Şimdi Ara

honda hrv tavsiye edermisiniz?? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.050
Cevap
24
Favori
487.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: blueworld75

Arkadaşlar merhaba,
    2000 model 164000 km de otomatik vites ön bar, yan çıta gibi aksesuarları olan bir Hr-v nin fiyatı nedir...karar vermek üzereyim cevap yazbilirseniz çok faydalı olacak....

Noldu aldınmı hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksercan5

NOT: Sonradan aklıma geldi. L konumunda araç yüksek devirde yavaş sürat ile gider. Arazide veya çok dik yokuşlarda kullanılabilir. S konumu ise tabiri caiz ise roketlemek içindir. Özellikle sollamalarda direksiyondaki düğmeye bir dokunma ile araç fırlar. Ama bu arada da yakıtı sömürür. Zevkli olsa da çok kullanmamak gerekir. :)

Roketlemek diyince aklıma bir olay geldi 2-3 karadenizli arkadaş alacakları için biyere gidiyorlar. Parayı tahsil edemeyince borçlunun aracını alıyorlar. Araç otomatik ve içlerinden biri ha bu araba süpermiş ama yavaş gidir şurda r yazıyır heralde roket demek alsana onu bi rokete bakayım demiş.
    Artık şehir efsanesidir gerçektir tam bilmiyorum.

Hrv alacak arkadaşlar 2004 39000 km aracımı hala büyük bir zevkle kullanıyorum. 2 yıl oldu aracı alalı fazla km yapmıyorum yılda 1-2 kez uzun yol yaparım ve bazı hafta sonları şehirde kullanırım okadar. Ses sistemi çok güzel aracıma binenler kendinmi yaptın diyorlar hayır orjinal diyorum. Evet şanzuman yağı çok çok önemli ilk 40.000 km de daha sonraları her 20.000 km de bir orjinal yağ ile değişmesi gerekmektedir. Tahmini masrafı yağ 110-120 tl arası 20-25 de işçilik 130-150 tl.ye gelmektedir. Sürüş keyfi 10 numara. Bu araca ilk bindiğimde diğer araçlardan bir miktar yüksek olması çok hoşuma gitti ayrıca görüş açılarıda çok ferah. Kliması çok iyi soğutuyor. 1nci kademeyi pek geçemiyorum :) çok soğutuyor çünkü. Benim aracım siyah renk ve bu araca siyah renk çok yakışıyor trafikte diğer sürücülerin dikkatini çektiğini söylemek isterim......

• Satmayı düşünüyorsun sanırım internette ilanın varmı?
    tam düşündüğüm yıl ve km, 1 yıl sonra olsa hayatta kaçırmazdım ama şuanda kendi aracımın banka borcu olduğu için malesef satamıyorum.

Bu arada fiyat olarak ne düşünüyosun istersen pm de atabilirsin.

Saygılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toşu

Satmayı düşünüyorsun sanırım internette ilanın varmı?
    tam düşündüğüm yıl ve km, 1 yıl sonra olsa hayatta kaçırmazdım ama şuanda kendi aracımın banka borcu olduğu için malesef satamıyorum.

Saygılar...

Benim aracımı soruyorsan satmayı düşünmüyorum. Allah nasip ederse daha yıllarca bineceğim çünkü

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qarakedi -- 24 Ağustos 2010; 17:24:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

Saygılar...

Benim aracımı soruyorsan satmayı düşünmüyorum. Allah nasip ederse daha yıllarca bineceğim çünkü

HRV alacak arkadaşlar diye başlayınca ben yanlış anladım.
    Kazasız belasız sürersin inşAllah.

LPG yok sanırım senin araçta yakıt durumu nedir. Sakin kullanımda nekadar yakar ?
    Birde harbiden s tuşuna basınca harbiden roketliyomu?
    tşk.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qarakedi

quote:

Saygılar...

HRV alacak arkadaşlar diye başlayınca ben yanlış anladım.
    Kazasız belasız sürersin inşAllah.

LPG yok sanırım senin araçta yakıt durumu nedir. Sakin kullanımda nekadar yakar ?
    Birde harbiden s tuşuna basınca harbiden roketliyomu?
    tşk.

Temennin için çok çok teşekürle.

LPG yok, çok kullanmadığım için gerek duymuyorum. Hep sakin kullanırım, roketleme işini sadece sollama yaparken ve bazende çok dik yokuşlarda kullanıyorum. Benim yaptığım hesaba göre şehir dışında km.de 28 kuruş, şehir içinde 31 kuruş yakıyor. Yalnız şunu söylemek isterimki aracın bakımlarına çok dikkat ederim. Aracı aldığımda 4 adet michelin energy saver lastik almıştım bununda yakıtda katkısı var diye biliyorum....

• mmm şehir içi 31 kuruş bide ben biraz fazla trafiğe giriyorum 35 e kadar çıkar sanırım. demekki lpg şart.
    Bakalım bundan sonraki araban hrv olacak inşAllah.
  • quote:

mmm şehir içi 31 kuruş bide ben biraz fazla trafiğe giriyorum 35 e kadar çıkar sanırım. demekki lpg şart.
    Bakalım bundan sonraki araban hrv olacak inşAllah.

Evet trafiğe çok çıkacaksan lpg şartı gibi. Hakkında hayırlısı olur inşallah.....
  • slm arkadaşlar hangi modelde şanzuman sorunu var toplatılan model hakkında bilgisi olan varmı saygılar
  • Emin olmamakla beraber 2003 den sonra sorun yokmuş diye biliyorum
  • Bu araçın arazi performansı hakkında daha detaylı bilgi verebilecek olan var mı ?

Mesela su geçiş derinliği ne kadar ? Kumda, çamurda gider mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakobra

arkadaşlar bu araçların
    bazıları sürekli 4x4
    bazıları ise ihtiyaç halinde mi 4x4e geçiyor ?

arkadaşlar acil yardım !!

2wd ve 4wd arasındaki fark tam olarak nedir, yukarıda bahsedildiği gibi mi? Ve ruhsatta bu modeller nasıl birbirinden ayrılıyor? Ben ruhsatta model kısmında 2wd 4wd yazmıyor diye öğrendim
    Teşekkürler.
  • Bizim araçtada kalkışlarda bir silkeleme ve hırıltı geliyordu. Ustaya gösterdik ondan sonrada sattık. CVT şanzımanların arızaları pahalıya patlıyor, konvensiyonele oranla.
  • arkadaşlar,
    bu HRV nin kaportası (daha dogrusu kapı kalınlığı ..vb) bana biraz ince gibi geldi.
    Daha önce kullandığım focus(2008) ve corolla(2007)nın yarısı kadar ancak kalınlığı var ve kapatırken onlar gibi ses çıkarmayıp "teng" diye teneke sesi çıkarıyor. Yandan çarpmalarda bu araca güvenilir mi?Kağıt gibi yırtılmasın?
    tşk
  • Yurtdışı sitelerden birinde bu konuda bir kullanıcı yorumu okumuştum. Aracın çok kolayca yamulduğunu söylüyordu.
  • hrv alma asamasındayım. alırken özellikle neresine baktıralım. kullanıcılar lütfen görülerinizi paylaşın.

araç 2005 model
  • Merhabalar. Ben Toyota kullanıcısı ve hastası biriyim. Şu an 2. Toyotamı sattım 2002-2005 arası bir Verso almayo düşünüyordum 2 gün öncesine kadar. Satılık versolara bakarken hr-v ile karşılaştım ve şekli çok hoşuma gitti. Donanım olarak zayıf bir araç olsa da Verso'dan daha havalı ve daha kullanışlı bir araba gibi geldi bana. Şu an 2003-2005 model arası almayı düşünmüyorum desem yalan olur. Tabi bunda değerli yorumlarınızın (kullanıcılarının) beni iki gündür uykusuz bırakmasının etkisi fazla. İnşallah denk gelir de temiz ve düşük km. bi hr-v bulursam ben de aranıza katılacağım..
  • merhaba arkadaslar ben de bir honda hr-v almayı düşünüyorum, ilk arabam olacak ve çook acemiyim sizce ilk araba için uygun bir araç mı ?
    aracı buldugumda gosterebılmek ıcın anadolu yakasında guvenılır bır servıs onerebılır mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sule irem -- 8 Kasım 2010; 2:22:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yilmaz07

Bu araçın arazi performansı hakkında daha detaylı bilgi verebilecek olan var mı ?

Mesela su geçiş derinliği ne kadar ? Kumda, çamurda gider mi ?

ıslak kumsalda ve çamurda denedim. hiç bir problem çıkarmadı.
    su geçiş derinliği hakkında birşey diyemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertuger

quote:

Orijinalden alıntı: karakobra

arkadaşlar bu araçların
    bazıları sürekli 4x4
    bazıları ise ihtiyaç halinde mi 4x4e geçiyor ?

arkadaşlar acil yardım !!

2wd ve 4wd arasındaki fark tam olarak nedir, yukarıda bahsedildiği gibi mi? Ve ruhsatta bu modeller nasıl birbirinden ayrılıyor? Ben ruhsatta model kısmında 2wd 4wd yazmıyor diye öğrendim
    Teşekkürler.

ruhsatta 4wd yazıyorsa, bu durumda 4x4tür. Araç zorlandığında 4 çekere geçer . yazmıyorsa 2wd'dir.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.