Şimdi Ara

Honda Yeni Suv'unu gösterdi ! (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
0
Favori
15.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ikayaoglu

DETAY FOTOLAR

Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !  Honda Yeni Suv'unu gösterdi !

Çok çok güzel.

Konseptinden şaşmadan ve fiyatını abartmadan çıkartırlarsa çok tutar.

• Ben parayı bulmadan gelmesin, gelince alamazsam uyuyamam.
  • daha cıvıc hb dizeli bile getiremediler bunu da en son ülkemizde görürüz.
    muhtemelen bütün markaların bu sınıf araçları piyasaya çıkar, şöyle 2-3 sene yollarda dolaşır honda ondan sonra lütfedip buyurur.
    honda türkiye ne dese bile cıvıc sedana bu 1,6 dizeli koyduramamış. kısaca pek kaale alınan bir pazar değiliz honda için. atıl durumda bir fabrikaları olsa bile durum böyle. bunu anlamakta zorlanıyorum. fabrikayı kapatırlarsa şaşırmam.
  • Dizel hb in fiyatında sa gelse buna kaç isterler bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

-tek kapı suv? tr'de...tutar?! --> çok zor
    -araç iri. 1.6 diesel motor? --> çok zor

Arac tek kapı değil.

Cr-v de bile 1.6 dizel kullanılacak, bunu hayli hayli taşır.

+++
    Millet araştırmadan, bilmeden nasıl da hemen cevap verebiliyor.
    Sadece resme bakıp motor yorumu yapabilmek... olağanüstü bir yetenek!
  • hummer ezer

Honda Yeni Suv'unu gösterdi !
  • şehir aracı değil, araziye uyar
  • Honda şu aracı tanıttıktan sonra ses seda kesildi.. Bilgisi olan varsa, paylaşırsa memnun olurum..
  • Tanıtım videosu.
  • bilgi paylaşalım arkadaşlar tabi araç japonya sitesinde tanıtılmış urban gitti vezel geldi ismi değişmiş gizli gizli honda iyi çalışıyor valla accorddan vazgeçemiyorum diğer markalarda alternatifler aramaya giriyorum bazen de vazgeçiyorum honda daha da bağlıcak heralde hızla yeni modeller acura nsx,, turbo vtec yeni motorlar, urban yeni accord yeni jazz cvt şanzıman iyi iyi gidişatt
  • Hort hort

• Baya güzel olmuş. umarım bir an önce satışa sunulur. bu arada araç mokka ve captur a rakip...
  • bir yıl sürer gelmesi qasqai dağıtır dizel otomatik gelirse iyi fiyatta olursa
  • Qashgai o kadar da iyi değil zaten
  • Bu araç B-SUV.. Jazz'ın üzerine inşa edilen bir araç.. Tabi rekabette fiyat çok belirleyici olacak ama yine de 1.5 benzinli motoru ile Quasqai ile rekebet girmez.. Ben baz donanımın 50.000 TL'nin altında olacağını sanmıyorum.. Rakiplerinin pratikte 2008, Captur, Juke olacağını düşünürsek Honda sınıfının en iyi aracını yaratmış olabilir. En azından tasarım anlamında fersah fersah ileriye gitmiş. Araç ayrıca Gebze'de üretilebilir bu da en azından Türkiye piyasasına zamanında girebileceğini anlamına geliyor.
  • FD6'lar için arttırılan üretim kapasitesi FB7'lerde çok geride kalınca Türkiye'de üretimi söz konusuydu ne oldu bilmiyorum tabi ki :) Ama Amerikan versiyonu 2 gömlek üstün geldi bana.
  • Honda Türkiye de bu boş kapasite argümanını kullanıyor zaten.. Daha ocak ayında Urban Suv adı altında tanıtıldığında Avrupa için üretim merkezi dedikoduları vardı, Gebze'de bu adaylardan biriydi. Adet olarak fazla üretileceğini sanmıyorum henüz çok yeni bir sınıf bu ve fazla rağbet de görmedi, bu nedenle Gebze bu işin altından kalkabilir. Gebze'de üretilmesinin bize bir artısı olmaz en fazla aracı beklemeden zamanında satın alırız.. Her şey istediğim gibi gidiyor 3 yıla kalmaz her markanın bir crossover ı olacak galiba..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roque_Jn

Bu araç B-SUV.. Jazz'ın üzerine inşa edilen bir araç.. Tabi rekabette fiyat çok belirleyici olacak ama yine de 1.5 benzinli motoru ile Quasqai ile rekebet girmez.. Ben baz donanımın 50.000 TL'nin altında olacağını sanmıyorum.. Rakiplerinin pratikte 2008, Captur, Juke olacağını düşünürsek Honda sınıfının en iyi aracını yaratmış olabilir. En azından tasarım anlamında fersah fersah ileriye gitmiş. Araç ayrıca Gebze'de üretilebilir bu da en azından Türkiye piyasasına zamanında girebileceğini anlamına geliyor.

şu an için 1,5 benzinli ve hybrit ama dizel de koyabilirler 1,5 dizel olan motoru ya da 1,6 yı , ama şunu belirtiyim ki aracın fiyatı 65 ile 75 arası olur linke bakın test ediyorlar juke gibi çelimsiz değil otomtk dizel yaparda boşluktan yararlanırsa dedeğm fiyatlara çıkartır

http://www.youtube.com/watch?v=z8d7o0dFIU8

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.