Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (420. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
263.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haluk 23

Burak dostumuzun Toyotası ve Kadir yani pardon Kemal abimizin Onda ayat ondası ayırlı olsun bea.
    Çok teşekkür ederim daha iyileri senin olsun İnşallah
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Hayırlı uğurlu olsun abicim kazasız belasız güle güle kullan inşallah, sağlıkla
  • Eyvallah kardeşim, şimdilik yeni özellikleri keşfetmeye çalışıyorum, ama bu lpg olayını sevdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • [simage]
    [/simage]

Bu resmi yayımladığımda çok gülen olmuştu, Sanırım "sunroof ne işe yarar" gibisinden bir konu vardı, bende işte bu işe yarar demek istemiştim, olay benimde hoşuma gimişti, bundan tam 11 sene sonra yine aynı poz....
    [simage]
    [/simage]
  • Arkadaşlar honda civic Executive alıcaz da sonradan istersek yetkili servis de LPG taktırabilir miyiz? Taktırabiliyorsak güncel LPG fiyatları üç aşşa beş yukarı kaça oluyor bilgisi olan var mı
  • Mümkünse fabrikasyon LPG li alın, çok şey fark ediyor
    Hayırlı Uğurlu Olsun Abicim, güle güle kullan. Gazın bol olsun
  • Seninde bayramın mübarek olsun
    Kazasız , belasız sürüşler
  • Bana gelen özel mesajı açamıyorum.
  • Engellemiş olmayasın...engeli kaldır
  • Eski efsane fd6 aracımda hızı hiç hissedemiyordum, ha bire aşırı hız cezası yiyordum, bu FC5 te burun nispeten görülebilir olunca hızıda hissediyor insan, sürüş zevki muhteşem...
  • Hayırlı olsun Maşallah hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Engellemiş olmayasın...engeli kaldır
    PM'de atamıyorum. Önceden atıyordum. Şifremi size atmak için giremedim. Neyse böyle de iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

[simage]
    [/simage]

Bu resmi yayımladığımda çok gülen olmuştu, Sanırım "sunroof ne işe yarar" gibisinden bir konu vardı, bende işte bu işe yarar demek istemiştim, olay benimde hoşuma gimişti, bundan tam 11 sene sonra yine aynı poz....
    [simage]
    [/simage]
    Gülücükler eksik olmasın inşallah...
  • Hayırlı sürüşler arkadaşlar.

Çok fena sıkıntıdayım.. eco exec aracımın 20bin bakımı geldi de İstanbulda mümkünse anadolu yakasında (değilse farketmez) servis önerisi olan var mı? Kaça patlar.. servisten servise değişir mi? pazarlık oluyor mu fiyatlar üzerinde ..daha önce servise götürmedim de hiç
  • onercel O kullanıcısına yanıt
    10 bin bakımını nerede yaptırdın...?
    18bin de aldım.
  • serviste yaptırmazsan 6 yıl garantin yanar
    Aynen. o yüzden artık serviste yaptıracağım bakımları. ama servisten servise fiyat değişiyor diye duydum burada bilen biri var mı diye sordum. belki son zamanlarda bakıma götüren falan da olduysa kaça yaptırdığınızı da yazarsanız başkaları için de fikir olur.
  • 
Sayfa: önceki 418419420421422
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.