Şimdi Ara

Honda HRV 2018 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • HRV'nin pek bir esprisi yok, fiyat B suv için aşırı yüksek, tutmaması normal. Subaru Xv diye çok daha üstün bir araç var zaten alternatif ama yetenekli Suv bakan adam için.

Vitara'ya da bindim, binip inmem bir oldu. 120bin küsur paralar bayılıp da o kabine katlanmak sağlam irade ister. Android tabletli fiorino gibi bir kabin, fiyat uygun iken rekabetçi bir otomobildi aslında da şimdi CHR varken onunda bir olayı yok artık.
  • Bugün itibari ile 140.000 TL olmuş.
    Yok artık ya 4 haftada tam 3 kez fiyat arttırdılar, artık benim için alınabilir bir yanı kalmadı.
  • KIA sportage 129.000 TL, onu almasam bilemedim ki?
    Sizce otomatik vitesi falan hata verir mi KIA'nın?
    KIA hakkında da hiç bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gastrosoleus -- 1 Haziran 2018; 18:36:42 >
  • yakıt önemli değilse sportage bir üst segment ve segmentinin de en iyilerinden bana göre.

toyota ch-r da b segment olarak geçiyor ama teknik altyapı ve iç hacim olarak c segmenti ayarında bir model.
  • 2. el 2016 model 1.5 i-VTEC executive Honda HRV bir araç aldım. Aracı almadan önce baya bi düşündüm. En son Mazda CX3'e sıcak bakıyodum ancak araç çok küçüktü ve servis olarak da pahalı olduğunu duydum. Ayrıca eski aracım da Honda'ydı araçtan da memnundum bu yüzden HRV de karar kıldım. Aldıktan sonra yaklaşık bi 2000 km falan yaptım. İlk başta eksilerini söylicek olursam aracın şu an ortalama yakıt tüketimi 7.1 genelde yavaş ara sıra hızlı giderek şehir içinde bu değeri yaptım. Dizel bi araçla çok daha iyi değerler elde edilebilir tabiki. Ayrıca araçta econ modu var ama hiç kullanmadım çünkü gaz tepkilerini biraz öldürüyor. Bu araçta da bunu hiç istemezsiniz çünkü araç hızlanma konusunda econ modu kapalıyken bile biraz isteksiz. Sadece eksi olarak bu ikisini söyleyebilirim. Artılara gelirsek servis olarak gayet güzel eski hondamdan da biliyorum bu aracı da 40 bin bakımına götürdüm ordan da biliyorum. İç mekan gayet hoşuma gidiyo premium bi araçta gibi hissediyosunuz. Malzeme kalitesi güzel. Vücudunuzun değdiği her yeri deri yapmışlar. Ayrıca kapılar kumaş ve piano black detaylar da ne fazla kullanılmış ne az gayet güzel. Arka koltuklarda yeterli baş mesafesi çok geniş diyebilceğim diz mesafesi var. Bagajı bence gayet yeterli. Sunroof aracı daha da ferah hissettiriyor. Ortada direksiyondan rahat bir şekilde kullanabileceğiniz bir bilgi ekranı var. Kullanımı gayet kolay. Eşya gözleri açısından çok cömert. Giriş olarak da önde çok hoş konumlandırılmış bi yerde 2 usb, 1 hdmi 1 12v giriş var. Arkada da 12v bir giriş var. Bagajda da var diye biliyorum ama ona hiç bakmadım. Bluetooth ile de bağlanabiliyorsunuz, cd takabiliyorsunuz. Hoparlörleri gayet güzel onu da denemek için sesi baya bi yükselttim ama bozulma baya az. Güvenlik olarak koltuklarda bile airbag var. Euro NCAP'den de 5 yıldızı var zaten. Süspansiyon ayarı çok hoşuma gitti. Daha çok konfor odaklı yapılmış bir araç gayet rahat hissediyosunuz. Ancak limitlerde kullanmak isterseniz de gayet güzel yol tutuyor. Sizi şımartan eve geliş evden çıkış aydınlatma sistemi, anahtarsız aracın kapı kolundaki sensörlere elinizi gösterince kapıyı açma, koldaki tuşa basınca kitleme, koltuk ısıtması, gösterge panelinin rengini değiştirme gibi özellikleri de var. Ayrıca gösterge paneline derinlik katmışlar ve çok hoş olmuş. Ekipmanlar açısından da iyi sayılır. Çarpışma uyarı sistemi sanırım 30km/h hızın altındaydı kendisi fren yapıyor. Şerit takip sistemi, uzun far asistanı, hız sabitleyici, trafik işareti tanıma sistemi, ışık gibi yerlerde start-stop sistemi, aracı frende tutma sistemi(uzun ışıklarda çok işe yarıyor) tarzı şeylerle donatılmış. Hepsini de denedim gayet iyi çalışıyorlar. Direksiyon hissine gelirsek gayet güzel yoldan bi haber gitmiyosunuz size yeteri kadar yol hakkında bilgi veriyor. Fazla performans odaklı kullanmıyorsanız bu aracı kesinlikle öneririm. Ancak 0 fiyatları çok pahalı 0 almayın derim. 2. el olarak da az kmli ucuza ve temiz ilan çok var. Ben arabamı sattıktan sonra 2 ay kadar falan araştırıp bunu aldım. Umarım yardımcı olabilmişimdir. Başka sorularınız olursa da cevaplarım.

• 2016 model ve üstü HR-V'ler için INSTAGRAM ve FACEBOOK sayfamız oluşmuştur. Linklerini aşağıya bırakıyorum. FACEBOOK grubuna 2016 model ve üstü araç sahipleri, aracı almak isteyenler, araca karşı ilgi duyanlar ve araçla ilgili alışveriş yapmak isteyenler kabul edilecektir. Aynı zamanda sadece araç sahiplerinin olduğu WHATSAPP grubu da kurulmuştur. Gruba katılmak için hondahrvclubturkiye@gmail.com E-POSTA adresine iletişim bilgilerinizi atarsanız gruba eklerim.
    INSTAGRAM:www.instagram.com/hondahrvclubturkiye
    FACEBOOK:https://www.facebook.com/groups/hondahrvclubturkiye/

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.