Şimdi Ara

Honda PS 150, Piaggio LIBERTY 150, SYM Symphony SR 125, Yamaha Delight?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ehliyet kursuna yeni kaydoldum. Tecrübe yok. Scooter almak istiyoruz. Eşim Kadıköy minibüs yolunda hergün işe gidip gelecek (4 km. civarı). Onun dışında h. sonları e5'e veya köprü yoluna çıkarak iki kişi olarak binmeyi düşünüyoruz.

Önce Yamaha Delight'a karar kılmıştık ancak çevreden çok kişi bu motorun küçük olduğunu özellikle iki kişi için yetersiz kalacağını söyledi.

Tavsiyeler üzerine Honda PS 150, Piaggio LIBERTY 150 ve SYM Symphony SR 125 modellerini araştırdım ancak karar veremedim. Tabi en iyisi Honda gibi duruyor ama 2-3 bin fiyat farkı var diğer modellerle. Sizlerin tavsiyesi nedir? Ayrıca bunlar iki kişiyi rahatlıkla götürür mü İstanbul yollarında?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• sym symphony daha ince, iki kişi binecekseniz bence honda ps 150 daha uygun.
    piaggio da yedek parçası ıvırı zıvırı diğerlerinden daha masraflı.

bence onun yerine sym gts evolara bakmanızı öneririm. ikinci elleri aşağı yukarı aynı fiyata denk gelir.
    aşağıda rastgele bir ilan koydum. alabileceğiniz modeller arasında bunu da düşünün bence.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-2013-model-gts-250-givi-cantali-178013255/detay
  • KYMCO SUPER 8 TASARIM ÇOK GÜZEL AMA MOTOR FALAN BİLYORUM ÇEVRENDE BİLEN VARSA SOR
  • Diğerlerini bilmiyorum ancak ps150i iyi motordur. İmzam daki incelemeye bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.