Şimdi Ara

honda jazz otomatik alıyoruz. cvt i-shift yardım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
23.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GÜZELMİŞ ALLAH KAZASIZ belasız kullanmak nasip etsin bayan aracı siyah olmasın be abi b eyaz bir çok kuçuk çiziği kapatır siyahda boyle bırsey zor olur değilmi çizikler kötü durur
  • Sağolasın.

Beyaz daha iyi.

Gümüş de olabilir.

Kendi aracımı hiç fırça ile yıkamıyorum.

Ona rağmen ince dairesel izler oluşuyor. Hava bile çiziyor sanki.

Normalde gözükmüyor ama güneşin altında belli oluyor.

Siyah rengin kendi doğası.

Sanırım o çizikler metal kısımda değil, vernik çiziği.
  • her güzelin bir kusuru var işte :( bende siyahı seviyorum daha önceki aracım siyahtı genelde zevk olsun diye aracımı çoğu kez ben yıkarım ve özel yıkama süngeri kullanırdım fakat onu sürerken bile yaptıgımız dairesel hareketlerden dolayı güneşe çıkınca çizik gibi görünüyordu ama sanırım onun nedeni boyanın metalik olmasından kaynaklanıyordu sonuçta renk zevk meselesi herkesin gönlünde renk yatıyor.....
  • BİRSEY SORACAKTIM ARKADAŞLAR HONDA JAZZ HANGİ MARKA MULTI MEDYA KULLANIYOR CYCLONE mi yoksa başka bir marka mı ve fiyatları ne kadar bilgisi olan veya aracında kullanan ve sorun yaşamayanlar bilği verirse sevnirim
  • Beyler otomatik dizel bir araç almak istiyordum. Özellikle de Ford B Max'i beğeniyordum fakat ne yazık ki dizel otomatik vites yokmuş. Opele falan da gittim ne corsanın ne de astranın dizel otomatiği yok.
    İşin gerçeği artık üretmiyorlar dizel otomatik. Tek bir araç var alabileceğim, yaris. Tek dizel otomatik budur. Gidip inceledim, onunda içi biraz dar geldi sanki.
    Bu bir pazarlama tekniği midir, nedir bilmem, ama benzinli araç satabilmek için mi durdurdular dizel otomatiği diye aklımdan geçiyor. Yoksa arızalarını çözmek bu firmalar için çok zor değil.
    Focus dizel otomatiğe yöneldim, ikinci el tabiki. Fakat cvt şanzımanında sorun çıkanın, canını çıkartıyormuş servis, 5bin faturadan 19bin faturaya kadar çıkan var. Bu yüzden bundan da vazgeçtim.
    En sonunda jazz'ı araştırmaya karar verdim. Öncelikle ne kadar yaktığına baktım, ortalama 6lt gibi söyleniyor, o halde 28 kuruş falan demektir bu. Benim şu an sahibi olduğum dizel c3 22kuruş falan yakıyor. ben benzinli bir aracın 35kuruşdan az yakabileceğine inanmıyordum ama, bu araç beni gerçekten şaşırttı. Napalım otomatik için biraz sarfiyatı da göze alacaz artık, bu aracı düşünüyorum.
    Tavsiyesi önerisi olan var mıdır??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem_23 -- 2 Aralık 2012; 13:29:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: merdem_23

Beyler otomatik dizel bir araç almak istiyordum. Özellikle de Ford B Max'i beğeniyordum fakat ne yazık ki dizel otomatik vites yokmuş. Opele falan da gittim ne corsanın ne de astranın dizel otomatiği yok.
    İşin gerçeği artık üretmiyorlar dizel otomatik. Tek bir araç var alabileceğim, yaris. Tek dizel otomatik budur. Gidip inceledim, onunda içi biraz dar geldi sanki.
    Bu bir pazarlama tekniği midir, nedir bilmem, ama benzinli araç satabilmek için mi durdurdular dizel otomatiği diye aklımdan geçiyor. Yoksa arızalarını çözmek bu firmalar için çok zor değil.
    Focus dizel otomatiğe yöneldim, ikinci el tabiki. Fakat cvt şanzımanında sorun çıkanın, canını çıkartıyormuş servis, 5bin faturadan 19bin faturaya kadar çıkan var. Bu yüzden bundan da vazgeçtim.
    En sonunda jazz'ı araştırmaya karar verdim. Öncelikle ne kadar yaktığına baktım, ortalama 6lt gibi söyleniyor, o halde 28 kuruş falan demektir bu. Benim şu an sahibi olduğum dizel c3 22kuruş falan yakıyor. ben benzinli bir aracın 35kuruşdan az yakabileceğine inanmıyordum ama, bu araç beni gerçekten şaşırttı. Napalım otomatik için biraz sarfiyatı da göze alacaz artık, bu aracı düşünüyorum.

Alttaki konuda daha fazla bilgiye ulaşabilirsin arkadaşım:

http://forum.donanimhaber.com/m_51390314/mpage_1/f_/key_//tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

quote:

Beyler otomatik dizel bir araç almak istiyordum. Özellikle de Ford B Max'i beğeniyordum fakat ne yazık ki dizel otomatik vites yokmuş. Opele falan da gittim ne corsanın ne de astranın dizel otomatiği yok.

Alttaki konuda daha fazla bilgiye ulaşabilirsin arkadaşım:

http://forum.donanimhaber.com/m_51390314/mpage_1/f_/key_//tm.htm

Eyvallah gakko.

• Balikesir Şen Honda yetkili saticisi Nuray Hanimla yaptigimiz sohbette i shift ve cvt sanziman hakkinda konustuk jazz lardaki. İ shift sanizmanin pek tutulmadigini memnun olunmadigini hatta eski jazz sahipleri sadik musterilerine i shifti test ettrmeden satmadigini konforlu sarsintisiz vites gecisleri arayanlara araci onermedgni soyledi. Oradan aklimda yer etti i shift pekde saglikli konforlu bir şanziman değil diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eyvallah gakko.

Çok sevdiğim bir arkadaşımın oralı olması ve Gezin ve Sivrice taraflarında 2 gün bulunmam dışında güzel şehrimiz Elaziz ile bir bağım yok arkadaşım.

Lise numaram olur kendisi.

Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

Balikesir Şen Honda yetkili saticisi Nuray Hanimla yaptigimiz sohbette i shift ve cvt sanziman hakkinda konustuk jazz lardaki. İ shift sanizmanin pek tutulmadigini memnun olunmadigini hatta eski jazz sahipleri sadik musterilerine i shifti test ettrmeden satmadigini konforlu sarsintisiz vites gecisleri arayanlara araci onermedgni soyledi. Oradan aklimda yer etti i shift pekde saglikli konforlu bir şanziman değil diye.

Memlekete selamlar. :)
  • quote:

quote:

Balikesir Şen Honda yetkili saticisi Nuray Hanimla yaptigimiz sohbette i shift ve cvt sanziman hakkinda konustuk jazz lardaki. İ shift sanizmanin pek tutulmadigini memnun olunmadigini hatta eski jazz sahipleri sadik musterilerine i shifti test ettrmeden satmadigini konforlu sarsintisiz vites gecisleri arayanlara araci onermedgni soyledi. Oradan aklimda yer etti i shift pekde saglikli konforlu bir şanziman değil diye.

Memlekete selamlar. :)

haluk hocam haftaya yine gidiyorum Balıkesire İzmir yolundan ayrılıp Terminalin orayı geçip 70 km hızla yeşil dalgaya girer girmez söylerim selamınızı şehire.
  • temmuz 2011 den bu tarafa honda jazz otomatik kullanıyorum. ilk aracım olmasına rağmen çok şükür ikimizde birbirimize iyi bakıyoruz. araçta da bizde de bir sorun çıkmadı. Şuan 14000 de. 10000 bakımı dışında bir masrafımız yok.

Çok iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum.Üstelik aldığımızda 39000 tl iken şuan 46000 tl oldu.

Eğer bir araç alacam ve satmayacağım diyorsanız...
    Eğer eşimde kullansın diyorsanız....
    Hem spor gözüksün hem aile arabası olsun diyorsanız...
    Araç sorunsuz servisi yılda birkere görmek istiyorum diyorsanız...
    Sınıfının en az yakıt tüketen araçlarından birisi olsun diyorsanız...
    Her sokakta değil semtte birkaç tane araçtan biri olsun diyorsanız....
    Geniş bagaj hacmi ve yüksek tavan diyorsanız...
    Güvenlik benim için çok önemli diyorsanız.....
    ................................................... diyorsanız....

• quote:

Ben de bu ayın 15'inde, rahmetli babamın 52'si için Burhaniye'ye gideceğim hayırlısıyla :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk2050

temmuz 2011 den bu tarafa honda jazz otomatik kullanıyorum. ilk aracım olmasına rağmen çok şükür ikimizde birbirimize iyi bakıyoruz. araçta da bizde de bir sorun çıkmadı. Şuan 14000 de. 10000 bakımı dışında bir masrafımız yok.

Çok iyi bir seçim yaptığımızı düşünüyorum.Üstelik aldığımızda 39000 tl iken şuan 46000 tl oldu.

çok güzel açıklamışsınız
    cvt ile müthiş keyifli ve kolay bi kullanım diyorsanız jazzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DMustaine -- 4 Aralık 2012; 15:58:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

temmuz 2011 den bu tarafa honda jazz otomatik kullanıyorum. ilk aracım olmasına rağmen çok şükür ikimizde birbirimize iyi bakıyoruz. araçta da bizde de bir sorun çıkmadı. Şuan 14000 de. 10000 bakımı dışında bir masrafımız yok.

çok güzel açıklamışsınız

Temmuz 2011 dediğine göre arkadaşımızın aracı i-shift'li olsa gerek.

CVT olanlar Ağustos ortası gibi satılmaya başlanmıştı diye hatırlıyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DMustaine

quote:

çok güzel açıklamışsınız

Temmuz 2011 dediğine göre arkadaşımızın aracı i-shift'li olsa gerek.

CVT olanlar Ağustos ortası gibi satılmaya başlanmıştı diye hatırlıyorum.

1 ayla kaçırdık şanzımanı öyleyse

• bulentboz B kullanıcısına yanıt
    Forumda gezerken 2011 deku yaziniz denk geldi demissiniz fiyatlar ucmus 31bin tl demusler diye. Simdi ayni model yazlara 36 istiyorlar.
    Ne bicim ulkede yasiyoruz. Hersey pahali hersey.
    Audi A4 de verecegimiz parayi gidip jazza veriyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.