Şimdi Ara

Honda MSX 125 - 7.200 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
3
Favori
20.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sele yüksekliği normal fakat fazla küçük duruyor ben 1.85 ım de 1.80 ve üstünü taşıyabilir mi ? yani altımızda kaybolmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esgun

Sele yüksekliği normal fakat fazla küçük duruyor ben 1.85 ım de 1.80 ve üstünü taşıyabilir mi ? yani altımızda kaybolmasın

Yanindan tir gecse sallar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KTM 15000 mi? Yanlış bilgi vermeyelim. En son 11900 idi oda 900 tllik kask ve eğitim hediyesiyle.
  • irfan s kullanıcısına yanıt
    oldu o zaman şahinde 4 teker mercedes te . klasman farkı aslında zenginlerin uydurduğu bir terim cipte 4 teker sedan da 4 teker sonuçta hepsi otomabil değil mi neyse zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış diye boşuna demimişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

oldu o zaman şahinde 4 teker mercedes te . klasman farkı aslında zenginlerin uydurduğu bir terim cipte 4 teker sedan da 4 teker sonuçta hepsi otomabil değil mi neyse zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış diye boşuna demimişler

Bu makine dedigin gibi zengin malidir.kimse bunu 1. Motor olarak almaz .durduk yerde bu makineye o parayi vermezzzzz.7.200 nedir ya???
    Bu makine ekomomik durumu iyi bir motorcunun 2. Motoru olur baska bi ise yaramaz.uzun yola gelmez. Artci yeri yok.performans yok eee ????.

• Arkadaslar oyle demeyin altın elbiseli adamı tepesinden atan tek makina bu

Yahu git bi bin motora uzun Yola Gelemez demişsin ben 370 km yol yaptım 3 gün öncede Festival vardı dimdik yamaçlara çıktım ki Arabalar 2.vitesi atamıyordu hala kalkmış zengin için diyorsun benzin az yakar bakım maliyeti oldukça düşük hemen hemen her türlü arazi de kullanılabilir bir alet neyse siz gene olmaz efenim zengin malı diye tutturacaksınız. Size tavsiyem gidin deneyin

• quote:

Yahu git bi bin motora uzun Yola Gelemez demişsin ben 370 km yol yaptım 3 gün öncede Festival vardı dimdik yamaçlara çıktım ki Arabalar 2.vitesi atamıyordu hala kalkmış zengin için diyorsun benzin az yakar bakım maliyeti oldukça düşük hemen hemen her türlü arazi de kullanılabilir bir alet neyse siz gene olmaz efenim zengin malı diye tutturacaksınız. Size tavsiyem gidin deneyin

Hocam haklisiniz binmeden yorum yapmam saglikli degilde . Clasik motor sevdigim icin ve pahali oldugu icin biraz on yargiliyim .ama oparaya cbf150. Pulsar200. Ybr+EKIPMAN .bir cok guclu cinli duruyoken alinmazzzzz. Artci alamazsin uzun yolda yorar sollama yapamassin. Bundan ne olur sana soylim .guclu bi makinan olur iyi bi endro veya bi turing vb tarzinda motorun olur. Buda oyuncak olarak koyde gezmeye bakkala gitmeye alirsin.bundan 1 motor olmaz.altin elbiseli abimizi ustunden atti bu monkey .cok tehlikeli

• quote:

Orijinalden alıntı: irfan s

quote:

Hocam haklisiniz binmeden yorum yapmam saglikli degilde . Clasik motor sevdigim icin ve pahali oldugu icin biraz on yargiliyim .ama oparaya cbf150. Pulsar200. Ybr+EKIPMAN .bir cok guclu cinli duruyoken alinmazzzzz. Artci alamazsin uzun yolda yorar sollama yapamassin. Bundan ne olur sana soylim .guclu bi makinan olur iyi bi endro veya bi turing vb tarzinda motorun olur. Buda oyuncak olarak koyde gezmeye bakkala gitmeye alirsin.bundan 1 motor olmaz.altin elbiseli abimizi ustunden atti bu monkey .cok tehlikeli

Cbf150'ymiş o tipsiz motorla hunu nasıl bir tutuyorsun

şimdi ben size ne dedim gidin deneyin. boyutunun küçük olması zayıf olması anlamına gelmiyor. aksine hafif olması ve 125 cc motorlar genelde düşük beygire sahipken bu makina emsallerine göre daha yüksek beygir taşıyor ve 2 katı. 1. viteste 49 km 2. viteste 79 3. viteste 101 kmh ye çıkıyor bu arkadaş bu arada 4. vitesi var daha neyse zaten çin malı ile bir tutmanız motosiklet tecrübenizin oldukça az olduğunu göstermiş çin malı bir motora 50 tl vermem verdirmem artçı zaten zorda kalmadıkça diğer motoruma almıyorum bile ayrıca tavsiye de etmem .

• 2. motor olarak aldim 200km de 23 tl lik akaryakit aliyor surmesi keyifli sehir icinde inanilmaz kivrak ve dikkat cekici
     Honda MSX 125 - 7.200 TL Honda MSX 125 - 7.200 TL Honda MSX 125 - 7.200 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotusih -- 25 Ağustos 2014; 2:00:24 >

• z
     Honda MSX 125 - 7.200 TL

• x
     Honda MSX 125 - 7.200 TL Honda MSX 125 - 7.200 TL

• motorsiklet şase olarak sağlam demiş arkadaş doğrudur hondanın hiçbir motoru şasi olarak dandik değildir, motorda gördüğüm tek dezavantaj küçük durması, sanki boyu kısa olanlar için yapılmış benim gibi 183 boyu olan adam altında yok olacaktır. Yakıtı çok şaşırttı beni, bu denli az yakması güzel motor iyi duruyor ve fiyat olarakta biraz abartılı gibi. Arkadaşın biri hertürlü araziye uygun yazmış buna katılmıyorum, zira motor yereçok yakın duruyor, bu asfalt motoru, asfalt dışında heryerde yere sürtmesi kaçınılmaz, hatta şehir içlerindeki yüksek kasistlerdede bu sonuç kaçınılmaz
  • Bu başlıkta Barkın'ın efsane incelemesi nasıl olur da es geçilir:

• Baya hoşuma gitti bu benim Kampüs içerisinde ulaşım için düşünüyorum.
  • Izninizle bir soru sorucam. Makineye artci aldiniz mi . Selesi tek kisilik gibi duruyor
    Mskineye binme imkanim olmadi

• Ben buna binmem aga. Begenmedigimden degil. Malesef ulke trafiginde motorun buyuklugune gore gordugun saygi artiyor. Mondial surerken usye kiranlarlar mi ararsin, 3 seritli yolda sagdan giderken dibine girip sellektor yapan mi, karsidan geldigimi gordugu halde telefonla oynayarak kavsaga giren mi neler neler gordum. Simdi hyosung gt250r kullaniyorum aradan gecerken adam yol veriyor. Aragaz verdigimde fark ediliyorum. Bir de otomobil suruculerinde ucuz kucuk motor kullananlari kucuk gorme kompleksi var. Gecen kaza videolari izliyorum. 10 kazadan 9 unda otomobil suruculeri hatali. Turkiyede motor kullanmak hakikaten akilli isi degil.

Atrci ile en uzun 19km yol gittim ikimizde ortalama 173 boy 70kg tabi artci icin rahat degil ama mecbur kalininca biniliyo yakit tuketimi 1lt ile 55-60 km

• Buna bu parayı verenlere allah akıl fikir versin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.