Şimdi Ara

HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI (427. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.753
Cevap
21
Favori
263.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sk67a

FC5 arabada lastiklerde basınç ölçen duyarga yok benim bildigim. Bizim FB7 Civic arabada da yoktu. Tekerlerin tur atmasından (r.p.m.) sistem endirekt olarak algılıyor lastik basınçlarını. Lastik inik ise çapı azalır; diğer tekerler ile aynı mesafeyi katederken daha fazla tur atar.

Ayıptır yazması; E segment aracımda her lastikte ayrı basınç duyargası olduğu gibi bir de sıcaklık duyargaları da var. Ahem.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426051/bb0e4900-9ca7-4ef9-97a9-b3d01ee76f03.png

Alıntıları Göster
    Bizim C segmentinde hepisi var allaha şükür
  • Bak işte iletişimin faydaları saymakla bitmez,
    meğersem bizim gariban segmenttede sıcaklık duyargası varmış,
    fazla hız yapınca doğal olarak ısınmış lastikler, şehir trafiğine grip yavaşlayınca da uyarı vermiş
    ne yazık ki her lastikte ayrı ayrı yok sensör, hem zaten yedek lastik te yok artık hondalarda
  • bence stepne olmaması daha iyi zaten, boşu boşuna yer işgali ve gereksiz ağırlık
  • caucass kullanıcısına yanıt
    Sunroof olsun yeter; gerisi boş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Resim çekmek dışında o sunrufu bir defa bile kullanmadım iyimi

İyi mi haa iyi mi.
    Hakikateyynn iyi.

Sunroof genelde kapalı. Toz moz girer diye açmam.
    Arada bir mekanizma çalışsın bari diye açarım; araba
    temiz olduğu zamanlarda.

• quote:

Orijinalden alıntı: caucass

Resim çekmek dışında o sunrufu bir defa bile kullanmadım iyimi
    Sen kullanmasan da oradan ışık sızarak faydası olmuştur onun :D
  • oradan gelen ışık rahatsız edici olduğu için perdeyi kapalı tutuyorum,
    sunroof bana boşuna masraf, allahtan foto çekip milleti aydınlatmakta kullanıyorum

uzun yıllar önce 2. el bir ford eskort XR3 almıştım, araba taklalıymış, tavanı patlamış, zeki türk ustası orayı kesip çıkartmış, çakma bir şıpıldak takmış, yağmur yağdımı arabanın içi havuz... yağmur yağarken kullandığımda bir elimde hazlu tavandan gelen suları engellemeye çalışıyordum, diğer elim direksiyonda ve viteste[simage]
     HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI
    [/simage]
  • sk67a S kullanıcısına yanıt
    walla aynen ben de öyle, senede belki 1 kere açıp kapatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sk67a

Sunroof olsun yeter; gerisi boş.
    adamlar donanım olarak pakete ekliyor, yoksa asla sunruflu almam..mecburen alıyorum, ama bu sunroof olanlarda extra bir tavan güçlendirmesi varmış diye duydum
  • quote:

oradan gelen ışık rahatsız edici olduğu için perdeyi kapalı tutuyorum,
    sunroof bana boşuna masraf, allahtan foto çekip milleti aydınlatmakta kullanıyorum

uzun yıllar önce 2. el bir ford eskort XR3 almıştım, araba taklalıymış, tavanı patlamış, zeki türk ustası orayı kesip çıkartmış, çakma bir şıpıldak takmış, yağmur yağdımı arabanın içi havuz... yağmur yağarken kullandığımda bir elimde hazlu tavandan gelen suları engellemeye çalışıyordum, diğer elim direksiyonda ve viteste[simage]
    [/simage]
    Caucass Hocam bu fotoğraf XR3’ün kapısı kazara açılıp yere yuvarlandığınız zaman mı çekildi?

• quote:

walla aynen ben de öyle, senede belki 1 kere açıp kapatıyorum
    İzmirde güneşten yanıyorsunuz tabii.

Gelin Angaraya da yılda 8 ay sunroof açık gezin.

Hem Kadir Ustaya da bakım yaptırırız.
  • He ya aynen öyle oldu

• kadir usta dedinmi akan sular durur
  • yaw arkadaşlar ilginç sayılabilecek bir olay yaşadım, belki faydalı olur diye paylaşayım dedim,
    geçen ay çek up için bir hastaneye gittim, park yeri var ama bir volvo girişi tıkamış...içinde saftirik bir kız, işaret korna falan kız indi, araba benim değil, sen çekebilir misin dedi, olur dedim, araç otm. bindim, ama el freni butonu yok,el frenini indiremiyorum, normalde gaza basınca kendiliğinden iner ama bu inmiyor, ne yaptıysam bulamadım, mecburen arka tekerlekler kilitli, kaydıra kaydıra çektim arabayı, çok güçlü bir motoru var, benim honda olsa öyle gitmezdi sanırım...sonradan kafama takıldı, araştırdım, meğerse emniyet kemeri takmadığım için kilitlenmiş, eğer kemeri taksaymışım, gaza dokununca el freni otmatikman iniyormuş,,, işin ilginç tarafı benim civic te de durum aynı, ama ben kemer yuvalarına adaptör taktığım için bu durumu farketmemişim, bir keresinde adaptörü çıkarmıştım, aynısı oldu, kemeri takmadan aracı hareket ettiremedim....aklınızın bir köşesinde bulunsun , yeni nesil arabalarda durum bu
    1. Kızın Volvo arabası bozuldu. El freni keleklerde. Zavallı kızcaaz.

2. Hocam yapma yauv, deme bari emniyet kemeri kandırmaca tokası kullandığını.

• Artık kullanmayacağım

• Arka pandizol. Pandizno. Panzodit. Pandoniz.
    Hah, buldum. Pandizot geniş ya; faydalanmak lazım dedim. Bedava enerji.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426051/a8de4772-6a12-44e9-9c32-af096a0130bc.jpeg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1426051/3de9cd7f-b2fa-4d59-8bce-435528e66619.jpeg

• Golf’u sattım tiguan aldım, cr-v pahalıydı.
    1,5 tsi dsg 150hp Geniş ve bagajı büyük.
     HONDACILAR KIRAATHANESİ SOSYO-KÜLTÜREL EĞİTİM MERKEZ KOMUTANLIĞI

• N KUL kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun; kazasız belasız sürmek nasip olsun.

• 
Sayfa: önceki 425426427428429
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.