Şimdi Ara

HONDA YEDEK PARÇA (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
46.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2007 eskı kasa honda city yağ hava ve polen filtreleri ve ön fren balata kaç tl dir ?
  • Honda 1,6 İES 120 Bg.arabam var ve ben bunların ön ve arka teker rulmanlarını deiştirdim ama ben orjinaL İSTEDİM ama yan saniyi takılmış başında dı-uramadıgım icn..
    Arkadaşlar ben bunların orjinal markasını ve bu rulmaların ölcülerini arıyorum kendim alıp kendim deiştirtecegim cünkü sag önden ve sol arkadan hala ses geliyor rulmanlardan
    Sizde orjinal rulman varsa fiyatları nedir acaba
  • honda accord 1996 model sol arka amortisör fiyatı nedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 6 Şubat 2012; 20:06:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_candan

honda accord 1996 model sol arka amortisör fiyatı nedir.

100 tl
  • 2008 civic polen filitresi varmı , varsa fiyatı nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

2008 civic polen filitresi varmı , varsa fiyatı nedir

25 tl...
  • 2000 model civic arka dingil burç lastiği ne kadar ve nasıl bulurum
  • aracım 96 accord LS
    benim arabanın hava filtresinden kuş ötmesi gibi acayip rahatsız edici bir ses geliyor. ama arabayı ısıtıp 10-15 dk kadar sürünce ses olmuyor. arabayı ısıtmadan çıkınca kuş ötme sesi uzun sürüyor.
    kadir usta dediki gaz kelebeği yapıyormuş o sesi. zararı yoktur dedi.hava filtresi de orjinali zor bulunuyormuş piyasada hurdacılara bakmak lazım dedi. ama orjinali sesi tamamen kesmez dedi. azaltır dedi. nasıl çözeriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sayko1933 -- 21 Şubat 2012; 2:04:44 >
  • Merhaba,
    2003 model Honda jazz için direksiyon kutusu ve direksiyon motoru fiyatı alabilirmiyim çıkma olarak
    çıkma parçalarda garanti veriyormusunuz ? alıp taktıracağım çalışmıyorsa geri alıyormusunuz ?
  • Selamlar, aracım 97 Accord 2.0İ LS

Km sensörü,
    Otomatik anten,
    Sunroof güneşliği,

bulabilirmiyim? Fiyatları?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.