Şimdi Ara

Honda Jazz & Grande Punto ? Hangisini almalı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: caucass

attan inip midilliye binmek gibi bir şey olur

attan hızlı bir midilliden bahsediyorsak , şikayetim olmaz , bütün atlar aptal olur
  • küçük arabaların 0-100 km hızlanması iyi olabiliyor, ancak genellikle son hızları üst sınıflardan aşağıda oluyor.
    yeni jazz'ın 0-100 km si civicten iyi olabilir ancak son hızının civicten fazla olacağını düşünmüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: drmoz

küçük arabaların 0-100 km hızlanması iyi olabiliyor, ancak genellikle son hızları üst sınıflardan aşağıda oluyor.
    yeni jazz'ın 0-100 km si civicten iyi olabilir ancak son hızının civicten fazla olacağını düşünmüyorum.

düşünsen iyi edersin
    120 hp , boru deeel :)
  • o ufacık arabaya 120 HP koskoca civic 125, haksızlık bu, adaleeeetttt
  • civicğin 140 lığı olsa ne farkeder , onunda üstünden atlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyaypay

civicğin 140 lığı olsa ne farkeder , onunda üstünden atlar.

yavaş atlasın da bi yerini incitmesin
  • quote:

motoru yeter ya, hele otm alırsa 7 ileri CTV şanzuman süper ötesi

Honda Jazz ve City'de bulunan Motor-CVT şanzıman ikilisi, çok tecrübeli bir otomobil sürücüsü olarak hiç abartmadan söyleyebilirim ki gerçek bir otomobil teknolojisi şaheseri... İlerde otomobil tarihi yazılırken bu şanzımanı da yazacaklar km taşı olarak... En çok üzüldüğüm insanlar bu iki arabayı manuel vitesle alanlardır; gerçekten çok yazık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenkog -- 27 Haziran 2008; 16:58:44 >
  • quote:

Tam aksine eğer Jazz'ın CVT'sini alırsanız bence sarsıntılı ve kararsız bir attan (civic), sarsıntısız, konforlu ve istikrarlı bir başka ata binmek gibi olur...
  • yeni jazz cvt değil , sizin tabirinizle sarsıntılı ve kararsız civic otomatik şanzumanı var

not: civic otomatik şanzumanı kararsız ve sarsıntılıysa , size corolla öneririm
  • quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

quote:

Tam aksine eğer Jazz'ın CVT'sini alırsanız bence sarsıntılı ve kararsız bir attan (civic), sarsıntısız, konforlu ve istikrarlı bir başka ata binmek gibi olur...

saçmalamışsın Cenk, ben hem city CTV , hemde civic tam otomatik, sahibiyim, tamam ctv ye lafım yok , ama civic in tam otm. şanzumanına kararsız ve/veya sarıntılı diyorsan bi doktara görünmelisin

• quote:

yeni jazz cvt değil , sizin tabirinizle sarsıntılı ve kararsız civic otomatik şanzumanı var

not: civic otomatik şanzumanı kararsız ve sarsıntılıysa , size corolla öneririm

toyotanınki otomatikleştirilmiş düz vites, farklı bir sisitem, kıyaslamak yanlış olur
  • oradaki ironi anlaşılmamış sanırım ya neyse
  • quote:

oradaki ironi anlaşılmamış sanırım ya neyse

nerdeki
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: cenkog

quote:

saçmalamışsın Cenk, ben hem city CTV , hemde civic tam otomatik, sahibiyim, tamam ctv ye lafım yok , ama civic in tam otm. şanzumanına kararsız ve/veya sarıntılı diyorsan bi doktara görünmelisin

City CVT ve Civic sahibiyim ama eğer bir gerçek otomatik şanzımanın nasıl sarsıntısız ve kararlı olması gerektiğini görmek istiyorsan Yeni kasa otomatik bir Suzuki Swift'e bin ne demek istediğimi anlayacaksın... Daha geçen hafta deneme sürüşündeydim... Ama City CVT'den çok memnunum...

• yapma be dostum, civic ile suzikiyi nasıl karşılaştırıyorsun, suziki küçücük bir şey
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.