabayı ve alternatiflerini.

Ben pek iyi şeyler duymadım diye hatırlıyorum bu araç hakkında.

Yokuşlarda kalkamayanlar, arazide kafayı yiyenler var. Bagaj zaten sıfır. Dış görünümden başka pek bir artısı yok, benden söylemesi. Sunroof, geri vites park sensörü filan derken, 40 küsür bin YTL bayılacaksın buna, yazık edersin. Jeep alacaksan, bu paraya zaten anca bunu alırsın. Jeep için kriterin CRV olsun OK?

Sıfır alacaksan, madem Civic istemiyorsun, bence bir Jetta'yı ve Focus sedanı (dizel olanı, tdci mi neydi) bir yokla derim.

Biliyorsundur ki, 40 küsür bin YTL'ye baz versiyon bir Passat bile alabiliyorsun.

Kararını merakla bekliyorum. Hayırlısı olsun.

belki bu forumdan ayrılmışsındır ayrılmadıysan yaz bana
    biz bu arabayı 2012 de aldık 1 yıl oldu kullanalı 1 kere denizliye gittik geldik 1 kere sivasa gittik geldik 2000 model 150 bin km. de yokuş kalkamama vs. bunlar imkansız şimdiye kadar olan araçlarımızdan en çok beyendğimiz cıtroen c4 tü bunu aldık bu hemde 6 yaş yaşlı bu ama motoru herşeye bedel almadan yorumları okumuştum herkes dışardan içeriye ses geçriyor demişti helede uzun yolda hiç çekilmezmiş gerçekten bunu yazan kişi arabayı ya emanet sürmüştür yada sallıyordur öyle güzel gidiyorku birde motoru çok güclü 1.6 değilde 2.0 motor gibi atiker sıralı sistem lpg var şuanda araç 260 yakıyor şehir içi şehir dışı bilmiyorum. babama sormam lazım eğer bu konuda hala yeni kişiler giriyorsa bunuu okusun ve bana sorabilirler araçı kullanan babam ama ondan daha çok bilgim var hem bu arabayı ona ben önerdim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EREN {SaNSaR}

quote:

Orjinalden alıntı: miki

quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

tek bildiğim 2004 modelin kmde 400 bin yaktığıdır

arkadaşımda var..devirlide kullanır...150.ytl benzinle 500.km den aşağı gitmiyor..şehir içi gidişi bu..yani 30.kuruş km de yakıyor, ben onun kadar zorlamayacağım için 25-26.krş a düşürürüm diye tahmin ediyorum..

benim sorunum , hrv nin kasa değiştirip değiştirmeyeceği??eğer 2-3 yıl devam eder ise bu kasa ile bir kaç güne kadar satın alacağım...

not: onu alma şunu al, bunu alma bunu al diyen arkadaşlar , iyi niyetiniz için teşekkürler , HRV seçimim hem test etme imkanım olduğu içindir, hemde fiyatına göre mükemmel bir araç olduğu içindir...

Dediğin gibi Fiyatına göre iyi bir seçim .. ancak 2000 Yılndan beri aynı kasa H-RV. Benim bildiğim yeni kasa H-RV 1-2 sene daha ufukda görünmüyor ..

Şimdiden hayırlı ugurlu olsun...

aynı kasa diyorsun ön ızgaralar ve arka tampona bak bence dikkatlice bi araba için yada arabban anlayan biri için ön ızgara görünümü çok önemlidir bunu önce bi bil sonrada diyelimki yeni kasa çıkardı düşün bi eski kasası olan adam satamıyacak buda var böyle herkes kar ediyoor :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.