Şimdi Ara

honda hrv tavsiye edermisiniz?? (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
24
Favori
486.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb. Arkadaşlar yeni katıldım bende. Tüm forumu okudum. Cumartesi bar hondaya begendiğim arabayı göstermeyenkarar verdim. 2004 hrv 115 bin km. 1 senelik lpg. Tek parça boya temiz. İyi çıkar inşallah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Necati özden N kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın sakıncası yoksa kaça aldınız acaba
  • Cumartesi hösterecem. Yemiz dediği hibi çıkarsa. Son 34 dedi telefonda ama bin lira daha kırarsa alcam. Hayalim bu araç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sıkıntısı yoksa 33 bin iyi fiyat km side düşük yaşına göre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalay_61 -- 25 Mart 2016; 10:04:32 >
  • İyi akşamlar arkadaşlar bugün gösterdim hrv yi. 2004 tüplü. Bağaj kapagı ve arka tamponu mavi bi aracınki boyanıp takılmış direksiyonu be içi çok yıpranmamıştı almadım. Ama. İkinci araba 2005 model orj 128 bin km de sağ arka çamurluk boyalı sadece içi pırıl pırıldı. Gösterdim çok şükür sorunsuz çıktı. Aldım hrv yi gönülden seven biri olarak binerim inşallah. Kapora tamam pazartesi satışı alcam fiyat 33.500

Hayırlı olsun.Şanzuman yağını ihmal etmeyin.
  • Ewet ilk işim şanzıman ve periyodik bakım olacak teşekkürler

Hayırlı olsun kardeş. Şanzıman yağını honda yetkili servisinde koydur. orjinal honda cvt olsun diğer marka yağ sakın koydurma diğer bakımlarını özel servislerde daha ucuza yaptıra bilirsin.
    Tavsiyem hassas kullan fazla yüklenme sonuçta 1.6 küçük motorlu bir jiptir. bu arabalar gerçekten çok zevkli nazik ve yakışıklı arabalardır temiz kullandığın sürece hiçbir sıkıntı çıkarmaz. diğer parçalar civicle aynı çok ucuzdur güle güle kullan. 2000 model mavisi bende var trafiğe çıktımmı herkesin bana dönüp dönüp baktığını görüyorum. trafkte farklı olduğunu sende hissedeceksin.
  • atalay_61 A kullanıcısına yanıt
    kardeş honda arabalar birmilyon km ye kadar garantili olduğunu söylerler.bilmiyorum ama bende honda motoruna çok güveniyorum. ortalama yıllık onbin onikibin km hesaplamak lazım ona göre km hesaplayarak uygun km olanına bakmanı tavsiye ederim.
  • Mrb. Arkadaşlar bişey danışacaktım. Arabayı gösterdik hiç sıkıntı çıkmadı. Servisten kayıtlarını istedim km. Side orjinal. Aracı göstermeye giderken maksimum 80 km hızla gittik hiç sıkıntı farketmedim. 2 gündür kullanıyorum gaza bastıgım zaman ilk kalkıs ve hızlanması normal ama 70-80 den sonra gaza basıyorum ibre yükseliyo 3000 ve daha yüksek devire çıkıyo ama araç hızlanmıyo. Motor bağırıyo araç gitmiyo. Bugün honda serviste şanzuman yagını değiştirtdim. İnşallah olur dedim ama olmadı :-( gene aynı. Başına gelen yada anlayan yorum yaparsa sevinirim. Hafta sonuda sanayiye gidip baktıracagım. Şanzumanfa en ufak ses bile yok Kafam durdu

• Acaba benim beklentilerimmi çok fazla idi. Çözemedim.

Yokuşta ve yüklüyse normal, ama düz yolda yapıyorsa biraz anormal gibi geldi bana .
    Birde ayağını gazdan çok hafif çeker gibi yapıp tekrar gaza basın ama birden yüklenmeyin. ayrıca bu arabalar birden bire aniden hız yapmazlar yol aldıkça yolun durumuna göre otomotik olarak hızlanır ama sen fark etmeye bilirsin 3000 devirden fazla basmanı tavsiye etmem. fazla sıkıştırmadan nazik bir sürüş deneyin. kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeminci1 -- 1 Nisan 2016; 15:23:20 >
  • Teşekkür ederim. Dikkat edicem. Keyif veriyo güven veriyo
    rahat sürüş var

vitesi S moduna alın direksiyondan.
  • ben hrv yi kontrol etmekte zorlanıyorum araç sanki kendi kendine gidiyor
    alırken araştırmadım km si 200 bine yaklaşan hrv nin trigeri değişmişmidir

• S modundada denedim. Yine bağırıyor. Cumaryesi günü honda bora servisine gittim. Arıza tespiti ve test sürüşü istedim (60 tl) makinada hiçbir sorun vermedi sürüşte normal dediler bu araçlar böyle dediler tatmin olmadım. Kendi ustamda yağ ve filtre bakımlarını yaptık. Bobinleri kontrol ettik bujiler değişti biraz fark oldu. Bende alıştım bu arada :-). Ankarayı bilen varsa cinnah caddesini 50 ile çıkıyorum. Bu ay sonu uzun yola çıkıcam. Bakalım sürüşü nasıl olacak. Teşekkürler paylaşımlar için

• Lpg atiker gold olurmu sizce

• Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    normalde her 70-80 bin km. de değişmesi gerekir ama siz ne zaman kaç km. de değiştiğini bilmiyorsanız değiştirmenizde fayda var. ayrıca şanzuman yağını mutlaka her 30.bin km de orjinal honda cvt yağ ile değiştirin. honda servisleri dışında bu yağları bulamazsınız. mutlaka serviste değiştirin çok önemli.iyi sürüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeminci1 -- 5 Nisan 2016; 10:30:38 >
  • Guest_1999 kullanıcısına yanıt
    İlk 100 binde değişmiştir.Ancak 200 binde tekrar değişmesi gerekir.
    Eski CRV'ci olarak yazayım. 2.0 benzinli CRV Cinnah'ta pek farklı değildir. Hele kaptırmış çıkarken bir fren yapın, kolay kolay 50km/s'i de geçemezdi.
    Araçta başka bir şey yoksa merak etmeyin. Binek araçtan sonra benzinli SUV'a geçenler eski araçlarıyla karşılaştırtınca, bu araçların hantal gelmesi normal. Atmosferik motor yüksek devirde kullanılırsa biraz daha performanslı olur ama çok yakar.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.