Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (424. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
263.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
    [/simage]

1984 model Corona otm. ilk otomatiğim idi
  • [simage]
    [/simage]

1993 model ilk sıfır aracım corolla 1300 cc manuel
  • [simage]
    [/simage]

96 opel vectra 1.6 manuel...İzmir torbalıdaki opel fabrikasında folklör ekibi çalıştırıyordum, beni de personelden sayıp %25 indirimli ve öncelikli verdiler arabayı
  • [simage]
    [/simage]

bu da 97 vectra yine personel indirimli almıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: caucass

[simage]
    [/simage]

1984 model Corona otm. ilk otomatiğim idi
    Pandizotun üzerinde kilim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kerem o pandizot değil , şapkalık (eskiden centilmenler şapka kullanırlardı ve şapkalarını oraya koyarlardı)
    Oradaki halıya gelince..,ki o halı değil rumeli motifleriyle işli otantik bir şal; o zamanlar arabalardan teyp ve hoparlör çalmak çok yaygın dı, benm araçta da pahalı 2 Kenwood kolon vardı, onları örtmrk için kullanıyordum o şalı
  • [simage]
    [/simage]

99 Mitsubishi-Carisma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucass -- 26 Haziran 2020; 10:51:11 >
  • [simage]
    [/simage]

bu da 2002 carisma
  • [simage]
    [/simage]

Hyundai S coupe tek kapı
  • [simage]
    [/simage]

2004 Corolla
  • [simage]
    [/simage]

Bu da traktör
  • [simage]
    [/simage]

BMX bisiklet
  • [simage]
    [/simage]

Sunroof un ne işe yaradığını bilimsel bir şekilde açıklayan o foto ve 2008 civic ile hondaya geçiş
  • [simage]
    [/simage]

CVT otm.FC5 elegance, biçim harika konfor çok gelişmiş, yumuşak süspansiyon
    donanım gerçekten çok iyi, ne yazık ki CVT çok güçlü değil, önceki daha iyi çekiyordu

Ben arabayı aldığımda sadece dikiz aynası çok çirkin gelmişti, pazarlıkla kararan ayna yı kopardım

2020 modellerde elektronik dikiz aynası standart olmuş, sanal bir F1 vites kulakçığı koymuşlar birde hayalet gösterge eklenmiş ancak araba yok bayilerde, araçlar daha fabrikadan çıkmadan satılıyor
  • [simage]
    [/simage]

Arabayı çok fazla kurcalamaktan haz etmiyorum, serviste 4 lü egzos çıkışı taktırdım, 5D paspas aldım, çok iyi kapatıyor zemini,yan yükseltileri bire bir araca uygun yapmışlar, cuk ourdu valla, birde bagaj havuzu aldım, honda artık hiç bir aracına stepne koymuyor, benimki düplü, orada simit gaz deposu var, ama düpsüz modellerde de oraya yedek lastik koymamışlar, onun yerine bir tamir kiti veriyorlar.
    ön koltuklar için logolu mindr almıştım, ama çok dandik çıktı,hemen kırışıp buruştu, bu sefer internetten bir yerden hem ön hem arka koltuklar için minder aldım, süper kaliteli ve şık,garajda bir kaç resim çektim ama karanlık çıkmış, bir ara gün ışığında çekerim, belki ilgilenen arkadaşlar olabilir...
  • quote:

Bi kerem o pandizot değil , şapkalık (eskiden centilmenler şapka kullanırlardı ve şapkalarını oraya koyarlardı)
    Oradaki halıya gelince..,ki o halı değil rumeli motifleriyle işli otantik bir şal; o zamanlar arabalardan teyp ve hoparlör çalmak çok yaygın dı, benm araçta da pahalı 2 Kenwood kolon vardı, onları örtmrk için kullanıyordum o şalı
    Caucass Hocam; tahmin ediyorum orada centilmenlerin fötr şapkası bulunuyordur. Şalın üzerinde ise Süper Cendılmın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 26 Haziran 2020; 22:31:19 >
  • quote:

Arkadaşlar, ben Kafkas kökenliyim (Caucass), Atam Azerbaycan Baküden gelmiş, Bu hesabımı Hackleyen namussuz da Bakü'den galiba.., nasıl bir bağ var bilemiyorum, ama bu bit yavrusunu bulabilirsem....(!) şerefsiz uygun olmayan paylaşımlar yazmış, oysaki yıllardır hepiniz beni tanırsınız, asla böyle basitlikler, adilikler yapacak biri değilim, şakalaşmak, takılmak falan tamam.., ama ahlaksızlık benim kitabımda yok.
    Aklıma birde şöyle bir şey geliyor, Mesleğim eğitim, 25 yıl devlet liselerinde İngilizce öğretmeni olarak çalıştım, binlerce öğrenci.., genelde severlerdi ama kuyruk acısı olanlarda vardır mutlaka, mesela yazılı sınavda kopya çekerken yakaladığım bir çocuk, aynı gün arabamın 2 lastiğini bıçakla yarmıştı, beceriksiz ve aşırı kilolu bir kızı folklör ekibinden çıkardım diye olmadık iftiralar atmıştı.... bunlardan birisi de olabilir yani.
    DH yönetimi önce engeli kaldırmıştı, ama sonra ne olduysa gene engellemişti, şifredir , yeni üyeliktir , vs vs derken bende boş vermiştim, ama sizin müdahale etmeniz iyi oldu, yönetim benim suçsuz olduğumu anladı, bundan sonra başka bir aksilik olmaz umarım, artık eskisi gibi tam gaz devam.
    Tekrar teşekkür ederim
    Hocam sen ne yaptın yahu? Forum şifreni pass1234 falan mı yaptın da bu bit yavrusu taa Bakülerden Makülerden senin hesabını hack’ledi?

• Bu arada ben de kopyacıları yakaladım bu dönem ha. Öğrenciler Korona dediler Morona dediler ama uyanıklar kopyadan mopyadan geri kalmadılar. “Koronayı fırsata çevirelim” olayına girdiler, Kocaeli’ne gidip pişmaniye yediler. Artıkın çokk geçç son pişmanlık için. Derhal disipline.

Bir bakayım arabanın yanına gidip; lastikler keleğe geldi mi diye.

@caucass

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sk67a -- 27 Haziran 2020; 0:20:14 >
  • quote:

Bu arada üyelerden epey eksilme var gibi
    Tam sataşmalık elemanlar yok yaw...
    Bir liste yapalım tam sataşmalık üyeler için.
    Radyo kanalına istek parçası gönderirlerdi ya, onun gibi.
    Belki forum yönetimi o üyeleri geri getirir falan,
    biz de sataşabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 422423424425426
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.